20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark van Baal

Mark van Baal als spreker boeken

Zoek je naar een inspirerende spreker die jouw evenement of bijeenkomst naar een hoger niveau tilt? Dan is Mark van Baal de ideale keuze. Als oprichter van Follow This heeft Mark een unieke kijk op duurzaamheid en klimaatverandering, onderwerpen die vandaag de dag relevanter zijn dan ooit. Op deze pagina lees je waarom Mark van Baal een niet te missen spreker is en hoe zijn inzichten jouw publiek kunnen verrijken en inspireren.

Mark van Baal

Klimaatverandering

Duurzame transitie in de olie- en gasindustrie

Waarom kiezen voor een lezing over duurzame transitie in de olie- en gasindustrie? Het is een cruciaal onderwerp dat ons allemaal aangaat. Mark van Baal biedt een verhelderende kijk op hoe grote olieconcerns zoals Shell, Equinor, BP, Phillips 66, en Chevron hun koers wijzigen richting duurzame energie. Hij deelt inzichten over de kracht van aandeelhoudersactivisme, het belang van Parijs-consistente reductiedoelstellingen, en de impact van productemissies (Scope 3). Zijn lezingen zijn een eye-opener voor iedereen die geïnteresseerd is in de energietransitie en duurzaamheid.

Mark van Baal inhuren voor een lezing

Het inhuren van Mark van Baal als spreker is een eenvoudige en transparante procedure. Met de expertise en all-inclusive tarieven van Quality Bookings ontvang je binnen 24 uur een offerte. Ons uitgebreide support team staat klaar om je te assisteren gedurende het hele proces, van boeking tot evenement, waardoor drempels weggenomen worden. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat je evenement een succes wordt.

Biografie van Mark van Baal

Mark van Baal is een pionier in de wereld van duurzaamheid en klimaatverandering. Met een indrukwekkende achtergrond die varieert van werktuigbouwkunde tot journalistiek, heeft Mark een unieke kijk op de uitdagingen en kansen binnen de energie-industrie. Zijn reis begon met een opleiding in Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft, gevolgd door een periode als dienstplichtig marineofficier en later als accountmanager en energiejournalist.

In 2015 richtte hij Follow This op, een organisatie die inmiddels bestaat uit meer dan 8.000 groene aandeelhouders en gezien wordt als een grote katalysator binnen de olie-industrie. Met behulp van aandeelhoudersactivisme heeft Mark grote olieconcerns zoals Shell, Equinor, BP, Phillips 66, en Chevron ertoe bewogen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun productemissies. Zijn werk heeft geleid tot een significante verandering in hoe deze bedrijven naar hun rol in de klimaatcrisis kijken.

Marks missie met Follow This is om olie- en gasbedrijven te overtuigen om volledig achter de energietransitie van fossiel naar duurzaam te staan. Hij gelooft dat aandeelhouders een cruciale rol spelen in het stimuleren van deze verandering. De Follow This klimaatresoluties steunen bedrijven bij het opstellen van Parijs-consistente reductiedoelstellingen voor alle emissies, inclusief de cruciale Scope 3-emissies.

Mark woont in Amsterdam met zijn vrouw Marijke en hun zoon Barend. Hij wordt breed erkend als een invloedrijke figuur in de strijd tegen klimaatverandering. Zo omschrijft NRC hem als “De man die Shell de groene weg wijst”, en heeft hij aandacht gekregen in publicaties als Vrij Nederland en Follow The Money.

Door Mark van Baal te boeken voor je evenement, haal je een expert in huis die niet alleen een diepgaande kennis heeft over duurzaamheid en klimaatverandering, maar ook een uniek perspectief biedt op hoe grote industrieën een positieve verandering kunnen realiseren. Zijn verhalen en inzichten zijn zowel inspirerend als eye-openers, en zullen gegarandeerd een blijvende indruk achterlaten op je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Mark van Baal

Schrijf een review

Video met Mark van Baal

Meer informatie & boekingen

Mark van Baal inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mark van Baal
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers