20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kirsten van der Kolk

Kirsten van der Kolk als spreker boeken

Kirsten van der Kolk schittert niet alleen als spreker, maar ook als dagvoorzitter. Haar unieke vaardigheden in het leiden van gesprekken en het houden van de aandacht van het publiek komen hierbij goed van pas. Kirsten verbindt op een natuurlijke manier verschillende thema’s aan elkaar en zorgt voor een vloeiende overgang tussen sprekers en programmaonderdelen. Haar expertise in sportpsychologie en teamdynamiek maakt haar bijzonder geschikt voor evenementen rond deze thema’s.

Kirsten van der Kolk

Voormalig roeister

Kirsten van der Kolk als dagvoorzitter boeken

Kirsten van der Kolk schittert niet alleen als spreker, maar ook als dagvoorzitter. Haar unieke vaardigheden in het leiden van gesprekken en het houden van de aandacht van het publiek komen hierbij goed van pas. Kirsten verbindt op een natuurlijke manier verschillende thema’s aan elkaar en zorgt voor een vloeiende overgang tussen sprekers en programmaonderdelen. Haar expertise in sportpsychologie en teamdynamiek maakt haar bijzonder geschikt voor evenementen rond deze thema’s.

Over topprestaties en teamdynamiek

Topprestaties en teamdynamiek zijn onderwerpen waar Kirsten van der Kolk alles over weet te vertellen. Haar lezingen bieden een diepgaand inzicht in wat nodig is om op het hoogste niveau te presteren, zowel individueel als in een team. Ze behandelt onderwerpen zoals de mentale aspecten van sport, de kunst van motivatie en het bouwen van een winnend team. Kirsten’s ervaringen en verhalen zijn niet alleen relevant voor sporters, maar ook voor professionals in het bedrijfsleven die streven naar excellentie in hun vakgebied.

Kirsten van der Kolk inhuren voor een lezing

Het boeken van Kirsten van der Kolk voor een lezing bij jouw evenement is een eenvoudig proces. Neem contact op met Quality Bookings, en wij zorgen voor de rest. Van het bespreken van jouw specifieke wensen en het plannen van de datum tot de uiteindelijke uitvoering van de lezing, ons team staat klaar om je te ondersteunen. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte service en tevredenheidsgarantie, garanderen we een zorgeloze ervaring.

Biografie van Kirsten van der Kolk

Kirsten van der Kolk is een naam die synoniem staat voor succes in de Nederlandse roeiwereld. , Haar liefde voor roeien begon al op jonge leeftijd. Kirsten’s reis naar de top was niet zonder uitdagingen, maar haar vastberadenheid en harde werk betaalden zich uit toen ze samen met haar teamgenote Marit van Eupen goud won in de lichte dubbeltwee tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Beijing.

Haar succes op de Olympische Spelen was slechts een hoogtepunt in een carrière vol prestaties. Naast haar Olympische overwinning heeft Kirsten meerdere medailles gewonnen op wereldkampioenschappen en andere internationale regatta’s. Haar ervaringen en de lessen die ze heeft geleerd, zijn een onuitputtelijke bron van kennis en inspiratie, niet alleen voor roeiers, maar voor iedereen die streeft naar persoonlijke en professionele groei.

Na haar actieve roeicarrière richtte Kirsten zich op het delen van haar kennis en ervaring. Ze werd een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter, waarbij ze haar publiek meeneemt op een reis door de uitdagingen en triomfen van haar sportcarrière. Kirsten’s verhalen over het overwinnen van tegenslagen, het belang van teamdynamiek en het bereiken van topprestaties resoneren sterk bij haar toehoorders.

Kirsten’s aanpak als spreker is uniek. Ze combineert persoonlijke anekdotes met praktische inzichten, waardoor haar lezingen zowel inspirerend als educatief zijn. Haar vermogen om complexe thema’s zoals mentale veerkracht en teambuilding te vertalen naar toegankelijke en toepasbare adviezen, maakt haar een waardevolle spreker voor een breed scala aan evenementen.

Buiten het sprekerspodium is Kirsten ook actief als coach en mentor, waarbij ze jonge atleten en professionals begeleidt in hun streven naar succes. Haar ervaring als topsporter, gecombineerd met haar empathische benadering en diepgaande kennis van sportpsychologie, maakt haar tot een effectieve en inspirerende coach.

In haar vrije tijd blijft Kirsten nauw betrokken bij de roeisport, zowel als fan als in adviserende rollen. Haar passie voor de sport en haar toewijding aan het bevorderen van sportieve uitmuntendheid blijven onverminderd sterk.

Met Kirsten van der Kolk haal je een spreker in huis die niet alleen boeit met haar verhalen, maar ook waardevolle inzichten en inspiratie biedt voor iedereen die streeft naar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Haar ervaring op het hoogste niveau van de sportwereld, gecombineerd met haar vermogen om deze ervaringen te vertalen naar praktische lessen voor het bedrijfsleven en het dagelijks leven, maakt haar een ideale keuze voor jouw volgende evenement. Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie en om Kirsten van der Kolk te boeken voor jouw evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Kirsten van der Kolk

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Kirsten van der Kolk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Kirsten van der Kolk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers