20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gerrit Hiemstra

Gerrit Hiemstra als spreker boeken

Gerrit Hiemstra staat bekend als een van de meest vooraanstaande weerkundigen en klimaatexperts van Nederland. Met zijn diepgaande kennis van klimaatverandering en weersvoorspellingen is hij een veelgevraagd spreker voor congressen, seminars en evenementen die zich richten op duurzaamheid, milieu en klimaat.

Gerrit Hiemstra

Meteoroloog

Wanneer u Gerrit Hiemstra boekt als gastspreker, haalt u niet alleen een expert op het gebied van klimaatverandering en weerkunde in huis, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die het publiek weet te boeien met actuele en relevante informatie. Gerrit spreekt over de urgentie van klimaatactie, de laatste wetenschappelijke inzichten in weerspatronen en de impact van klimaatverandering op onze dagelijkse levens. Zijn presentaties zijn verrijkt met voorbeelden uit zijn jarenlange ervaring als meteoroloog en zijn actieve rol in het maatschappelijke debat over klimaat en duurzaamheid. Gerrit’s unieke eigenschap is zijn vermogen om de brug te slaan tussen wetenschap en praktijk, waardoor zijn lezingen niet alleen informatief zijn, maar ook motiverend en activerend werken.

Gerrit Hiemstra als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter excelleert Gerrit Hiemstra in het leiden van gesprekken en discussies over klimaatverandering, duurzaamheid en milieu. Met zijn expertise kan hij diepgang brengen in elk gesprek, terwijl hij zorgt voor een constructieve en open dialoog. Zijn brede kennis stelt hem in staat om thema’s vanuit verschillende invalshoeken te benaderen, wat bijdraagt aan een rijkere discussie en een groter begrip van de onderwerpen. Gerrit’s warme persoonlijkheid en professionele houding maken hem een geliefde dagvoorzitter die in staat is om evenementen soepel en inhoudelijk sterk te leiden.

Over klimaatverandering en duurzaamheid

Klimaatverandering is een van de meest urgente uitdagingen van onze tijd. Het beïnvloedt elk aspect van onze wereld, van het weer dat we ervaren tot de voedselproductie en de natuurlijke ecosystemen waarvan we afhankelijk zijn. Gerrit Hiemstra kan tijdens zijn lezingen een breed scala aan onderwerpen behandelen, zoals de wetenschap achter klimaatverandering, de gevolgen voor mens en natuur, en de acties die we kunnen ondernemen om onze impact op het milieu te verminderen. Door te kiezen voor een lezing van Gerrit over dit onderwerp, krijgt uw publiek niet alleen een beter begrip van de uitdagingen waar we voor staan, maar ook inspiratie en ideeën voor hoe zij zelf een positieve verandering kunnen bewerkstelligen.

Gerrit Hiemstra inhuren voor een lezing

Het boeken van Gerrit Hiemstra voor een lezing bij uw evenement is een eenvoudig proces. Quality Bookings staat voor u klaar met all-inclusive tarieven, snelle offertes binnen 24 uur en uitgebreide support voor, tijdens en na het evenement. Onze tevredenheidsgarantie en de gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en service. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons de rest regelen, zodat u zich kunt focussen op het creëren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Gerrit Hiemstra

Gerrit Hiemstra is een naam die synoniem staat aan weer, klimaat en duurzaamheid in Nederland. Geboren in een klein Fries dorpje, ontwikkelde Gerrit al op jonge leeftijd een fascinatie voor het weer. Deze passie leidde hem naar de Universiteit van Wageningen, waar hij zijn diploma in meteorologie behaalde. Na zijn studie begon hij zijn carrière bij het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI), waar hij waardevolle ervaring opdeed in weersvoorspellingen en klimaatonderzoek.

In de loop der jaren heeft Gerrit zich niet alleen gevestigd als een vooraanstaande meteoroloog, maar ook als een invloedrijke stem in het maatschappelijke debat over klimaatverandering. Zijn werk bij de NOS als weerpresentator heeft hem tot een vertrouwd gezicht gemaakt in vele Nederlandse huishoudens, waar hij complexe meteorologische fenomenen op een begrijpelijke manier uitlegt. Naast zijn televisiewerk is Gerrit actief op sociale media, waar hij regelmatig inzichten deelt over het weer en klimaatgerelateerde onderwerpen.

Gerrit’s toewijding aan het milieu gaat verder dan zijn professionele carrière. Hij is betrokken bij verschillende duurzaamheidsinitiatieven en zet zich in voor de promotie van groene energie en het verminderen van de koolstofvoetafdruk. Zijn inzet voor het milieu en zijn vermogen om wetenschap toegankelijk te maken voor een breed publiek hebben hem diverse onderscheidingen en erkenningen opgeleverd.

Als spreker brengt Gerrit Hiemstra een schat aan kennis en ervaring mee. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, aangezien hij het belang benadrukt van individuele en collectieve actie in de strijd tegen klimaatverandering. Met zijn expertise, passie en betrokkenheid is Gerrit Hiemstra de ideale keuze voor elk evenement dat zich richt op de toekomst van onze planeet en de rol die we allemaal spelen in het beschermen ervan.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Gerrit Hiemstra

Schrijf een review

Video met Gerrit Hiemstra

Meer informatie & boekingen

Gerrit Hiemstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gerrit Hiemstra
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers