20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Jesse van Doren

Jesse van Doren als spreker boeken

Jesse van Doren is keynote spreker over innovatie, (online) marketing en technologie. Hij spreekt jaarlijks voor tientallen (internationale) organisaties en overheden over Voice, 5G, Robotisering, Cyber Security, Internet of Things, AI en andere trends in ondernemerschap, leiderschap en marketing.

Jesse van Doren

Digitalisering en Innovatie

Over technologie en innovatie

In een wereld die steeds sneller verandert, is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties. Jesse van Doren is dé expert als het gaat om deze onderwerpen. Hij biedt inzicht in hoe technologie onze manier van leven, werken en communiceren radicaal verandert. Zijn lezingen bestrijken een breed scala aan onderwerpen, waaronder kunstmatige intelligentie, blockchain, Internet of Things, en hoe deze technologieën ingezet kunnen worden voor bedrijfsgroei en innovatie. Jesse’s unieke kijk op technologische trends maakt hem een waardevolle spreker voor bedrijven en organisaties die voorop willen lopen in hun branche.

Jesse van Doren inhuren voor een lezing

Het boeken van Jesse van Doren voor uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Neem contact op met Quality Bookings en ons team zal u binnen 24 uur een offerte aanbieden. We bespreken samen uw specifieke wensen en doelen voor het evenement, waarna Jesse zijn lezing hierop kan aanpassen. Ons All-Inclusive tariefbeleid zorgt ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, garanderen we een vlekkeloze ervaring van het boekingsproces tot aan de uitvoering van de lezing.

Biografie van Jesse van Doren

Jesse van Doren is een gepassioneerde technologie- en innovatie-expert die van jongs af aan al bezig is met het verkennen van de mogelijkheden van technologie. Op 11-jarige leeftijd startte hij zijn eerste bedrijf, en sindsdien heeft hij niet meer teruggekeken. Hij is de oprichter van [naam van Jesse’s bedrijf], een vooraanstaand adviesbureau dat zich richt op digitale transformatie en innovatie.

Gedurende zijn carrière heeft Jesse samengewerkt met diverse toonaangevende organisaties en bedrijven, waar hij hen heeft geholpen met het implementeren van de nieuwste technologische oplossingen om hun groei en efficiëntie te stimuleren. Zijn expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder finance, gezondheidszorg, en de publieke sector.

Als spreker heeft Jesse van Doren op tal van nationale en internationale podia gestaan, waar hij zijn kennis en visie deelt over hoe technologie de toekomst vormgeeft. Zijn presentaties zijn een mix van persoonlijke ervaringen, actuele case studies, en toekomstvisies, die altijd zijn afgestemd op de specifieke behoeften van zijn publiek. Zijn vermogen om complexe materie op een heldere en boeiende manier te presenteren, maakt hem een geliefde spreker op conferenties, bedrijfsevenementen en seminars.

Naast zijn werk als consultant en spreker, is Jesse ook actief als mentor en adviseur voor start-ups en scale-ups, waar hij jonge ondernemers helpt hun innovatieve ideeën tot leven te brengen. Zijn passie voor onderwijs en het delen van kennis komt ook tot uiting in zijn betrokkenheid bij verschillende educatieve initiatieven, waar hij jongeren inspireert om hun eigen technologische en ondernemende pad te verkennen.

Jesse van Doren is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een inspirator die zijn publiek meeneemt op een reis door de wereld van technologie en innovatie. Zijn lezingen zijn een eye-opener voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van technologie op onze toekomst en de mogelijkheden die het biedt voor persoonlijke en zakelijke groei. Met Jesse van Doren haalt u een spreker in huis die niet alleen informeert, maar ook inspireert en motiveert.

Met zijn uitgebreide ervaring, diepgaande kennis en dynamische presentatiestijl, is Jesse van Doren de ideale keuze voor uw volgende evenement. Boek hem nu en ervaar zelf waarom hij wordt beschouwd als een van de meest boeiende en inzichtelijke sprekers op het gebied van technologie en innovatie.

 

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jesse van Doren
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jesse van Doren

Meer informatie & boekingen

Jesse van Doren inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Jesse van Doren
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers