20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jaap Bressers - Inspiratie spreker

Jaap Bressers als spreker boeken

Jaap Bressers is een uitzonderlijke gastspreker die je evenement onvergetelijk maakt. Met zijn unieke combinatie van humor, inspiratie en levenslessen verrijkt hij elk evenement. Jaap spreekt over thema’s als veerkracht, omgaan met verandering, en het vinden van kleine geluksmomenten in het dagelijkse leven. Zijn verhaal over hoe een duikongeluk zijn leven veranderde, maar hem ook nieuwe inzichten en kansen bood, raakt en inspireert. Het boeken van Jaap Bressers voor je evenement betekent een garantie voor diepgang, humor en een blijvende impact op je publiek.

Jaap Bressers

Inspiratie spreker

Jaap Bressers als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Jaap Bressers een unieke mix van humor en serieuze onderwerpen. Hij weet als geen ander een evenement soepel te laten verlopen, terwijl hij de inhoudelijke diepte niet schuwt. Jaap excelleert in thema’s als duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hij zorgt voor een naadloze aansluiting bij elk publiek en creëert een sfeer waarin iedereen zich betrokken en geïnspireerd voelt. Zijn natuurlijke charme en authentieke benadering maken hem de perfecte keuze voor elke bijeenkomst.

Over veerkracht en persoonlijke groei

Veerkracht en persoonlijke groei zijn essentieel in onze snel veranderende wereld. Jaap Bressers, met zijn achtergrond en ervaring, is een autoriteit op dit gebied. Hij spreekt over het belang van aanpassingsvermogen, het vinden van kracht in moeilijke tijden en het transformeren van uitdagingen in kansen. Jaap deelt praktische inzichten over hoe kleine veranderingen in perspectief grote impact kunnen hebben op ons dagelijks leven en werk. Zijn lezingen bieden handvatten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor ze ideaal zijn voor zowel individuen als organisaties die streven naar groei en verbetering.

Jaap Bressers inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jaap Bressers voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Neem contact op met Quality Bookings en geef je wensen en vereisten door. Wij zorgen voor een snelle en heldere offerte. Na bevestiging plannen we een persoonlijk gesprek met Jaap om de inhoud van de lezing af te stemmen op jouw evenement. Onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support zorgen voor een zorgeloze ervaring. Met onze tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle en inspirerende lezing.

+ lees meer

Onderwerpen lezingen:

 • Het ombuigen van tegenslagen naar kansen
 • Passie en mensgerichtheid in de zorg
 • Echt in contact staan met je klanten
 • Motiverend leiderschap
 • Duurzaamheid met een glimlach
 • Benutten van talent en potentieel

Biografie van Jaap Bressers

Jaap Bressers is een inspirerend voorbeeld van veerkracht en positiviteit. Geboren in Nederland, heeft hij een achtergrond die zowel indrukwekkend als ontroerend is. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij op 21-jarige leeftijd een ernstig duikongeluk kreeg, wat resulteerde in een hoge dwarslaesie. Deze ervaring, hoewel tragisch, markeerde het begin van een nieuwe fase in zijn leven, waarin hij ongekende persoonlijke groei doormaakte.

Na zijn ongeluk voltooide Jaap zijn studie Bedrijfskunde en begon hij zijn carrière als spreker en dagvoorzitter. Zijn vermogen om moeilijke onderwerpen met humor te benaderen, maakte hem al snel populair. Jaap heeft een unieke kijk op het leven en deelt deze graag om anderen te inspireren en te motiveren. Zijn boek ‘Waar een wiel is, is een weg’ is een bestseller en biedt een inspirerend perspectief op het omgaan met verandering en tegenslag.

Jaap is niet alleen een veelgevraagd spreker, maar zet zich ook in voor maatschappelijke projecten en liefdadigheidsinstellingen. Zijn commitment aan persoonlijke groei en het helpen van anderen maakt hem een gewaardeerd lid van de gemeenschap en een inspirerende figuur voor velen.

Met zijn lezingen en workshops heeft Jaap al duizenden mensen bereikt, van bedrijfsleiders tot studenten. Hij benadrukt het belang van kleine momenten van geluk in het dagelijks leven en hoe we door een verandering in perspectief, grote impact kunnen maken op ons eigen leven en dat van anderen. Jaap’s verhaal is niet alleen inspirerend, maar ook een krachtig voorbeeld van hoe veerkracht, humor en positiviteit ons kunnen helpen om te gaan met de uitdagingen van het leven.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jaap Bressers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jaap Bressers

Meer informatie & boekingen

Jaap Bressers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jaap Bressers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers