20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Daan Jensen

Daan Jensen als spreker boeken

Ontdek waarom Daan Jensen niet alleen een inspirerende gastspreker is, maar ook een onmisbare kracht op uw evenement. Met zijn unieke achtergrond als voormalig rechtenstudent en tennisleraar, en nu een professioneel optimist, brengt hij een verfrissende kijk op thema’s als werkgeluk, persoonlijke groei, en mindset. Deze pagina biedt u een diepe duik in de wereld van Daan Jensen en onthult hoe hij met humor en kennis zijn publiek meeneemt op een reis van ontwikkeling en succes.

Daan Jensen

Professioneel optimist

Over de magie van mindset

Bent u geïnteresseerd in het verkennen van de onbegrensde mogelijkheden van de menselijke geest? Daan Jensen is een expert in het veld van mindset en persoonlijke ontwikkeling. Zijn lezingen onthullen het belang van een positieve benadering, het erkennen van kracht in plaats van zwaktes en het nastreven van plezier en progressie. Hij bespreekt hoe (top)sporters buitengewone prestaties bereiken en hoe deze inzichten toepasbaar zijn in ons dagelijks werk en leven.

Daan Jensen inhuren voor een lezing

Het boeken van Daan Jensen voor een evenement is een naadloos proces. Ons team biedt all-inclusive tarieven en belooft binnen 24 uur een offerte. We elimineren de gebruikelijke drempels en zorgen voor een vlotte ervaring, van eerste contact tot de dag van het evenement. Ons uitgebreide support en tevredenheidsgarantie verzekeren dat uw keuze voor Daan Jensen een gegarandeerd succes wordt.

Biografie van Daan Jensen

Daan Jensen, een man die de kracht van positiviteit en perceptie belichaamt, heeft een opmerkelijke reis achter de rug. Hij begon met een studie rechten maar koos ervoor om zijn hart te volgen, een beslissing die hem uiteindelijk naar een internationale carrière als tennisleraar leidde. Deze ervaring gaf hem inzicht in de cruciale rol van passie en mindset in het bereiken van succes.

Daan’s filosofie is geworteld in het idee dat we vaak gevangen zitten in onze eigen beperkingen en negativiteit, waardoor we kansen voor verbetering en groei over het hoofd zien. Door zijn verhaal te delen, inspireert hij anderen om hun perspectief te veranderen en zich te richten op wat mogelijk is, in plaats van wat onmogelijk lijkt.

In zijn lezingen benadrukt Daan het belang van niet focussen op zwaktes en fouten, maar juist op kracht en succes. Hij bespreekt diverse onderwerpen, variërend van werkgeluk en persoonlijke groei tot het vinden van een balans tussen werk en privéleven en het omgaan met generatie Z. Zijn aanpak combineert humor met een diepgaande kennis van de werking van het brein en interactie, wat zijn presentaties zowel leerzaam als vermakelijk maakt.

Daan richt zich op drie belangrijke thema’s in zijn keynote: de kracht van een positieve mindset, het vinden van plezier en progressie in wat we doen, en de drie actiepilaren die de meest succesvolle verandertools vormen. Door zijn ervaringen en inzichten deelt hij concrete voorbeelden en praktische tips die iedereen kan gebruiken om zijn of haar potentieel te maximaliseren.

Daan Jensen is meer dan een spreker; hij is een transformerende kracht die luisteraars inspireert om hun eigen verhalen van succes te schrijven. Met 20 jaar expertise in het boeken van toonaangevende sprekers, garandeert Quality Bookings u een ervaring die zowel verrijkend als naadloos is. Onze gemiddelde beoordeling van 9,0 spreekt voor zich – uw tevredenheid is onze prioriteit.

Klaar om Daan Jensen te boeken en uw publiek te inspireren? Contacteer ons vandaag nog voor een all-inclusive offerte en bereid u voor op een evenement dat nog lang in de herinnering zal blijven.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Daan Jensen

Schrijf een review

Video met Daan Jensen

Meer informatie & boekingen

Daan Jensen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Daan Jensen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers