20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
mr. Frank Visser

mr. Frank Visser als spreker boeken

Mr. Frank Visser is een naam die direct associaties oproept met rechtvaardigheid, expertise op het gebied van juridische geschillen en een ongeëvenaarde vaardigheid in het bemiddelen en oplossen van de meest uiteenlopende conflicten. Bekend van televisie als “de rechter die je wel zou willen hebben als buurman”, heeft Frank Visser zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde en herkenbare figuren in de Nederlandse rechtspraak. Met zijn jarenlange ervaring, zowel binnen als buiten de rechtszaal, biedt hij een uniek perspectief op juridische kwesties, wat hem een ideale spreker maakt voor congressen, seminars en andere evenementen waar diepgang en expertise vereist zijn.

mr. Frank Visser

Recht & maatschappij

Het boeken van mr. Frank Visser als gastspreker is een garantie voor een evenement gevuld met inzichtelijke, leerzame en vaak vermakelijke verhalen uit zijn lange carrière. Hij spreekt over thema’s als conflictbemiddeling, de werking van het Nederlands rechtssysteem en het belang van toegankelijke juridische hulp voor iedereen. Zijn vermogen om complexe juridische kwesties op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem bijzonder geliefd bij een breed publiek. Zijn lezingen bieden niet alleen diepgaande inzichten maar zijn ook doorspekt met praktische voorbeelden, waardoor de inhoud toegankelijk en relevant is voor iedereen die interesse heeft in het recht en zijn toepassingen.

Mr. Frank Visser als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt mr. Frank Visser een unieke mix van autoriteit, charme en scherpzinnigheid mee, essentieel voor het succesvol leiden van bijeenkomsten en discussies over juridische en maatschappelijke thema’s. Zijn expertise en ervaring stellen hem in staat om diepgaande gesprekken te faciliteren, waarbij hij altijd zorgt voor een constructieve en respectvolle dialoog. Mr. Visser blinkt uit in het behandelen van thema’s rondom rechtvaardigheid, ethiek, en de maatschappelijke impact van wetgeving, waardoor hij een ideale keuze is voor evenementen die streven naar diepgang en betekenisvolle interacties.

Wat opdrachtgevers zeggen over mr. Frank Visser

Opdrachtgevers en organisatoren prijzen mr. Frank Visser voor zijn vermogen om elk evenement te verrijken met zijn deskundigheid, warmte en gevoel voor humor. Zijn aanwezigheid als spreker of dagvoorzitter zorgt voor een unieke dynamiek, waarbij deelnemers niet alleen geïnformeerd worden maar ook actief betrokken raken bij de onderwerpen. Zijn lezingen en bijdragen worden vaak omschreven als hoogtepunten van evenementen, die zowel inspireren als entertainen.

Over het Nederlandse rechtssysteem

Het Nederlandse rechtssysteem, een onderwerp waar mr. Frank Visser een diepgaande expertise in heeft, is complex en veelzijdig. Het kiezen voor dit onderwerp tijdens een lezing biedt een unieke kans om de fundamenten en nuances van onze rechtsstaat te begrijpen. Mr. Visser kan spreken over verschillende aspecten van het recht, waaronder burgerlijk recht, strafrecht, en bestuursrecht, en hoe deze in de praktijk worden toegepast. Zijn uitleg over de opties die burgers hebben binnen het rechtssysteem en hoe men het beste kan navigeren in het geval van juridische geschillen, biedt waardevolle inzichten en adviezen.

Mr. Frank Visser inhuren voor een lezing

Het proces van mr. Frank Visser inhuren voor een lezing bij uw evenement is eenvoudig en wordt volledig ondersteund door het team van Quality Bookings. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke realisatie van de lezing, staan wij klaar om alle aspecten te faciliteren. We zorgen ervoor dat de boeking naadloos verloopt, waarbij we rekening houden met uw wensen en de specifieke eisen van het evenement. Ons doel is om elke stap eenvoudig en transparant te maken, zodat u zich kunt richten op het succes van uw evenement.

Biografie

De carrière van mr. Frank Visser begon na het afronden van zijn rechtenstudie, waarna hij al snel naam maakte binnen de juridische wereld. Zijn passie voor het recht en zijn onwrikbare overtuiging dat iedereen recht heeft op toegang tot rechtvaardigheid, hebben de basis gevormd voor zijn professionele pad. In de loop der jaren heeft hij zich ingezet voor het oplossen van juridische conflicten en het bemiddelen in zaken die vaak als onoplosbaar werden beschouwd. Zijn benadering, waarbij empathie en rechtvaardigheid hand in hand gaan, heeft hem niet alleen respect opgeleverd binnen de rechtspraak maar ook daarbuiten.

Zijn televisiecarrière begon met het programma “De Rijdende Rechter”, waar hij uitgroeide tot een nationaal bekend figuur. Dit programma gaf hem een platform om zijn expertise en benadering van conflictoplossing te delen met een breed publiek. Zijn rol in het programma benadrukte zijn unieke vermogen om ingewikkelde zaken te ontrafelen en tot eerlijke oplossingen te komen, iets wat hem zeer geliefd maakte bij kijkers.

Naast zijn televisiewerk heeft mr. Frank Visser ook meerdere boeken geschreven, waarin hij zijn inzichten deelt over het rechtssysteem, conflictbemiddeling, en de menselijke aspecten achter juridische geschillen. Deze publicaties bieden niet alleen waardevolle informatie voor professionals binnen het recht, maar zijn ook toegankelijk voor leken die meer willen begrijpen van het juridische landschap in Nederland.

Door de jaren heen heeft mr. Frank Visser een indrukwekkend oeuvre opgebouwd, dat zich niet beperkt tot zijn televisieoptredens en publicaties. Hij is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter, bekend om zijn deskundigheid, integriteit, en vermogen om juridische thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn bijdragen aan het publieke debat en zijn onvermoeibare inzet voor rechtvaardigheid hebben hem gemaakt tot de gerespecteerde persoonlijkheid die hij vandaag de dag is.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over mr. Frank Visser

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

mr. Frank Visser inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met mr. Frank Visser
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers