20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gallyon van Vessem

Gallyon van Vessem als spreker boeken

Het boeken van Gallyon van Vessem als gastspreker is een verrijking voor elk evenement. Met haar jarenlange ervaring als presentatrice en journalist brengt ze een schat aan kennis en charisma. Gallyon is vooral bekend van haar werk bij Hart van Nederland, waar ze haar sporen ruimschoots heeft verdiend. Ze spreekt gepassioneerd over media, communicatie, en de impact van nieuws in de samenleving. Haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, gecombineerd met haar warme persoonlijkheid, maakt haar een ideale keuze voor diverse evenementen.

Gallyon van Vessem

Presentatrice

Over media en communicatie

Gallyon van Vessem is een autoriteit als het gaat om media en communicatie. In een wereld waar informatie sneller dan ooit verspreid wordt, legt ze uit hoe belangrijk het is om kritisch en bewust om te gaan met nieuws en informatie. Gallyon bespreekt onderwerpen zoals de invloed van sociale media, fake news, en de ethiek in de journalistiek. Ze biedt inzicht in hoe media onze perceptie vormen en wat de verantwoordelijkheid van journalisten hierin is. Met haar ervaring bij Hart van Nederland, waar ze dagelijks met deze thema’s werkte, biedt ze een unieke kijk op de hedendaagse media-landschap.

Gallyon van Vessem inhuren voor een lezing

Het proces om Gallyon van Vessem in te huren voor een lezing is eenvoudig en transparant. Met het all-inclusive tarief van Quality Bookings worden alle kosten vooraf duidelijk gecommuniceerd. U kunt via onze website een aanvraag doen, waarna u binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en zorgt ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Met onze tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een succesvolle lezing.

Biografie van Gallyon van Vessem

Gallyon van Vessem, geboren op 4 september 1968, heeft een indrukwekkende carrière in de Nederlandse media. Haar reis begon bij de lokale omroep in Haarlem, waarna ze al snel de overstap maakte naar de landelijke televisie. In 1995 werd Gallyon een bekend gezicht als een van de presentatrices van Hart van Nederland, het populaire nieuwsprogramma op SBS6. Hier groeide ze uit tot een vertrouwd gezicht voor vele Nederlanders.

Gallyon’s carrière bij Hart van Nederland kenmerkt zich door een oprechte interesse in de verhalen van gewone mensen en een talent om deze verhalen op een boeiende manier te presenteren. Haar jarenlange ervaring in de media heeft haar ook een expert gemaakt op het gebied van communicatie en mediastrategieën. Gallyon weet als geen ander hoe je een boodschap effectief overbrengt op een breed publiek.

Haar werk achter de schermen is net zo indrukwekkend. Gallyon heeft een belangrijke rol gespeeld in de redactionele ontwikkeling van Hart van Nederland, waarbij ze nauw betrokken was bij het bepalen van de inhoud en vorm van het programma. Haar inzicht in wat het publiek aanspreekt en hoe je nieuws op een toegankelijke manier presenteert, heeft bijgedragen aan het langdurige succes van het programma.

Naast haar werk voor televisie, is Gallyon ook actief als spreker en dagvoorzitter op evenementen. Hier deelt ze haar ervaringen uit de mediawereld en geeft ze haar visie op de rol van media in onze samenleving. Ze staat bekend om haar vermogen om een zaal te boeien en te inspireren met haar verhalen en inzichten.

Gallyon’s passie voor haar vak, gecombineerd met haar warme persoonlijkheid en professionele aanpak, maken haar tot een uitstekende keuze als spreker voor uw evenement. Of het nu gaat om een lezing over de invloed van media, een workshop over effectieve communicatie, of het dagvoorzitterschap bij een congres, Gallyon van Vessem weet altijd een diepe indruk achter te laten bij haar publiek.

Met haar uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van media en communicatie is Gallyon van Vessem een verrijking voor elk evenement. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend. Ze weet complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren, wat haar tot een van de meest gewaardeerde sprekers in haar vakgebied maakt.

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die niet alleen deskundig is, maar ook in staat is om een boodschap op een meeslepende manier over te brengen, dan is Gallyon van Vessem de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings voor meer informatie over het boeken van Gallyon van Vessem voor uw volgende evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Gallyon van Vessem

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Gallyon van Vessem inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gallyon van Vessem
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers