20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Karl Raats Copyright foto: Nico Alsemgeest

Karl Raats als spreker boeken

Karl Raats is de ideale keuze als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook verbindt. Raats, expert in het omzetten van abstracte concepten als vertrouwen, verbinding en samenwerking naar tastbare, inspirerende realiteiten, staat klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Deze pagina benadrukt waarom Karl Raats de perfecte spreker is voor uw evenement en geeft inzicht in zijn veelzijdige onderwerpen en unieke aanpak.

Karl Raats

Meer zin wekkend

Creatief denken en samenwerken zijn cruciale vaardigheden in de hedendaagse snelle, complexe wereld. Karl Raats neemt u mee op een reis door de kunst van creatief denken, waarbij hij de nadruk legt op hoe dit kan leiden tot betere samenwerking en efficiëntere besluitvorming. Hij deelt inzichten uit zijn 17 jaar ervaring in het faciliteren van creatieve denkprocessen en verandertrajecten. Karl’s lezingen zijn een mix van energie, praktische inzichten en interactie, waardoor uw publiek geïnspireerd raakt om direct aan de slag te gaan met nieuwe manieren van samenwerken en probleemoplossing.

Karl Raats als dagvoorzitter

Naast zijn talent als spreker, blinkt Karl Raats ook uit als dagvoorzitter. Zijn rol als dagvoorzitter is meer dan alleen het begeleiden van het programma; hij brengt een unieke dynamiek en energie die de hele dag voelbaar is. Met zijn achtergrond in journalistiek en zijn brede ervaring in diverse professionele rollen, weet Karl hoe hij elk onderdeel van uw evenement naadloos aan elkaar kan koppelen, terwijl hij de aandacht van het publiek vasthoudt. Zijn vaardigheid in het stimuleren van interactie en discussie zorgt ervoor dat elke deelnemer zich betrokken en gewaardeerd voelt. Als dagvoorzitter faciliteert Karl effectieve en inspirerende sessies, die gegarandeerd een positieve en blijvende indruk achterlaten op uw publiek.

Karl Raats inhuren voor een lezing

Het inhuren van Karl Raats voor uw evenement is een eenvoudige en transparante ervaring met Quality Bookings. Ons all-inclusive tarief en de belofte van een offerte binnen 24 uur maken het proces zorgeloos. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. De stappen zijn simpel: contact opnemen, uw wensen bespreken, een offerte ontvangen, en Karl Raats boeken voor een onvergetelijke lezing.

Biografie

Karl Raats heeft een fascinerende levensreis achter de rug. Van dromen over neushoorn worden als kind tot een carrière als journalist, business developer, marketing director en docent. Deze diverse ervaringen hebben hem gevormd tot een spreker met een uniek perspectief. Zijn passie voor creatief denken ontdekte hij gaandeweg en heeft sindsdien zijn professionele focus gedefinieerd.

Raats gelooft niet in het motiveren van mensen op de conventionele manier. Zijn filosofie is eenvoudig: stop met demotiveren. Dit inzicht leidde tot zijn stand-up act “Demotiveren Kan Je Leren”, waarin hij op energieke wijze toont hoe goedbedoelde acties vaak het tegenovergestelde effect hebben.

Zijn expertise in samenwerking en teamwork is vooral relevant in een tijd waar complexiteit en snelheid van verandering de norm zijn. Karl Raats biedt alternatieve methoden van samenwerking die niet alleen tijdbesparend zijn, maar ook psychologisch veilig en effectief. Met zijn 17 jaar ervaring in het begeleiden van brainstormsessies en verandertrajecten, is hij perfect gepositioneerd om waardevolle inzichten en praktische tips te delen met zijn publiek.

In zijn lezingen combineert Raats humor met diepgaande kennis, waardoor hij complexe thema’s toegankelijk en boeiend maakt voor zijn publiek. Zijn benadering van problemen is altijd fris en innovatief, waarbij hij zijn publiek uitdaagt om voorbij traditionele denkwijzen te kijken.

Kortom, Karl Raats is een spreker die niet alleen inspireert en informeert, maar ook echt verbindt met zijn publiek. Hij helpt mensen te zien hoe ze effectiever kunnen zijn in hun professionele en persoonlijke leven. Met Karl Raats haalt u een unieke spreker in huis die een blijvende impact zal hebben op uw evenement en uw publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Karl Raats

"Het is snel schakelen met Joyce: ze denkt mee en zoekt naar oplossingen. Alles om het voor de gasten een fijne ervaring te laten zijn... zonder dat ze op locatie erbij is!"

― Gabry Karsdorp

"Inspirerend, creatief, 'out of the box' denkend, enthousiasmerend en bovenal een zeer goede professional! Ik heb het geluk gehad met Karl te mogen samenwerken tijdens ons Benelux personeelsevenement. Samen met hem hebben we een event georganiseerd dat anders was dan de standaard. Ik kijk met een fantastisch en trots gevoel terug op de samenwerking met Karl en kan hem een ieder aanraden."

― Marieke Mulder

"Na een aantal netwerkmomenten meegemaakt te hebben waarin Karl modereerde ben ik het absoluut zeker: Karl is van alle markten thuis, inspireert en motiveert deelnemers zonder heel veel woorden, geeft je het gevoel dat je echt meetelt, blijft telkens verwonderd en geïnteresseerd en stelt de juiste vragen. Kortom, hij is dé man om onder de arm te nemen!"

― Lies Debbaut

"Karl was dagvoorzitter voor het duurzaamheidscongres 2023 van woningcorporatie Nester. Verrassend, uniek én betrokken in de voorbereiding heeft Karl ervoor gezorgd dat een interactief programma georganiseerd is. Betrokken in de voorbereiding, betekent ook dat hij meedenkt en organiseert, zodat tijdens het moment suprême alles staat als een huis. Met genoeg ruimte voor toevalligheden en spontane draadjes, interactieve methoden en kennis van zaken een gegarandeerd succes. Van harte aanbevolen!"

― Fabian Viester
Schrijf een review

Video met Karl Raats

Meer informatie & boekingen

Karl Raats inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Karl Raats
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers