20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jacqueline Boerefijn

Jacqueline Boerefijn als spreker boeken

Jacqueline Boerefijn is een inspirerende gastspreker die een bijzondere bijdrage kan leveren aan uw evenement of bijeenkomst. Als expert op het gebied van positieve psychologie en welbevinden, biedt Jacqueline inzichten die zowel persoonlijk als professioneel van grote waarde zijn. Haar vermogen om wetenschappelijke kennis toegankelijk en toepasbaar te maken voor een breed publiek, maakt haar een gewilde spreker. Jacqueline’s lezingen zijn gevuld met praktische tips, inspirerende verhalen en interactieve elementen die deelnemers motiveren om actief aan de slag te gaan met hun eigen geluk en welzijn.

Jacqueline Boerefijn

Positieve psychologie

Als dagvoorzitter brengt Jacqueline Boerefijn een unieke mix van expertise, enthousiasme en empathie naar uw evenement. Ze blinkt uit in het leiden van discussies over welzijn, geluk, en de toepassing van positieve psychologie in het dagelijks leven en op de werkvloer. Met haar vermogen om complexe thema’s te vertalen naar begrijpelijke en aansprekende content, weet ze het publiek te boeien en te betrekken. Jacqueline’s aanpak als dagvoorzitter is interactief en gericht op het creëren van een open en positieve sfeer waarin alle deelnemers zich gehoord en geïnspireerd voelen.

Over positieve psychologie

Positieve psychologie is een fascinerend en steeds belangrijker wordend veld binnen de psychologie, gericht op wat mensen gelukkig maakt en hoe zij kunnen floreren. Jacqueline Boerefijn is een expert op dit gebied, met uitgebreide kennis over hoe individuen en organisaties positieve veranderingen kunnen doorvoeren. In haar lezingen behandelt zij onderwerpen zoals het vergroten van persoonlijk welzijn, het creëren van positieve werkomgevingen, en het ontwikkelen van veerkracht. Jacqueline licht toe hoe de principes van positieve psychologie kunnen worden toegepast voor een gelukkiger en meer vervuld leven, zowel thuis als op het werk.

Jacqueline Boerefijn inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jacqueline Boerefijn voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Met onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, maken we het proces voor u zo makkelijk mogelijk. Neem contact met ons op om uw wensen en de details van het evenement te bespreken. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind vlekkeloos verloopt, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: een inspirerende en verrijkende ervaring voor uw publiek.

Biografie van Jacqueline Boerefijn

Jacqueline Boerefijn heeft een indrukwekkende achtergrond in de positieve psychologie en het onderwijs. Ze begon haar carrière als biologielerares, waar haar interesse voor het welzijn van jongeren ontstond. Na het volgen van de opleiding ‘Toegepaste Positieve Psychologie’ heeft Jacqueline zich toegelegd op het bevorderen van welzijn en geluk in educatieve en professionele settings.

Haar reis in de wereld van positieve psychologie begon toen ze een diepgaande interesse ontwikkelde in wat mensen gelukkig maakt en hoe ze dit geluk kunnen bevorderen. Deze passie leidde haar naar uitgebreid onderzoek en verdere studie, waarbij ze zich specialiseerde in thema’s als veerkracht, persoonlijke groei en de wetenschap van geluk. Jacqueline heeft haar kennis en ervaring gebruikt om effectieve programma’s en workshops te ontwikkelen, die zowel in het onderwijs als in de bedrijfswereld zijn geïmplementeerd.

In haar lezingen combineert Jacqueline wetenschappelijke inzichten met persoonlijke anekdotes en praktische tips, waardoor haar presentaties niet alleen informatief, maar ook uiterst toegankelijk zijn. Ze heeft een talent voor het maken van verbinding met haar publiek, wat haar sessies interactief en boeiend maakt. Jacqueline’s benadering is altijd positief en opbouwend, gericht op het versterken van individuen en organisaties door het bevorderen van welzijn en geluk.

Naast haar werk als spreker en dagvoorzitter is Jacqueline Boerefijn ook auteur van diverse publicaties over positieve psychologie en welzijn. Zij kenmerkt haar boeken en artikelen door een heldere, toegankelijke schrijfstijl en richt zich op het toepassen van positieve psychologie in het dagelijks leven

Met haar uitgebreide kennis, ervaring en warme persoonlijkheid is Jacqueline Boerefijn een uitzonderlijke keuze voor uw volgende evenement. Of het nu gaat om een lezing, workshop of dagvoorzitterschap, Jacqueline levert altijd een bijdrage die het publiek inspireert en motiveert.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Jacqueline Boerefijn

"Prettige presentatie en lekker enthousiast Prettige vertelstijl!"

"Prettige stijl, ontspannen, met humor. Rustige en prettige vertelstem."

"Jacqueline is een heel gedreven leerkracht (die vroeger ook in een zoo heeft gewerkt en dus het klappen van de zweep wel kent :-). Op eigen houtje ontwierp zij "lessen in geluk". Zij is intussen weldra de eerste Nederlandse met een Masters in Positive Psychology."

Schrijf een review

Video met Jacqueline Boerefijn

Meer informatie & boekingen

Jacqueline Boerefijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jacqueline Boerefijn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers