Thomas Luttikhold

In 2013 begon Thomas (26) aan een niet bestaand beroep, namelijk Wastewatcher. Hij koos voor deze naam, omdat het Nederlandse ‘prullenbak kijker’ toch iets minder goed in de mond lag. Maar ja, hoe begin je een niet bestaand beroep?

Een niet bestaand beroep promoot je door het door te vertellen en dus ging Thomas op de bühne staan. Gesterkt door zijn zakelijke inzicht als bedrijfseconoom, kennis uit zijn afstudeeropdracht naar voedselverspilling in de horeca en anekdotes door zijn ervaringen als kok ging Thomas de uitdaging aan en pakte de handschoen op om het voedselverspillingsverhaal door te vertellen.

Nu, anno 2017, heeft Thomas dit niet bestaande beroep tot een BV gebracht dat vier man sterk is, de Wastewatchers BV. Wastewatchers bestrijdt voedselverspilling in de professionele horeca door middel van haar diensten: abonnementen en diensten. Tesamen met grote cateraars, hotels, ziekenhuizen en de Rijkswaterstaat vecht ze tegen voedselverspilling met zowel een economische als ecologische motieven.

Vier jaar na zijn start als ondernemer kan Thomas concluderen dat hij een gat in een niet bestaande markt gevonden heeft en hiermee de toekomst heeft. Echter, het creëren van die toekomst ging niet vanzelf. Aldoende leert men, dat is een understatement. Gesterkt met 75+ spreeksessies achter zijn naam heeft Thomas drie verhalen die hij graag deelt, namelijk: het verhaal over voedselverspilling, het verhaal over jong ondernemen en het verhaal over duurzaam ondernemen.

Wilt u Thomas Luttikhold  boeken als gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Thomas Luttikhold spreekt graag over:

Thomas Luttikhold boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Thomas Luttikhold. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21