Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Karl Raats - Meer zin wekkend

Karl Raats Meer zin wekkend

Karl Raats als spreker boeken

Ontdek de boeiende wereld van motivatie en inspiratie met Karl Raats, een veelgevraagd spreker die de status quo van motivatie uitdaagt. In zijn prikkelende en energieke lezingen draait Karl de conventionele wijsheid om, stelt hij relevante vragen en onderzoekt hij hoe we onbedoeld elkaar demotiveren. Hij zal uw team helpen begrijpen hoe energie behouden kan worden en hoe u kunt voorkomen dat uw waardevolle mensen zich leeggezogen voelen en uiteindelijk de organisatie verlaten.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Karl Raats
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Karl Raats

Karl is geen Olympisch kampioen, bergbeklimmer of medische pionier. Hij is net als jij, maar met een scherpe blik en een rijke ervaring in het werken met ondernemers, managers en werknemers uit diverse sectoren. Hij neemt de onzin en zin van motivatie op de werkplek onder de loep en deelt deze inzichten op een hilarische, relatable manier met zijn publiek.

Verwacht geen veraf gelegen verhalen over Silicon Valley-giganten of heldendaden van wereldleiders. Karl gaat over het echte leven en echte uitdagingen. Zijn lezingen zijn gericht op alledaagse mensen en organisaties die met alledaagse problemen te maken hebben.

Zijn kenmerkende lezing “Nooit meer motiveren” is een energieke ontdekkingsreis in het begrijpen van onze eigen denkfouten en valkuilen in motivatie. Met veel humor en zelfrelativering leert Karl ons hoe we onszelf en elkaar op een concrete, geloofwaardige en duurzame manier kunnen motiveren en inspireren.

Karl Raats’ unieke aanpak en levendige stijl maken hem een perfecte keuze voor organisaties die op zoek zijn naar frisse inzichten en praktische tools voor het creëren van een positieve en productieve werkomgeving. Boek hem nu voor uw volgende evenement en ervaar zelf waarom hij een favoriet is bij Quality Bookings.

De Ja Cheque 

Dat we onze dromen* zouden moeten volgen, is abominabel advies. Dromen hebben niet het minste richtingsgevoel. Ze weten maar een ding: dat ze hier en nu werkelijkheid willen worden. Het maakt van hen veelvraten van tijd, energie, doorzettingsvermogen en veerkracht.

Dat alles komen ze bij ons halen: teams, medewerkers, organisaties, docenten en studenten… Kortom, de hoofden, harten en handen van mensen. Het is daarom aan ons om de snelheid, route en rustpunten richting realiteit te bepalen. Volg je dromen dus niet langer. Leid ze!

Karl Raats, spreker en coach in zakelijke creativiteit, maakt creatieve moed vinden en eigenaarschap tonen tastbaar en toegankelijk. Aangevuld met het boek en enige waardebon ter wereld waarmee je iemands droom cadeau doet, is de ‘Ja Cheque’ een pakkend professionele en persoonlijke beleving.

Ideaal voor kick-offs en momenten van nieuwe samenwerkingen, veranderingen of spannende tijden die inspiratie, verbinding en commitment kunnen gebruiken.

* In het bedrijfsleven genoegzaam bekend als ambitie, aspiratie, doelstelling, plan, missie…

Meer informatie & boekingen

Karl Raats inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Karl Raats
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers