20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Michiel Muller

Michiel Muller als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Michiel Muller de perfecte keuze. Deze vooraanstaande Nederlandse topondernemer, bekend van succesvolle ondernemingen zoals Tango en Picnic, brengt een schat aan ervaring en inzichten mee. In deze pagina ontdek je waarom Michiel Muller de ideale spreker is voor je seminar, congres of zakelijk evenement. We duiken in zijn unieke benadering van ondernemerschap en innovatie, waardoor hij ieder publiek weet te boeien.

Michiel Muller

Oprichter Picnic

Michiel Muller als dagvoorzitter boeken

Michiel Muller is niet alleen een begenadigd spreker, maar ook een uiterst capabele dagvoorzitter. Met zijn diepgaande kennis van het bedrijfsleven en zijn natuurlijke charisma weet hij als dagvoorzitter elk congres of seminar soepel te leiden. Zijn vermogen om gesprekken te sturen en paneldiscussies te verlevendigen, maakt hem tot een onmisbare kracht op elk zakelijk evenement.

Over ondernemerschap en innovatie

Michiel Muller staat bekend om zijn expertise op het gebied van ondernemerschap en innovatie. Zijn lezingen bieden inzicht in het doorbreken van traditionele markten met vernieuwende concepten. Kies je voor een lezing van Michiel, dan krijg je een fascinerend perspectief op hoe je als ondernemer succesvol kunt zijn in de hedendaagse dynamische markt. Hij behandelt thema’s zoals disruptieve bedrijfsmodellen, klantgerichte innovatie en de kunst van het ondernemen.

Michiel Muller inhuren voor een lezing

Het inhuren van Michiel Muller voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Ons team van Quality Bookings begeleidt je stap voor stap, van de eerste aanvraag tot de daadwerkelijke boeking. Met onze all-inclusive tarieven, 24-uurs offerte service, en uitgebreide support, zorgen we ervoor dat elke stap van het proces helder en zonder zorgen verloopt. Onze tevredenheidsgarantie garandeert dat je evenement een groot succes wordt.

Biografie van Michiel Muller

Michiel Muller, geboren in 1964, is een icoon van het Nederlandse ondernemerschap. Na het behalen van zijn master Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 1989, begon hij aan een indrukwekkende carrière. Zijn eerste grote succes was de uitbouw van de onbemande benzineketen Tanko, later gevolgd door de oprichting van Route Mobiel, waarmee hij de traditionele markt doorbrak.

Muller staat bekend om zijn vermogen om gevestigde markten open te breken met innovatieve concepten. Dit talent komt ook tot uiting in zijn rol als investeerder en coach. Zijn investering in Fashiolista.com, bekroond als beste start-up, onderstreept zijn scherpzinnigheid in het ondersteunen van nieuwe ondernemingen.

Als auteur heeft Michiel Muller zijn ervaringen en inzichten gedeeld in boeken zoals “Ervaringen van een serial entrepreneur” en “Ondernemen is een ABC’tje”. Deze boeken bieden een diepgaand inzicht in de denkwijze van een ervaren ondernemer en zijn een bron van inspiratie voor velen.

Zijn meest recente project, Picnic, een innovatieve onlinesupermarkt, is een ander voorbeeld van zijn continue streven naar vernieuwing en verbetering in het bedrijfsleven. Zijn benadering van ondernemerschap is er een van constante innovatie en klantgerichtheid.

Michiel Muller woont in Rotterdam met zijn gezin. Hij is een serieondernemer die, ondanks zijn succes, nuchter en benaderbaar blijft. Zijn verhaal is niet alleen inspirerend maar ook een bewijs van de kracht van doorzettingsvermogen, creativiteit en leiderschap.

Met zijn ervaring als ondernemer, investeerder en adviseur, biedt Michiel Muller een schat aan kennis en praktische inzichten, waarmee hij elk publiek kan inspireren en motiveren. Zijn lezingen zijn niet alleen leerzaam maar ook boeiend, waardoor hij een gewilde spreker is op diverse zakelijke evenementen.

Door Michiel Muller te boeken, haal je een spreker in huis die niet alleen je evenement verrijkt met zijn kennis en ervaring, maar ook zorgt voor een onvergetelijke en inspirerende ervaring voor alle aanwezigen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Michiel Muller

Schrijf een review

Video met Michiel Muller

Meer informatie & boekingen

Michiel Muller inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Michiel Muller
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers