20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gerd-Jan Poortman

Gerd-Jan Poortman als spreker boeken

Gerd-Jan Poortman, een naam die in de zeilwereld synoniem staat voor doorzettingsvermogen, teamwork en strategisch inzicht. Als ervaren zeiler heeft hij de wereldzeeën bevaren en deelgenomen aan prestigieuze wedstrijden zoals de Volvo Ocean Race. Zijn ervaringen op zee hebben hem unieke inzichten en verhalen gegeven die hij graag deelt als gastspreker. Opdrachtgevers die Gerd-Jan Poortman boeken, halen niet alleen een sporticoon binnen, maar ook een inspirator die zijn publiek meeneemt in de wereld van teamwork onder hoge druk, leiderschap en het overwinnen van uitdagingen.

Gerd-Jan Poortman

Nederlandse zeiler

Gerd-Jan Poortman als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Gerd-Jan Poortman een unieke dynamiek in elk evenement. Zijn ervaringen in teammanagement en strategie tijdens de meest uitdagende zeilraces ter wereld, stellen hem in staat om gesprekken te leiden over onderwerpen als teamdynamiek, risicobeheer en presteren onder druk. Hij weet als geen ander hoe je een team op één lijn krijgt en hoe je onder stress toch de juiste beslissingen neemt. Zijn charismatische presentatie en vermogen om verhalen te vertellen, maken hem een ideale dagvoorzitter voor evenementen die gaan over leiderschap, teambuilding en het overwinnen van obstakels.

Over teamwork en leiderschap

Teamwork en leiderschap zijn cruciale elementen in zowel de zeilsport als in het bedrijfsleven. Gerd-Jan Poortman, met zijn diepgaande kennis en persoonlijke ervaringen, weet als geen ander hoe je een team vormt, leidt en naar succes stuurt. Hij spreekt over het belang van heldere communicatie, het stellen van gemeenschappelijke doelen en het belang van ieders rol binnen het team. Hij benadrukt hoe leiderschap kan floreren onder druk en hoe uitdagingen omgezet kunnen worden in kansen. Door Gerd-Jan te boeken, krijgen toehoorders een unieke kans om te leren van iemand die leiderschap en teamwork heeft toegepast in enkele van de meest veeleisende omstandigheden op zee.

Gerd-Jan Poortman inhuren voor een lezing

Het inhuren van Gerd-Jan Poortman voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings garanderen wij een all-inclusive tarief en bieden we binnen 24 uur een offerte aan. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, ons team staat klaar om te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden. We zorgen ervoor dat de lezing van Gerd-Jan perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de opdrachtgever, voor een onvergetelijke ervaring.

Biografie van Gerd-Jan Poortman

Gerd-Jan Poortman, geboren in Nederland, is een zeiler die bekend staat om zijn deelname aan enkele van de meest uitdagende zeilraces ter wereld, waaronder de Volvo Ocean Race. Zijn passie voor zeilen begon al op jonge leeftijd, en door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gerespecteerde en bekwame zeiler.

Gerd-Jan’s zeilcarrière is gekenmerkt door zijn vastberadenheid, technische vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Hij heeft deelgenomen aan tal van nationale en internationale wedstrijden en heeft zijn vaardigheden verfijnd in zowel solo- als teamverband. Zijn ervaringen op zee hebben hem een diepgaand inzicht gegeven in de dynamiek van teamwork, leiderschap en het overwinnen van zowel fysieke als mentale uitdagingen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Gerd-Jan Poortman

Schrijf een review

Video met Gerd-Jan Poortman

Meer informatie & boekingen

Gerd-Jan Poortman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gerd-Jan Poortman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers