20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Marjet Rutten

Marjet Rutten als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Marjet Rutten de perfecte keuze. Met haar rijke ervaring in de bouw- en installatiesector brengt Marjet een unieke combinatie van kennis, innovatie en enthousiasme naar elk evenement. Haar passie voor onderwerpen als smart industry, smart engineering en smart building, gecombineerd met haar expertise in marketing en klantgerichtheid, maakt haar een veelgevraagde spreker. Op deze pagina ontdek je waarom Marjet Rutten de ideale gastspreker is voor jouw evenement en krijg je een dieper inzicht in haar expertise en bijdrage aan de sector.

Marjet Rutten

Industrialisatie en digitalisering

Innovatie in de bouw- en installatiesector

Marjet Rutten staat bekend om haar diepgaande kennis van innovatie in de bouw- en installatiesector. Van de energietransitie en digitalisering tot aan industrialisatie, Marjet behandelt onderwerpen die essentieel zijn voor de toekomst van de sector. Ze duikt in thema’s als robotisering, 3D-printen, artificial intelligence en parametrisch ontwerpen. Haar lezingen over de Internet of Things, predictive maintenance en blockchain in de context van smart building zijn bijzonder inzichtelijk. Daarnaast benadrukt Marjet het belang van klantgerichtheid, met focus op onderwerpen als marketing, besluitvorming, verdienmodellen en waardecreatie. Kies je voor Marjet Rutten, dan kies je voor een spreker die zowel diepgang biedt als praktische inzichten in hoe je kunt inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.

Marjet Rutten inhuren voor een lezing

Het boeken van Marjet Rutten voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Bij Quality Bookings zorgen we voor een All-Inclusive tarief en een offerte binnen 24 uur. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het hele proces, zodat eventuele drempels direct worden weggenomen. Onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 spreken voor zich. Van het initiële contact tot de afronding van het evenement, wij zorgen ervoor dat jouw ervaring met Marjet Rutten onvergetelijk wordt.

Biografie van Marjet Rutten

Marjet Rutten, actief in de bouw- en installatiesector sinds 1998, is een toonaangevende figuur die zich heeft ingezet voor de dynamiek en het succes van de sector. Als publicist en presentator heeft ze organisaties geholpen om zich bewust te worden van de veranderende wereld om hen heen, en hoe zij zich hierop kunnen aanpassen. Met een passie voor thema’s als innovatie en marketing heeft Marjet een significante impact gehad op de manier waarop de sector zich ontwikkelt en presenteert.

Haar carrière is gekenmerkt door een reeks opvallende prestaties en bijdragen. Als spreker en workshopbegeleider heeft Marjet Rutten zich gericht op essentiële thema’s zoals smart industry, smart engineering en smart building. Haar focus op klantgerichtheid en haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, hebben haar tot een geliefde spreker gemaakt bij zowel grote congressen als kleinere, intiemere bijeenkomsten.

Marjet treedt ook op als dagvoorzitter bij evenementen gerelateerd aan vernieuwing in de sector. Ze staat bekend om haar interactieve stijl, waarbij ze actief het gesprek aangaat met het publiek, zowel tijdens presentaties als workshops.

Als auteur heeft Marjet diverse boeken en artikelen gepubliceerd. Haar boeken, waaronder ‘Van Yab Yum naar Dim Sum’ en ‘Van ‘kan nie’ naar passie’, reflecteren haar benadering van de sector: uitdagend, transparant en altijd met een oog op innovatie. Haar werk heeft niet alleen geleid tot een beter begrip van de impact van technologische en maatschappelijke veranderingen in de bouw- en installatiesector, maar heeft ook bijgedragen aan het vormgeven van beleid op hoog niveau. Als adviseur en lid van diverse commissies, waaronder de Bouwagenda, heeft Marjet een sleutelrol gespeeld in het sturen van de sector naar een duurzamere en innovatievere toekomst.

Marjet Rutten staat bekend om haar enthousiaste, resultaatgerichte aanpak. Ze is een ‘doener’ en weet haar publiek te boeien met haar energieke en directe stijl. Haar vermogen om uit te dagen en te prikkelen, altijd op een positieve manier, maakt haar een uitzonderlijke spreker en een waardevolle aanwinst voor elk evenement.

Door Marjet Rutten te boeken, haal je niet alleen een expert in huis op het gebied van innovatie in de bouw- en installatiesector, maar ook een dynamische en inspirerende persoonlijkheid die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat op jouw publiek.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Marjet Rutten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marjet Rutten

Meer informatie & boekingen

Marjet Rutten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Marjet Rutten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers