20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Rotmans

Jan Rotmans als spreker boeken

Jan Rotmans, een spreker die niet alleen inspireert maar ook diepgaande kennis en inzichten deelt over duurzaamheid en transitiekunde, dan is Jan Rotmans de ideale keuze voor uw evenement. Als vooraanstaand expert op het gebied van transitieprocessen en duurzame ontwikkeling, biedt Jan Rotmans een unieke kijk op hoe we als maatschappij kunnen evolueren naar een meer duurzame toekomst. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend en eye-openend, waarbij hij complexe onderwerpen op een toegankelijke manier presenteert.

 

Jan Rotmans

Visionair in Duurzaamheid en Transities

Duurzaamheid en transitiekunde zijn vandaag de dag relevanter dan ooit. Deze onderwerpen staan centraal in de lezingen van Jan Rotmans, waarbij hij de noodzaak van verandering in onze samenleving benadrukt. Hij behandelt thema’s zoals klimaatverandering, energietransitie, circulaire economie en sociale innovatie. Jan Rotmans biedt een uniek perspectief op hoe individuen, organisaties en zelfs hele maatschappijen kunnen transformeren om een duurzamere toekomst te realiseren. Zijn expertise en jarenlange ervaring in dit veld maken hem tot een veelgevraagd spreker voor uiteenlopende evenementen.

Jan inhuren voor een lezing

Het boeken van Jan Rotmans voor een lezing bij uw organisatie is een eenvoudige en transparante procedure. Het team van Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen gedurende het hele proces. Na een eerste aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte met duidelijke, all-inclusive tarieven. Wij bieden uitgebreide support bij de organisatie van het evenement en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten van de lezing van Jan Rotmans.

Biografie van Jan Rotmans

Jan Rotmans, geboren op 29 november 1961 in Berkel en Rodenrijs, is een Nederlandse professor in duurzaamheid en transities aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is een van de grondleggers van het concept ’transitiekunde’, een wetenschappelijke discipline die zich richt op duurzame veranderingen binnen maatschappijen.

Zijn wetenschappelijke carrière begon aan de Universiteit van Maastricht, waar hij in 1994 promoveerde op het onderwerp ‘Modelling Climate Change Policy’. Vervolgens heeft hij diverse posities bekleed aan gerenommeerde universiteiten, waaronder die van hoogleraar aan de Erasmus Universiteit.

Rotmans is niet alleen bekend vanwege zijn academische werk, maar ook als een invloedrijk spreker en adviseur op het gebied van duurzame transities. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in verschillende nationale en internationale projecten over duurzaamheid en is regelmatig te zien in media als expert op dit gebied.

Gedurende zijn carrière heeft Jan diverse boeken geschreven, waaronder ‘In het oog van de orkaan‘, waarin hij een toekomstvisie schetst voor Nederland in transitie. Zijn werk kenmerkt zich door een unieke combinatie van wetenschappelijke diepgang en maatschappelijke betrokkenheid.

Jan als spreker

Als spreker weet Jan Rotmans zijn publiek altijd te boeien met zijn passie voor het onderwerp en zijn vermogen om complexe zaken op een begrijpelijke manier over te brengen. Met zijn lezingen wil hij mensen niet alleen informeren, maar ook inspireren en aanzetten tot actie voor een duurzamere wereld.

Met zijn uitgebreide kennis, inspirerende persoonlijkheid en ervaring als spreker is Jan Rotmans een waardevolle toevoeging aan elk evenement. Of het nu gaat om een zakelijk congres, een educatief seminar of een maatschappelijk symposium, zijn lezingen laten gegarandeerd een blijvende indruk achter.

Het boeken van Jan Rotmans als spreker betekent kiezen voor een ervaren en deskundige spreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt. Met zijn diepgaande inzichten in duurzaamheid en transities biedt hij een unieke kijk op de uitdagingen en kansen van onze tijd. Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie en om Jan Rotmans te boeken voor uw volgende evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jan Rotmans

"De dienstverlening van QB en vooral de regelmatige check-ups als sprekersbureau vond ik zeer attent en waardevol."

― Cees van Putten

"Beschrijft op een indringende maar toegankelijke wijze 10 transities waar we eigenlijk tegelijkertijd in beland zijn. Dit leidt tot chaos maar Rotmans laat zien middels wat langere termijnperspectieven dat je deze transities moet omarmen en dat de chaos een belangrijke kans is de het tij te keren van de chaos die de meeste van ons sterk voelen maar ook onmachtig voelen wat niet zo hoeft te zijn."

― Sebastian

"Mooi werk, met enerzijds kennis over transities en anderzijds ook een activerende stijl."

― Joop de Zwart

"Tof! Uitgebreid. Prikkelend. Kritisch EN positief!"

― Yvonne
Schrijf een review

Video met Jan Rotmans

Meer informatie & boekingen

Jan Rotmans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Rotmans
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers