Journalist Jelte Sondij is een van de Jakhalzen bij het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Hij is te boeken als gespreksleider of presentator.

Geenstijl
Tijdens en na zijn studie Algemene Economie aan de Universiteit van Amsterdam werkt Jelte Sondij als campagnestrateeg voor Bureau Booij, Klusman en Van Bruggen. In deze tijd is hij ook als redacteur verbonden aan het literair-satirische weekblad Propria Cures. In 2009 en 2010 doet Sondij verslag van actuele gebeurtenissen in het wekelijkse Veronica-programma CQC. Vervolgens is hij anderhalf jaar werkzaam voor het weblog Geenstijl.

Rambam
Na de periode bij Geenstijl is Sondij onder meer te zien als presentator en programmamaker in RAMBAM, een VARA-programma waarin op onconventionele wijze maatschappelijke onderwerpen worden aangepakt. En tegenwoordig maakt hij als Jakhals korte, scherpe reportages in De Wereld Draait Door. Naast zijn werkzaamheden voor televisie publiceert Sondij onder andere in HP/De Tijd, Nieuwe Revu en Hard Gras.

 

Jelte Sondij spreekt graag over:

Jelte Sondij boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jelte Sondij. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21