20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eric Mijnster

Eric Mijnster als spreker boeken

Zoek je een spreker die met persoonlijke verhalen en diepgaande inzichten je evenement transformeert? Ontmoet Eric Mijnster. Bekend om zijn unieke reis over La Route des Grandes Alpes, deelt Eric zijn ervaringen rond intrinsieke motivatie en persoonlijke groei. Op deze pagina ontdek je waarom Eric de ideale keuze is voor je volgende evenement en hoe zijn lezingen resoneren met een breed scala aan thema’s.

Eric Mijnster

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijke groei en intrinsieke motivatie

Eric Mijnster neemt je mee op een ontdekkingstocht naar persoonlijke groei en intrinsieke motivatie. Deze thema’s zijn essentieel in elke sector, of het nu gaat om het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs of de overheid. Eric’s ervaringen, van het doorstaan van fysieke en mentale uitdagingen tot het leven in een bus, bieden inzichten in onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, omgaan met verandering, persoonlijk leiderschap en werkgeluk. Ontdek de vele aspecten van persoonlijke groei en hoe Eric’s verhalen je kunnen inspireren om in je eigen kracht te staan.

Eric Mijnster inhuren voor een lezing

Het boeken van Eric Mijnster voor een lezing is een eenvoudige, transparante ervaring. Met ons All-Inclusive tarief, snelle offerteproces en uitgebreide support, is het organiseren van een lezing met Eric zorgeloos. We nemen je stap voor stap mee door het proces en zorgen ervoor dat je evenement naadloos verloopt. Laat ons de drempels wegnemen en een onvergetelijke ervaring met Eric Mijnster voor je creëren.

Biografie van Eric Mijnster

Eric Mijnster’s reis is er een van zelfontdekking en transformatie. Na het ontdekken van zijn intrinsieke motivatie, besluit Eric zijn leven hierop te baseren. Dit leidt hem naar uitdagende avonturen, zoals het fietsen van La Route des Grandes Alpes – een tocht van 650 kilometer over 14 bergpassen zonder te slapen. Deze fysieke en mentale krachttoer symboliseert Eric’s reis naar zelfinzicht.

Vervolgens verkoopt hij al zijn bezittingen en kiest voor een minimalistisch bestaan in een bus. Dit avontuur brengt hem in contact met zijn ware drijfveren en leert hem de essentie van het leven waarderen. Eric’s terugkeer naar Nederland in 2016 markeert het begin van een nieuwe fase, waarin hij zijn verrijkende ervaringen deelt met een breed publiek.

Zijn presentaties zijn een combinatie van persoonlijke anekdotes, zelfgeschreven muziek en inspirerende beelden. Hij verbindt zijn eigen pieken en dalen met de dagelijkse uitdagingen waarmee mensen geconfronteerd worden. Zijn lezingen stimuleren het bewustzijn en bieden concrete handvatten voor persoonlijke en professionele groei.

Eric’s verhaal resoneert in verschillende sectoren, en zijn lezingen sluiten aan bij thema’s als duurzame inzetbaarheid, omgaan met tegenslagen, persoonlijk leiderschap en werkgeluk. Zijn workshop ‘Unlock Your Intrinsic Motivation’ is een waardevolle aanvulling, die deelnemers helpt hun intrinsieke motivatie te ontdekken en toe te passen in zowel hun werk- als privéleven.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Eric Mijnster

Schrijf een review

Video met Eric Mijnster

Meer informatie & boekingen

Eric Mijnster inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Eric Mijnster
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers