20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Susan Blokhuis

Susan Blokhuis als spreker boeken

Susan Blokhuis, met een indrukwekkende carrière in de Nederlandse televisie- en entertainmentindustrie, is een uitmuntende keuze als gastspreker voor uw evenement. Van haar vroege dagen bij TV Plus en de Tros tot haar recente theaterproducties, Susan heeft een schat aan ervaringen en verhalen om te delen. Haar veelzijdigheid, charisma en diepgaande kennis van media en entertainment maken haar lezingen boeiend en waardevol voor een breed scala aan doelgroepen.

Susan Blokhuis

Presentatrice

Over mediapresentatie en entertainment

Susan Blokhuis is een autoriteit op het gebied van mediapresentatie en entertainment. Met haar uitgebreide ervaring in het presenteren van diverse programma’s en evenementen, biedt ze waardevolle inzichten over de kunst van het presenteren, het belang van charisma in de media, en hoe men een boodschap effectief kan overbrengen. Van het maken van bedrijfsprofielen tot het presenteren van live shows, Susan deelt haar kennis en ervaringen om anderen te inspireren en te informeren over de dynamische wereld van media en entertainment.

Susan Blokhuis inhuren voor een lezing

Het inhuren van Susan Blokhuis voor een lezing is een gestroomlijnd proces dankzij Quality Bookings. Wij zorgen ervoor dat van begin tot eind alles soepel verloopt. Ons team biedt uitgebreide support en zorgt ervoor dat de lezing van Susan perfect aansluit op uw evenement en doelstellingen. Met onze all-inclusive tarieven en snelle offerteproces, maken we het gemakkelijk om een van Nederlands meest ervaren en boeiende sprekers te boeken.

Biografie van Susan Blokhuis

Susan Blokhuis begon haar opmerkelijke carrière in de media in februari 1995 als omroepster bij TV Plus, waarna ze al snel een vertrouwd gezicht werd bij de Tros. Haar veelzijdigheid kwam tot uiting in de diversiteit van de programma’s die ze presenteerde, van ‘Doe mee met de Tros’ tot de live talkshow ‘Jouw stijl’ tijdens de Huishoudbeurs ’98.

Haar talent bleef niet onopgemerkt, en al snel werkte ze mee aan producties zoals ‘Blik op de weg’, ‘Business Class’, en ‘Baantjer’. Haar veelzijdige vaardigheden kwamen verder naar voren in haar werk voor RTL5, waar ze het BMW team JJ Motorsport volgde, en voor TV Gelderland, waar ze het programma ‘Gelders Business Klimaat’ presenteerde.

Naast televisie, heeft Susan ook een indrukwekkende staat van dienst als presentatrice van bedrijfspresentaties, gala’s, seminars en modeshows voor gerenommeerde opdrachtgevers als Heineken, Rabobank, en Philips. Haar vaardigheden als freelance journaliste en stemactrice voor commercials en documentaires tonen haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen.

In 2015 bracht Susan haar talenten naar het theater met de persoonlijke en spiritueel getinte show ‘Open en Bloot’, gevolgd door de productie van de CD “VOOR IEDEREEN” in 2017. Haar huidige samenwerking met gitarist Robert Molema belooft een nieuwe en spannende fase in haar rijke carrière.

Susan’s reis door de wereld van media en entertainment is niet alleen een verhaal van succes en veelzijdigheid, maar ook een bron van inspiratie en inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in deze dynamische industrie.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Susan Blokhuis

Schrijf een review

Video met Susan Blokhuis

Meer informatie & boekingen

Susan Blokhuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Susan Blokhuis
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers