Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Daan Jensen - Wat gaat er goed?

Daan Jensen Wat gaat er goed?

Daan Jensen als spreker boeken

Daan Jensen (1971) groeide op in een stabiel gezin met zijn – inmiddels – twee beroemde broers. Tijdens zijn rechtenstudie stimuleerde zijn moeder hem om meer zijn hart te volgen en tennistrainer te worden. Na wat tegenspartelen luisterde hij naar zijn moeder en dat heeft hem geen windeieren gelegd.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Daan Jensen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Daan werkte met duizenden mensen aan verbetering en ontdekte wat de meeste (top)sporters vroeg of laat ontdekken: techniek en tactiek zijn belangrijk maar uiteindelijk is je mindset doorslaggevend. Je mindset gaat over je manier van kijken. Hoe kijk je naar de omstandigheden waarin je verkeerd?

Op de tennisbaan ontdekte hij dat meer dan 90% van de mensen geneigd is te kijken op een manier dat ze afremt om te krijgen wat ze willen. Dit inzicht sloeg bij hem in als een bom en hield hem meer dan 10 jaar in zijn greep. In die tijd volgde hij een opleiding tot mediator, startte een studie psychologie en schreef er een boek over met als ondertitel: Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’.

Een shift in je kijken van onmogelijkheden naar mogelijkheden en van zwakte naar kracht, heeft enorme positieve gevolgen. Het is doorslaggevend voor het slagen van verander processen en een essentieel onderdeel van effectief leiderschap en (werk)geluk.

Uniek is dat Daan met één beeld en één vraag iedereen meteen op scherp weet te zetten en dat dit mensen nog lange tijd houvast geeft, en motiveert.

Daan zijn keynote wordt gewaardeerd vanwege de authenticiteit, het tempo, de humor, de wetenschappelijke onderbouwing en de directe toepasbaarheid ervan op zo’n beetje alle terreinen die het leven de moeite waard maken.

Recenties:

‘Het was – hoe kan het ook anders – een hele positieve bijdrage aan onze management dag.’ Jeroen Nachtegaal – Unica.

‘Een schot in de roos! Alleen maar positieve reacties ontvangen op de keynote van Daan.’ Joyce Dunnebier – Leaders for Solutions

‘Met veel humor, in een hoog tempo en met een bak energie, wist Daan de ondernemersclub die ik run te inspireren.’  Gerhard te Velde, ondernemer, business coach & podcast maker.

‘Daan is spontaan, motiverend en nuchter, met een positieve insteek. Bij het publiek is zijn optreden erg gewaardeerd. Hij weet op de juiste momenten wat humor in te bouwen waardoor zijn keynote luchtig blijft, en wat hij vertelt, wordt goed door het publiek opgepakt. Daan heeft zich zowel in de voorbereiding als uitvoering van zijn lezing goed voorbereid en goed opgepikt welke behoeftes er bij de organisatie van de avond lagen. Zowel vanuit de organisatie als het publiek heb ik lovende reacties gehad. Als je behoefte hebt aan een positieve verbinder, inzet op positieve mindset verandering of echt een Energy boost, dan is Daan absoluut een aanrader. Zeer tevreden!’ Wendy Sparling, Gemeenten Rheden/Rozendaal

Meer informatie & boekingen

Daan Jensen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine van Weel
 • Snel contact met Daan Jensen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers