Theologe, televisiemaakster en bestuurder Jacobine Geel is nieuwsgierig, eigenwijs en gedreven. Zij vindt het leuk zich op verschillende terreinen te bewegen en mensen tegen het licht houden; zij houdt ook van stevig doorvragen.

Schepper & Co
Na de middelbare school studeert Jacobine Geel Theologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tevens behaalt zij via de vakopleiding voor de boekenbranche haar Uitgeversdiploma. Jacobine Geel is werkzaam als redacteur en presentator voor de NCRV televisie en radio. Bij de NCRV presenteert zij onder andere het programma Schepper & Co. Daarnaast is zij regelmatig in beeld als co-commentator bij NOS-uitzendingen rond kerkdiensten naar aanleiding van gebeurtenissen in het Koninklijk Huis.

Bestuurlijk
Behalve haar werkzaamheden in de mediabranche bekleedt Jacobine Geel ook een aantal bestuurlijke functies. Zij treedt op als voorzitter van het Burgerforum Kiesstelsel en sinds 2013 is zij voorzitter van GGZ Nederland, de branchevereniging voor de geestelijke gezondheidszorg. Voorts is zij actief als schrijfster. Naast diverse artikelen en columns in dagbladen en tijdschriften heeft zij een aantal vertalingen op haar naam staan, alsmede een aantal eigen, vrijzinnig religieus getinte werken. In 2009 leidt Jacobine Geel zowel de herdenkingsplechtigheid voor de slachtoffers van een vliegtuigongeval als de herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers van de aanslag op Koninginnedag 2009 in Apeldoorn. In 2011 zit zij de Commissie ‘Nieuwe woorden, nieuwe beelden’ voor, die het CDA na de verkiezingsnederlaag in juni 2010 instelt.

Wilt u Jacobine Geel boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

 

Alle gages van bekende presentatoren en sprekers worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en boekingen van deze presentator kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Jacobine Geel spreekt graag over:

Jacobine Geel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacobine Geel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21