20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ewald Vervaet

Ewald Vervaet als spreker boeken

Bent u op zoek naar een spreker die zowel uw publiek boeit als nieuwe inzichten biedt? Zoek dan niet verder dan Ewald Vervaet. Ewald, met zijn diepgaande kennis van ontwikkelingspsychologie en onderwijskundige innovatie, biedt een frisse blik op onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief maar ook inspirerend, waardoor hij een perfecte keuze is voor uw volgende evenement. Zijn expertise in het veld van cognitieve en pedagogische ontwikkeling maakt hem een gewilde gastspreker voor onderwijsinstellingen, ouderavonden, en professionele seminars.

Ewald Vervaet

Ontwikkelingspsycholoog

Ewald Vervaet als dagvoorzitter boeken

Ewald Vervaet is niet alleen een gerespecteerde spreker, maar ook een uitmuntende dagvoorzitter. Zijn vermogen om complexe onderwerpen te vereenvoudigen en zijn publiek actief te betrekken, maakt hem ideaal voor deze rol. Als dagvoorzitter specialiseert hij zich in thema’s rondom kinderontwikkeling, onderwijsinnovatie en psychologie. Ewald weet altijd een boeiende dialoog te creëren en zorgt ervoor dat elk evenement soepel en inhoudelijk sterk verloopt.

Over ontwikkelingspsychologie en onderwijsinnovatie

Ontwikkelingspsychologie en onderwijsinnovatie zijn cruciale onderwerpen in de hedendaagse samenleving. Ewald Vervaet is een expert op deze gebieden en biedt verhelderende inzichten over hoe kinderen leren en ontwikkelen. Zijn lezingen behandelen onderwerpen zoals vroege cognitieve ontwikkeling, leermethoden, en de psychologische aspecten van onderwijs. Ewalds benadering is zowel wetenschappelijk onderbouwd als praktisch toepasbaar, wat hem een ideale spreker maakt voor educatieve instellingen, oudergroepen en onderwijsprofessionals.

Ewald Vervaet inhuren voor een lezing

Het boeken van Ewald Vervaet voor een lezing is een eenvoudige en duidelijke procedure. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen tijdens het gehele proces. Van het eerste contact tot de afronding van de boeking, wij zorgen voor een soepele ervaring. Onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service maken het eenvoudig en transparant. Neem vandaag nog contact met ons op om Ewald Vervaet te boeken en breng een nieuwe dimensie van kennis en inzicht naar uw evenement.

Biografie van Ewald Vervaet

Ewald Vervaet is een gerenommeerde figuur in de wereld van ontwikkelingspsychologie en onderwijsinnovatie. Met meer dan twee decennia ervaring in het veld, heeft hij zich onderscheiden als een expert en vernieuwer. Ewald begon zijn carrière als psycholoog, maar zijn passie voor onderwijs en kinderontwikkeling leidde hem naar een meer gespecialiseerde richting.

Zijn onderzoek en werk hebben geleid tot belangrijke inzichten in hoe kinderen leren en zich ontwikkelen. Ewald heeft tal van artikelen en boeken geschreven over deze onderwerpen, en zijn werk wordt breed erkend in academische kringen en daarbuiten. Hij wordt vaak gevraagd om zijn expertise te delen op conferenties, seminars en in media-optredens.

Ewalds benadering van onderwijs en ontwikkeling is gebaseerd op het idee dat elk kind uniek is en een individueel aangepaste leermethode verdient. Deze filosofie heeft hem gedreven om vernieuwende onderwijsmethoden te ontwikkelen en te implementeren, die zowel leerkrachten als ouders helpen om kinderen op een effectievere en empathische manier te onderwijzen en te ondersteunen.

Naast zijn onderzoek en schrijfwerk, is Ewald ook actief in het geven van trainingen en workshops. Hij werkt nauw samen met onderwijsinstellingen om zijn methoden te integreren in het curriculum en biedt trainingen aan voor zowel leraren als ouders. Zijn werk heeft een significante impact gehad op hoe kinderontwikkeling wordt begrepen en benaderd in Nederland.

Ewald Vervaet staat bekend om zijn charismatische en boeiende spreekstijl. Hij is in staat complexe theorieën en concepten op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief, waardoor zijn publiek betrokken en gemotiveerd blijft.

Als spreker brengt Ewald Vervaet een schat aan kennis en ervaring mee, die hij graag deelt met zijn publiek. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in onderwijs en kinderontwikkeling. Met zijn diepgaande inzichten en praktische benadering kan Ewald Vervaet een waardevolle bijdrage leveren aan elk evenement of seminar.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ewald Vervaet

Schrijf een review

Video met Ewald Vervaet

Meer informatie & boekingen

Ewald Vervaet inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ewald Vervaet
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers