20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jacobine Geel

Jacobine Geel als spreker boeken

Zoek je naar een ervaren, inspirerende spreker voor je volgende evenement? Maak kennis met Jacobine Geel, een prominente figuur in de Nederlandse media en maatschappij. Als voormalig televisiepresentatrice, voorzitter van diverse invloedrijke organisaties, en een actieve stem in religieuze en maatschappelijke discussies, brengt Jacobine een schat aan ervaring en inzicht naar elk podium. Deze pagina biedt een uitgebreid overzicht van Jacobine’s achtergrond, expertise en de unieke waarde die zij als spreker brengt.

Jacobine Geel

Spreker en dagvoorzitter

Over maatschappelijke betrokkenheid en religieuze dialoog

Jacobine Geel heeft een diepgaande expertise in maatschappelijke betrokkenheid en religieuze dialoog. Met haar achtergrond in media en haar rol in verschillende maatschappelijke functies biedt zij een uniek perspectief op deze onderwerpen. Kiezen voor Jacobine als spreker betekent een verdieping in thema’s als sociale cohesie, religieuze tolerantie, en ethische kwesties. Zij behandelt onderwerpen variërend van geestelijke gezondheid en religie tot maatschappelijke verantwoordelijkheid, elk met een verfrissende en doordachte invalshoek.

Jacobine Geel inhuren voor een lezing

Interesse om Jacobine Geel te boeken voor je evenement? Het proces is eenvoudig en transparant. Begin met een aanvraag bij Quality Bookings, waar je binnen 24 uur een all-inclusive offerte ontvangt. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support zorgen we ervoor dat jouw evenement met Jacobine een succes wordt.

Biografie van Jacobine Geel

Jacobine Geel is een bekende naam in de Nederlandse media en maatschappij. Haar carrière begon bij de IKON, waar ze in 1997 de Preek van het Jaar won, georganiseerd door dagblad Trouw. Haar televisiedebuut maakte ze in 1999 bij de IKON met programma’s als ‘Wilde Ganzen’ en ‘Geel’. Van daaruit groeide haar carrière verder bij de NCRV, waar ze programma’s als ‘Ritueel 2001’ en ‘Jacobine op 2’ presenteerde.

Jacobine heeft zich altijd sterk gemaakt voor maatschappelijke en religieuze onderwerpen. Ze presenteerde ‘De Grote Bijbelquiz’ en was discussieleidster in ‘Debat op 1′. Haar betrokkenheid bij belangrijke nationale gebeurtenissen is opmerkelijk, zoals het leiden van de herdenkingsdiensten voor de slachtoffers van het Schiphol luchtvaartongeval in 2009 en de aanslag op Koninginnedag datzelfde jaar.

Buiten de televisiewereld heeft Jacobine diverse invloedrijke functies bekleed. Ze was voorzitter van GGZ Nederland en lid van het Comité van aanbeveling van Kairos Palestina. Als voorzitter van de Commissie nieuwe woorden, nieuwe beelden onderzocht ze de verkiezingsnederlaag van het CDA in 2010. Vanaf 2014 was ze voorzitter van de Nederlandse tak van Oikocredit.

In 2021 werd ze voorgedragen als voorzitter van het College voor de Rechten van de Mens, een rol waarin ze tot 2023 actief was. Haar bijdragen aan de religieuze publiciteit zijn erkend met de Spaanprijs in 2006 en de Meester Kackadorisprijs in 2019.

Jacobine’s reis is een aaneenschakeling van betrokkenheid bij belangrijke maatschappelijke en religieuze thema’s. Haar ervaring als presentatrice, voorzitter, en lid van verschillende maatschappelijke organisaties maakt haar tot een veelzijdige en boeiende spreker. Met haar diepgaande kennis en ervaring brengt ze elk onderwerp tot leven, waardoor ze een aanwinst is voor elk evenement.

Onderwerpen
Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jacobine Geel

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jacobine Geel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jacobine Geel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers