20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Roderick Veelo

Roderick Veelo als spreker boeken

Zoek je een inspirerende en ervaren spreker voor je volgende evenement? Roderick Veelo is de ideale keuze. Met zijn uitgebreide ervaring als journalist, presentator, en columnist, brengt hij een schat aan kennis en charisma naar elk podium. Deze pagina geeft je een dieper inzicht in wat Roderick te bieden heeft en waarom hij de perfecte spreker is voor jouw gelegenheid.

Roderick Veelo

Dagvoorzitter

Journalistiek en media: het speelveld van Roderick Veelo

Roderick Veelo is een autoriteit op het gebied van journalistiek en media. Zijn ervaring strekt zich uit van het presenteren van financieel nieuws bij RTL Z tot het leiden van radio- en discussieprogramma’s. Deze achtergrond maakt hem niet alleen een expert in nieuwsvoorziening, maar ook in het stimuleren van boeiende discussies en het presenteren van complexe onderwerpen op een toegankelijke manier. Als je kiest voor Roderick als spreker, kun je onderwerpen verwachten die variëren van de dynamiek van de media tot de invloed van journalistiek op de maatschappij.

Roderick Veelo inhuren voor een lezing

Het boeken van Roderick Veelo voor je evenement is een eenvoudig en transparant proces. Ons team bij Quality Bookings biedt uitgebreide ondersteuning en binnen 24 uur ontvang je een offerte. We zorgen ervoor dat alle details van de boeking helder en duidelijk zijn, zodat je zonder zorgen een inspirerende spreker kunt inhuren.

Biografie 

Roderick Veelo, geboren in 1964, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een veelzijdige en gerespecteerde figuur in de Nederlandse journalistiek en media. Na het afronden van zijn studie politicologie in Amsterdam, begon Roderick zijn carrière bij het iconische radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’. Zijn passie voor radio leidde hem naar het illegale radiostation Radio Decibel in Amsterdam, waar hij zich ontpopte als een talentvolle nieuwslezer.

Zijn doorbraak in de legale radio- en televisiewereld kwam al snel. Roderick werkte voor gerenommeerde stations zoals Radio 10, VARA, BNR Nieuwsradio, en SBS 6. Bij de publieke omroep maakte hij deel uit van producties zoals Kassa en Zembla, terwijl hij bij commerciële omroepen, met name als anchorman bij RTL Nieuws, een breed publiek bereikte. Zijn veelzijdigheid bleek uit zijn deelname aan programma’s als ‘Kamerbreed’ van de TROS en ‘Studio 2 Nieuws & Voetbal’. Zijn verschijning in het seizoen 2006 van ‘Wie is de Mol’ voegde een ander facet toe aan zijn reeds indrukwekkende carrière.

Roderick’s expertise strekt zich uit over financiële, maatschappelijke en politieke thema’s, wat hem een uitstekende spreker, presentator en dagvoorzitter maakt. Zijn aanwezigheid op een podium garandeert een boeiende en diepgaande discussie, mede dankzij zijn grondige voorbereiding en vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Naast zijn werk in de media heeft Roderick zich ook toegelegd op zakelijke bijeenkomsten en congressen. Met zijn expertise en ervaring is hij een gewilde spreker en dagvoorzitter voor verschillende evenementen.

Bij Quality Bookings ben je verzekerd van een soepele boeking en een ervaren spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle service, en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat je ervaring met ons en met Roderick Veelo onvergetelijk wordt. Neem vandaag nog contact met ons op om Roderick Veelo te boeken voor jouw volgende evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Roderick Veelo

Schrijf een review

Video met Roderick Veelo

Meer informatie & boekingen

Roderick Veelo inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Roderick Veelo
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers