De sympathieke Brabantse televisiepersoonlijkheid Yvon Jaspers is vooral bekend als presentatrice van de kijkcijferhit Boer zoekt Vrouw.

Boer zoekt vrouw
Na een opleiding aan de theaterschool in Eindhoven volgt Yvon Jaspers diverse mediacursussen. Bij het grote publiek wordt zij bekend als presentatrice van het jeugdprogramma Klokhuis en door een rol in de dramaserie Rozengeur en Wodkalime. Tegenwoordig is zij een van de bekendste gezichten van de KRO. Voor deze omroep presenteert Yvon tal van programma’s, waaronder het populaire Boer zoekt Vrouw, Wonderen bestaan en KRO’s Kinderfilm Theater. Haar presentatiewerk wordt beloond met een groot aantal publieksprijzen.

Actrice en schrijfster
Als actrice is Yvon Jaspers onder andere te zien geweest in Zebra (NCRV), Lola Moviola (VPRO), IJs (NCRV), Knofje (KRO), Hartslag (NCRV), Bradaz (NPS), Rozengeur en Wodkalime (RTL 4). Zij schrijft tevens een column in de VIVA en publiceert diverse kinderboeken. In 2008 brengt Yvon bovendien een succesvol kookboek uit: Spaghetti aan het plafond.

Alle gages van bekende televisiepersoonlijkheden worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Yvon Jaspers spreekt graag over:

Yvon Jaspers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Yvon Jaspers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21