Jesse van Doren

Jesse van Doren werd meerdere keren bekroond tot ‘meest beloftevolle ondernemer’. Als jonge, innovatieve entrepreneur adviseert hij bedrijven over groei door de implementatie van slimme marketingtechnieken. Zijn unieke visie op techniek en ‘innovatiemarketing’ maakt dat bedrijven hem graag inhuren als spreker. In overleg is Jesse van Doren tevens beschikbaar als presentator of dagvoorzitter.

Jesse van Doren die technologie ademt

Jesse van Doren (1996) belichaamt de ‘technologie-generatie’. Al op jonge leeftijd richtte hij zijn eigen onderneming op. Zijn studie Small Business & Retail Management brak hij ervoor af. Met zijn passie voor marketing zet Jesse van Doren bedrijven op scherp. De referenties van deze spreker/presentator, die ook u kunt inhuren, zijn indrukwekkend.

Besluit u om de succesvolle ondernemer te boeken voor uw congres of seminar, dan haalt u een specialist in het ‘Growth Hacking-proces’ in huis, een marketingproces dat wordt gestuurd door hedendaagse data- en monitortechnieken en kleine experimenten. Van Doren hielp al meer dan driehonderd organisaties vooruit door ze in dit proces mee te nemen. In 2014 organiseerde hij de eerste ‘World Hackaton Day’, waarmee hij internationaal furore maakte.

Groeiambities?

Als bedrijf met uitgesproken groeiambities kunt u eigenlijk niet om deze gepassioneerde spreker heen. Hij neemt uw gasten mee in de meest innovatieve marketing- en datatechnieken en laat zien welke groeimodellen werken. Jesse is niet alleen succesvol als ondernemer, maar organiseert ook workshops en masterclasses. Bovendien is hij van toegevoegde waarde voor uw congres of seminar als presentator, dagvoorzitter of discussieleider. Ook u kunt hem voor een van die rollen boeken.

Jesse van Doren adviseert bedrijven op strategisch niveau, werkt mee aan experimenten op de werkvloer, en is initiator van diverse tech-communities in meer dan twintig landen. Met zijn verschillende social media accounts bereikt hij maandelijks meer dan drie miljoen mensen. Zijn netwerk is enorm en geen enkele trend op het gebied van techniek en marketing ontsnapt aan zijn aandacht.

Wat kost het inhuren van een professionele spreker?

De kosten van het inhuren van een professionele spreker, presentator of dagvoorzitter lopen uiteen. Bepalend is het individuele tarief van de spreker. Maar ook aspecten als duur en omvang van uw congres of seminar, reistijd en eventuele voorbereidingstijd zijn van invloed. Neem contact op met ons Quality Bookings team voor een offerte op maat.

Ons Quality Bookings team kan u ook verder informeren over de mogelijkheden en over onze betrouwbare procedures. Daarbij staat het besef centraal, dat het inhuren van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter succesbepalend is voor uw congres of seminar. U kunt de spreker van uw keuze rechtstreeks bij ons boeken.

Biografie

Jesse van Doren boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jesse van Doren. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21