20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Michel Ariens

Michel Ariens als spreker boeken

Michel Ariens is een digital advertising specialist, ondernemer, podcast host, spreker, growth marketeer en founder van digitaal marketingbureau .CREW in Utrecht.

Michel Ariens

Digital. Driven. Growth.

Michel deelt zijn kennis en ervaring vol enthousiasme, en gaat ook graag in gesprek met andere marketeers en digitale experts als gast in podcasts. In de afgelopen jaren was Michel onder andere te gast in de ‘Growth Deep Dive’ podcast van RedPandaWorks, gaf hij Webinars voor het UWV en schreef hij verschillende (gast)artikelen over actuele digitale onderwerpen. Michel is ook beschikbaar als spreker of voor het geven van colleges, trainingen of webinars.

Biografie

Hij heeft meerdere (corporate) startups opgezet en ook geholpen bij de groei hiervan. Michel is tevens co-founder van een award-winning commerce startup en hij is actief als gastauteur, gastspreker en podcast-host. Kortom, Michel Ariens is een expert en ervaringsdeskundige in alles wat te maken heeft met digital growth, digital marketing en ondernemerschap.

Ondernemer

Het ontbreekt Michel zeker niet aan een entrepreneurial spirit. Hij startte meerdere ondernemingen, was betrokken bij het opzetten van corporate startups voor verschillen de grote corporaties en stapte in als digital partner bij .CREW. Inmiddels is Michel in de rol van investeerder bij nog enkele andere ondernemingen betrokken en hij is voorlopig nog lang niet klaar.

.CREW

Michel is eigenaar en chief digital van .CREW, een full-service digital growth marketing agency, in Utrecht. Deze snelgroeiende growth agency helpt bedrijven onder meer bij het formuleren van groeistrategieën, het creëren van aantrekkelijke content en het groeien van organisch bereik. .CREW biedt een unieke marketing-formule die maakt dat ze verbluffende resultaten opleveren, vaak tot wel 300% meer performance bij overstappende klanten! Michel is binnen .CREW als owner en digital advertising specialist verantwoordelijk voor het aansturen van dit creatieve digitale team.

Digital. Driven. Growth.

Digital Driven Growth; drie termen die zowel los als gezamenlijk perfect samenvatten wie Michel is en waar hij zich mee bezig houdt. Onder het motto ‘bouwend aan de volgende generatie digital’ is Michel ook op social media actief en publiceert hij regelmatig video’s op Youtube waarin hij zijn ervaringen en inzichten deelt.

Podcasthost

Sinds 2020 is Michel Ariens de host van de podcastserie ‘Aandachtstrekkers’ waarvoor reeds twee seizoenen zijn gemaakt. Het eerste seizoen maakte Michel samen met Ewoud Uphof, Growth Marketeer en ondernemer. Het tweede seizoen van de podcast maakte Michel vanuit deondernemer.nl (DPG Media) samen met Patrick Wessels, ook wel bekend als de Consumentenpsycholoog.

Backstory

Michel studeerde aan de Universiteit van Utrecht en de Technische Universiteit van Eindhoven (TU) en behaalde hier zijn Bachelor of Science (BSc) in Science and innovation management en zijn twee Masters in Innovation management en innovation sciences. Gedurende deze tijd gaf Michel tevens les aan de Hogeschool van Utrecht in Fundamentals of Mathematics. Bij Philips heeft Michel tijdens zijn afstuderen uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe productized services ontwikkeld kunnen worden binnen corporates; met andere woorden, hoe kun je van een product een dienst maken om zo meer omzet te genereren?

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Michel Ariens

Schrijf een review

Video met Michel Ariens

Meer informatie & boekingen

Michel Ariens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Michel Ariens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers