20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sam Feldt
Exclusief bij
Quality Bookings

Sam Feldt als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een dynamische en vernieuwende gastspreker, is Sam Feldt de uitgelezen keuze. Sam, bekend als een internationaal gevierde DJ en muziekproducent, brengt een unieke mix van ervaring en inspiratie naar elk evenement. Hij staat bekend om zijn vermogen om muziek en ondernemerschap op een harmonieuze wijze te combineren, waardoor hij een fascinerende en motiverende aanwezigheid is voor uw publiek. Sam biedt inzichten in de muziekindustrie, creativiteit, innovatie, en de kunst van het opbouwen van een wereldwijde carrière.

Sam Feldt

Internationale top dj

Over muziek en ondernemerschap

Sam Feldt is een expert op het gebied van muziek en ondernemerschap. Zijn lezingen bieden een diepe duik in de wereld van muziekproductie, de evolutie van de elektronische muziekindustrie, en hoe deze industrie samenvalt met ondernemerschap. Sam illustreert hoe creatieve passie en zakelijk inzicht hand in hand kunnen gaan en biedt inspiratie voor zowel beginnende artiesten als ervaren ondernemers. Hij bespreekt onderwerpen zoals merkopbouw, persoonlijke ontwikkeling, en het belang van duurzaamheid in de muziekindustrie.

Sam Feldt inhuren voor een lezing

Het boeken van Sam Feldt voor uw evenement is een gestroomlijnd proces. Contacteer Quality Bookings en ontvang binnen 24 uur een offerte. Ons All-Inclusive tarievenplan zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze ervaren medewerkers ondersteunen u gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot na de lezing, om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Met onze Tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat uw ervaring met Sam Feldt onvergetelijk zal zijn.

Biografie van Sam Feldt

Sam Feldt, geboren als Sammy Renders, is een Nederlandse DJ en muziekproducent die internationale faam heeft verworven in de wereld van elektronische muziek. Zijn muzikale reis begon op jonge leeftijd, waarbij hij al vroeg een passie voor muziek ontwikkelde. Sam’s unieke stijl, die diepe house mixt met melodieuze en soulvolle invloeden, heeft hem onderscheiden in een overvolle markt.

Zijn doorbraak kwam met de release van zijn remix van Robin S’s “Show Me Love”, die hem op de kaart zette als een invloedrijke artiest in de elektronische muziekscene. Deze hit werd gevolgd door een reeks succesvolle singles en samenwerkingen met grote namen uit de industrie, waardoor Sam een gevestigde naam werd op internationale muziekfestivals en in clubs wereldwijd.

Naast zijn muzikale successen is Sam ook een gepassioneerd ondernemer. Hij heeft zijn eigen platenlabel opgericht, Heartfeldt Records, en is actief betrokken bij verschillende duurzame initiatieven. Hij gebruikt zijn platform om bewustzijn te creëren rondom belangrijke maatschappelijke kwesties, vooral op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Sam Feldt is meer dan alleen een muzikant; hij is een inspirator en een vernieuwer. Zijn lezingen zijn doordrenkt van persoonlijke anekdotes en inzichten uit zijn rijke ervaring in zowel de muziek- als de ondernemerswereld. Door zijn unieke perspectief op creativiteit, innovatie, en duurzaamheid, is hij een uitstekende keuze voor uw evenement, conferentie, of seminar.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Sam Feldt

Schrijf een review

Video met Sam Feldt

Meer informatie & boekingen

Sam Feldt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Robert
  • Snel contact met Sam Feldt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers