20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jesse Geul
Exclusief bij
Quality Bookings

Jesse Geul als spreker boeken

Jesse Geul houdt er niet van om een LinkedIn influencer genoemd te worden, maar met 85.000 volgers op zijn naam en wekelijkse scherpe, humoristische publicaties over recruitment en solliciteren, is hij dat stiekem toch. Jesse, voormalig rechercheur, heeft de unieke gave om het toch wel softe vakgebied van HR op zijn kop te zetten. Zijn onconventionele aanpak, doordrenkt met humor en niet bang om heilige huisjes omver te schoppen, maakt hem een gewilde spreker op congressen, seminars en in trainingen. Als je op zoek bent naar iemand die met kennis van zaken en een frisse blik de wereld van HR en recruitment kan ontleden, dan is Jesse Geul dé persoon om te boeken voor je volgende evenement.

Jesse Geul

Recruitment expert

Jesse Geul spreekt tijdens congressen en seminars over een breed scala aan onderwerpen binnen de HR en recruitment. Met zijn achtergrond als rechercheur brengt hij een unieke set aan analytische vaardigheden mee, die hij op een boeiende wijze weet te combineren met zijn expertise in HR. Zijn lezingen zijn verre van standaard; verwacht een sessie waarbij conventionele ideeën over solliciteren en recruitment ter discussie worden gesteld. Jesse’s vermogen om complexe materie op een toegankelijke en amusante manier te presenteren, maakt hem tot een unieke spreker die je publiek gegarandeerd zal boeien en inspireren.

Over recruitment en solliciteren

Recruitment en solliciteren zijn dynamische velden die voortdurend evolueren, met nieuwe trends en technologieën die regelmatig opduiken. Jesse Geul, met zijn onorthodoxe benadering, snijdt door de conventionele wijsheid heen om te onthullen wat echt werkt in de hedendaagse arbeidsmarkt. Hij behandelt onderwerpen zoals hoe je als werkgever de beste talenten aantrekt en behoudt, effectieve strategieën voor sollicitanten om op te vallen in een verzadigde markt, en hoe organisaties een meer inclusieve en aantrekkelijke werkplek kunnen creëren. Jesse’s lezingen bieden praktische inzichten en strategieën die direct toepasbaar zijn, waardoor ze van onschatbare waarde zijn voor zowel werkgevers als werknemers.

Jesse Geul inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jesse Geul voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Na je aanvraag ontvang je binnen 24 uur een offerte, waarna ons team je zal begeleiden door het gehele boekingsproces. We zorgen ervoor dat alle details worden afgehandeld, van logistieke planning tot aan de dag van het evenement, zodat je je kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor je publiek. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kun je erop vertrouwen dat je evenement in goede handen is.

Biografie van Jesse Geul

Jesse Geul’s pad naar het podium als een veelgevraagd spreker over recruitment en solliciteren was allesbehalve conventioneel. Zijn carrière begon in de recherche, waar hij waardevolle analytische en onderzoeksvaardigheden ontwikkelde die later onmisbaar zouden blijken in de HR-wereld. Na jaren in de rechtshandhaving, maakte Jesse de overstap naar HR en recruitment, waar hij al snel opviel door zijn unieke benadering en frisse perspectieven.

In de loop der jaren heeft Jesse zich ontpopt als een vooraanstaand denker in de HR-branche, bekend om zijn vermogen om complexe ideeën op een toegankelijke en onderhoudende manier over te brengen. Zijn wekelijkse publicaties op LinkedIn trekken tienduizenden lezers en hebben hem een trouwe volgerschare opgeleverd. Jesse is een fervent voorstander van het doorbreken van de status quo en moedigt zowel individuen als organisaties aan om buiten de gebaande paden te denken.

Zijn lezingen en trainingen zijn een weerspiegeling van zijn levensfilosofie: durf anders te zijn, stel vragen, en wees niet bang om tegen de stroom in te zwemmen. Jesse’s benadering van HR en recruitment is verfrissend, provocerend, en bovenal, effectief. Met zijn expertise, ervaring, en ongeëvenaarde presentatiestijl, is Jesse Geul een inspirerende kracht voor verandering in de wereld van HR en recruitment.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jesse Geul

"Gooi je clichés maar uit het raam, want Jesse maakt er gehakt van! Tijdens de training vacaturetekst schrijven kijk je kritisch naar je eigen werk. Hoe schrijf je een vacature die écht tot de verbeelding spreekt, in plaats van door AI gegenereerde eenheidsworst. Praktische skills waar jij én toekomstige kandidaten veel aan hebben. Bonus: een berg inspiratie uit leuke voorbeelden van de groep!"

― Enza Bom

"Super waardevolle training gevolgd bij Jesse. Een goede balans tussen inhoudelijk en gewoon leuk. Zeker een aanrader voor elke recruiter, recruitment marketeer of HR-professional."

― Bart C

"Zo teleurgesteld in deze workshop. Ik dacht mooi even mijn mail bij te kunnen werken, maar het was interessant en vermakelijk. Heb nu nog steeds 326 onbeantwoorde mails."

― Een teleurgestelde deelnemer.
Schrijf een review

Video met Jesse Geul

Meer informatie & boekingen

Jesse Geul inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jesse Geul
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers