Karl Raats is een trainer en procesbegeleider in creativiteit. Hij heeft duizenden managers en ondernemers begeleid met zijn innovatiesessies. U kunt Karl Raats inhuren als spreker en leren hoe u creativiteit kunt benutten.

Wéldoeners zijn professionals die dingen wél voor elkaar krijgen. Vraag jij je soms af hoe? Wil jij ook ideeën zaaien, kansen kweken, successen oogsten?

Feit: slechts 16% van alle professionals kan of mag zijn creativiteit op het werk inzetten. Niet minder dan 85% durft zijn hoofd niet boven het maaiveld uitsteken.*

Vraag: ben jij daar oké mee?
Of geloof jij, net als ik, dat er in ieder van ons een wéldoener schuilt?

Spreker & Motivator
Een leerkracht voorspelde destijds, “Raats, je blijft nooit zo optimistisch als nu.” Cynisch, maar ze had een punt. Want weerzin flakkert op, waar ‘meer zin’ uitdooft.

In ‘meer zin’ dien je je te bekwamen. Erin uitblinken is een bewuste keuze, die je niet één keer maakt, maar iedere dag opnieuw.

Hoog tijd om jouw potentie in profijt om te zetten. Ik help je op Meer Zin Wekkende wijze om de lat hoger te leggen, door de denk- en doe-drempels van jou en je mensen te verlagen.

Creativiteit
Raats werkte in zijn loopbaan als journalist, marketeer, business developer en docent. In al deze functies ging hij steeds op zoek naar de manieren om de beschikbare creativiteit te gebruiken, zowel bij zijn lezers en klanten als bij zijn studenten en partners.

In 2006 richtte hij zijn eigen bureau als onafhankelijk trainer en procesbegeleider op. Inmiddels heeft hij met zijn sessies duizenden mensen geholpen. Hij werkte onder andere  met managers, ondernemers en PhD-studenten.

Raats is een gecertificeerd De Bono-trainer in Lateral Thinking, een Buzan Licensed Instructor in Mindmapping en post-graduate in Creativity, Innovation and Change. Tevens is hij een voormalig partner van het Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken.

Levend experiment
Sinds 2009 is hij daarnaast ook gaan fungeren als een levend experiment met betrekking tot creatief denken. Hij stelt zich bloot aan allerlei creatieve uitdagingen en gaat daarbij ook zijn eigen angsten niet uit de weg.

Karl Raats (B) is de flamboyante spreker, facilitator & coach die ondernemend Vlaanderen en Nederland en naar Meer Zin Wekkend leven en werken loodst. De Spreker van het Jaar 2016 in de categorie personal development helpt hij professionals en teams om positiviteit tot profijt te kneden.

Karl Raats boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Karl Raats. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21