Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Jan Rotmans - Visionair in Duurzaamheid en Transities

Jan Rotmans Visionair in Duurzaamheid en Transities

Jan Rotmans als spreker boeken

Jan Rotmans, professor en wetenschapper met een gedreven passie voor maatschappelijke verandering, heeft meer dan 300 publicaties op zijn naam staan op het gebied van klimaatverandering, global change modellering, duurzame ontwikkeling, transities en systeeminnovaties, waaronder 20 boeken.

 

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Jan Rotmans
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Jan Rotmans: Inhuren als Spreker voor een Inspirerende Kijk op Transitie en Duurzaamheid

Een Visionair in Transitie en Duurzaamheid

Jan Rotmans is geen gewone spreker, maar een pionier en visionair met internationale erkenning. Ooit was hij de jongste hoogleraar in Nederland en de allereerste die promoveerde op klimaatverandering. Met zijn oprichting van het Dutch Research Institute For Transitions (DRIFT) in 2004, zette hij zichzelf stevig op de kaart als professor in transities & duurzaamheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Jan Rotmans’ Beschikbaarheid

Wilt u een fascinerende en inzichtelijke ervaring voor uw publiek? Jan Rotmans is beschikbaar om zijn diepgaande kennis en visie te delen. Met een achtergrond die zich uitstrekt van wetenschappelijk onderzoek tot directe betrokkenheid bij maatschappelijke veranderingen, biedt hij een uniek perspectief dat uw publiek zal inspireren en motiveren.

Jan Rotmans in 2023

In de afgelopen jaren heeft Jan Rotmans zijn reikwijdte verbreed, van het leiden van nationale initiatieven zoals het transitieonderzoeksnetwerk KSI tot het oprichten van stichting Urgenda in 2007. Als fervent voorstander van duurzaamheid in Nederland, Europa en wereldwijd, benut hij zijn platform om een verschuiving in bewustzijn te bewerkstelligen. In 2023 blijft hij een toonaangevende stem in dialogen over transitie en duurzaamheid, vaak in samenwerking met invloedrijke platforms zoals Boekestijn en de Wijk.

Kosten voor een Lezing van Jan Rotmans

Interesse in het inhuren van deze visionaire spreker voor uw volgende evenement? De kosten voor een lezing van Jan Rotmans zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals locatie, duur en thema. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Boeken als Spreker: Waarom Jan Rotmans?

Zoals hij zelf zegt, leven we niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk. Jan Rotmans kan als geen ander dit complexe onderwerp verwoorden en toegankelijk maken voor een breed publiek. Met zijn werk aan ICIS, Urgenda, DRIFT en Nederland Kantelt, heeft hij zijn stempel gedrukt op de Nederlandse en Europese dialoog over duurzaamheid en transitie. Jan Rotmans te boeken als spreker betekent dat u uw publiek een nieuwe manier van denken biedt, een die de contouren schetst voor een duurzamere toekomst.

Een Verscheidenheid aan Onderwerpen

Of het nu gaat om een lezing over duurzaamheid, transitiekunde of maatschappelijke verandering, Jan Rotmans weet altijd te boeien. In een tijd waarin onderwerpen zoals klimaatverandering en duurzame transities steeds meer aandacht krijgen, is zijn boodschap relevanter dan ooit. Zijn bijdragen op platforms zoals Boekestijn en de Wijk hebben bijgedragen aan een breder begrip van deze complexe onderwerpen.

Verbinden en Inspireren

Jan Rotmans gelooft in de kracht van collectieve intelligentie. Met zijn unieke vermogen om vernieuwers en tegendraadse denkers uit alle sectoren van de maatschappij bijeen te brengen, biedt hij concrete handvatten voor verandering. Zijn frequente optredens bij Boekestijn en de Wijk maken hem tot een bekende en gerespecteerde stem in het debat rond transitie en duurzaamheid.

Of u nu op zoek bent naar een inspirerende keynote, een interactieve workshop of een diepgaand panelgesprek, Jan Rotmans biedt het allemaal. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en deze visionaire spreker te inhuren voor uw volgende evenement.

 

Meer informatie & boekingen

Jan Rotmans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jan Rotmans
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers