Marjet Rutten is een marketeer, innovator en trendwatcher die gespecialiseerd is in de bouw. Mede daardoor werd zij in 2012 door minister Spies gevraagd onderdeel te worden van Het Bouwteam, dat advies uitbracht aan het kabinet. Daarnaast is zij in te huren als spreker en dagvoorzitter.

Bouw
Rutten is al vanaf 1996 werkzaam in de bouwbranche. Zo richtte zij bedrijven als BouwKennis en BauInfoConsult op. Door de jaren heen heeft zij zich ontwikkeld tot iemand met veel gevoel voor het vinden van kansen. Daarnaast heeft zij het vermogen om ook ideeën en concepten te verzinnen waarmee zij deze kansen kan benutten.

In de bouwwereld staat Rutten bekend als iemand die zich inzet voor vernieuwingen en die anderen met haar enthousiasme weet te inspireren. Mede daardoor is zij een graag geziene spreker. Ze weet haar publiek te prikkelen en op een positieve manier uit te dagen.

Auteur
Rutten heeft tevens tal van boeken op haar naam staan. Zo publiceerde zij in 2010 Van Yab Yum naar Dim Sum, uitdagende visies voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025. Een jaar later publiceerde zij Van weerstand naar transparant: over het nut en het gebruik van internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. In 2012 kwam vervolgens Vrouwen kunnen niet bouwen uit. In 2013 publiceerde zij het boek Van kan nie’ naar passie: succesvol vernieuwen in de bouw-, installatie- en vastgoedsector.

Wilt u Marjet Rutten inhuren als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

Marjet Rutten spreekt graag over:

Marjet Rutten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marjet Rutten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21