Info & boekingen
Spreker Karl Raats - Creativiteit

Karl Raats als spreker boeken

Karl Raats is een trainer en procesbegeleider in creativiteit. Hij heeft duizenden managers en ondernemers begeleid met zijn innovatiesessies. U kunt Karl Raats inhuren als spreker en leren hoe u creativiteit kunt benutten.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Karl Raats
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Karl Raats

Karl Raats is een trainer en procesbegeleider in creativiteit. Hij heeft duizenden managers en ondernemers begeleid met zijn innovatiesessies. U kunt Karl Raats inhuren als spreker en leren hoe u creativiteit kunt benutten.

Wéldoeners zijn professionals die dingen wél voor elkaar krijgen. Vraag jij je soms af hoe? Wil jij ook ideeën zaaien, kansen kweken, successen oogsten?

Feit: slechts 16% van alle professionals kan of mag zijn creativiteit op het werk inzetten. Niet minder dan 85% durft zijn hoofd niet boven het maaiveld uitsteken.*

Vraag: ben jij daar oké mee?
Of geloof jij, net als ik, dat er in ieder van ons een wéldoener schuilt?

Spreker & Motivator

Een leerkracht voorspelde destijds, “Raats, je blijft nooit zo optimistisch als nu.” Cynisch, maar ze had een punt. Want weerzin flakkert op, waar ‘meer zin’ uitdooft.

In ‘meer zin’ dien je je te bekwamen. Erin uitblinken is een bewuste keuze, die je niet één keer maakt, maar iedere dag opnieuw.

Hoog tijd om jouw potentie in profijt om te zetten. Ik help je op Meer Zin Wekkende wijze om de lat hoger te leggen, door de denk- en doe-drempels van jou en je mensen te verlagen.

Creativiteit

Raats werkte in zijn loopbaan als journalist, marketeer, business developer en docent. In al deze functies ging hij steeds op zoek naar de manieren om de beschikbare creativiteit te gebruiken, zowel bij zijn lezers en klanten als bij zijn studenten en partners.

In 2006 richtte hij zijn eigen bureau als onafhankelijk trainer en procesbegeleider op. Inmiddels heeft hij met zijn sessies duizenden mensen geholpen. Hij werkte onder andere  met managers, ondernemers en PhD-studenten.

Raats is een gecertificeerd De Bono-trainer in Lateral Thinking, een Buzan Licensed Instructor in Mindmapping en post-graduate in Creativity, Innovation and Change. Tevens is hij een voormalig partner van het Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken.

Levend experiment

Sinds 2009 is hij daarnaast ook gaan fungeren als een levend experiment met betrekking tot creatief denken. Hij stelt zich bloot aan allerlei creatieve uitdagingen en gaat daarbij ook zijn eigen angsten niet uit de weg.

Karl Raats (B) is de flamboyante spreker, facilitator & coach die ondernemend Vlaanderen en Nederland en naar Meer Zin Wekkend leven en werken loodst. De Spreker van het Jaar 2016 in de categorie personal development helpt hij professionals en teams om positiviteit tot profijt te kneden.

De Ja Cheque 

Dat we onze dromen* zouden moeten volgen, is abominabel advies. Dromen hebben niet het minste richtingsgevoel. Ze weten maar een ding: dat ze hier en nu werkelijkheid willen worden. Het maakt van hen veelvraten van tijd, energie, doorzettingsvermogen en veerkracht.

Dat alles komen ze bij ons halen: teams, medewerkers, organisaties, docenten en studenten… Kortom, de hoofden, harten en handen van mensen. Het is daarom aan ons om de snelheid, route en rustpunten richting realiteit te bepalen. Volg je dromen dus niet langer. Leid ze!

Karl Raats, spreker en coach in zakelijke creativiteit, maakt creatieve moed vinden en eigenaarschap tonen tastbaar en toegankelijk. Aangevuld met het boek en enige waardebon ter wereld waarmee je iemands droom cadeau doet, is de ‘Ja Cheque’ een pakkend professionele en persoonlijke beleving.

Ideaal voor kick-offs en momenten van nieuwe samenwerkingen, veranderingen of spannende tijden die inspiratie, verbinding en commitment kunnen gebruiken.

* In het bedrijfsleven genoegzaam bekend als ambitie, aspiratie, doelstelling, plan, missie…

Meer informatie & boekingen

Karl Raats inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Karl Raats
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers