Gallyon van Vessem

Een van de vertrouwde gezichten van Hart van Nederland, Gallyon van Vessem, is in te huren als presentator of dagvoorzitter.

Omroepster
Gallyon van Vessem is als labelmanager werkzaam voor diverse confectiebedrijven en volgt daarbij verschillende trainingen en workshops aan de Media Academie. Zij wordt omroepster bij de TROS en presenteert voor die omroep ook enkele kinderprogramma’s. Vervolgens werkt Gallyon bij productiemaatschappen aan tal van programma’s en bereidt zij nieuwe formats voor.

Journalistiek
Bij SBS 6 presenteert Gallyon van Vessem Actienieuws en is zij al geruime tijd een van de gezichten van het populaire nieuwsprogramma Hart van Nederland. In deze functie verbetert zij haar journalistieke vaardigheden gestaag.

Naast haar televisiewerk is Gallyon van Vessem professioneel betrokken bij een particuliere kliniek en vervolgens bij een marketingbureau. Tevens verzorgt zij bedrijfspresentaties en presentatietrainingen voor het bedrijfsleven.

Gallyon van Vessem spreekt graag over:

Gallyon van Vessem boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gallyon van Vessem. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21