20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Wouter de Jong - Mindgym: sportschool voor je geest

Wouter de Jong als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een gastspreker die zowel inspirerend als informatief is, dan is Wouter de Jong een uitstekende keuze. Wouter, bekend om zijn expertise in mindfulness en mentale veerkracht, biedt een unieke combinatie van diepgaande kennis en een boeiende presentatiestijl. Zijn lezingen zijn niet alleen verrijkend maar ook interactief, waardoor het publiek actief betrokken raakt bij de onderwerpen. Wouter behandelt in zijn lezingen hoe mindfulness toegepast kan worden in het dagelijks leven en op de werkvloer, wat leidt tot een hogere productiviteit, betere stressbeheersing en een algeheel gelukkiger leven.

Wouter de Jong

Mindgym: sportschool voor je geest

Over mindfulness en mentale veerkracht

Mindfulness en mentale veerkracht zijn cruciale onderwerpen in onze snel veranderende wereld. Wouter de Jong biedt inzicht in hoe mindfulness kan helpen bij het ontwikkelen van een veerkrachtige geest. Zijn lezingen gaan dieper in op het belang van aandachtstraining, zelfbewustzijn, en emotionele intelligentie. Wouter legt uit hoe deze vaardigheden kunnen leiden tot betere besluitvorming, verbeterde relaties, en een groter gevoel van welzijn. Deelnemers aan zijn lezingen krijgen praktische tools en technieken aangereikt om mindfulness in hun dagelijks leven te integreren.

Wouter de Jong inhuren voor een lezing

Het boeken van Wouter de Jong voor een lezing bij uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. U begint met het versturen van een aanvraag naar Quality Bookings, waarbij u uw wensen en de details van het evenement aangeeft. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met een all-inclusive tarief, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap en eventuele vragen te beantwoorden, waardoor het boekingsproces soepel en stressvrij verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat Wouter de Jong een waardevolle aanvulling zal zijn op uw evenement.

Biografie van Wouter de Jong

Wouter de Jong is een veelgevraagde spreker, trainer, en auteur op het gebied van mindfulness en mentale veerkracht. Zijn achtergrond is divers en fascinerend, wat bijdraagt aan zijn unieke perspectief en benadering in zijn lezingen. Geboren en getogen in Nederland, ontwikkelde Wouter al vroeg een passie voor psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Na zijn studie psychologie begon hij zijn carrière als acteur, waar hij waardevolle vaardigheden opdeed in communicatie en presentatie. Deze ervaringen legden de basis voor zijn latere werk als trainer en spreker.

+ lees meer

Wouter’s interesse in mindfulness begon na een persoonlijke zoektocht naar manieren om met stress en uitdagingen om te gaan. Hij verdiepte zich in diverse vormen van meditatie en mindfulness, en volgde trainingen bij vooraanstaande experts op dit gebied. Deze kennis en ervaring vormen de kern van zijn huidige werk.

Als auteur heeft Wouter meerdere boeken geschreven over mindfulness en mentale veerkracht, die in Nederland grote populariteit hebben verworven. Zijn boeken zijn niet alleen informatief maar ook toegankelijk, en worden vaak geprezen om hun praktische toepasbaarheid.

Als spreker onderscheidt Wouter zich door zijn vermogen om complexe concepten op een duidelijke en boeiende manier over te brengen. Zijn lezingen zijn interactief en bevatten vaak oefeningen waarmee deelnemers direct aan de slag kunnen. Hij weet zijn publiek te boeien met persoonlijke anekdotes, wetenschappelijke inzichten, en praktische tips.

Naast zijn werk als spreker en auteur is Wouter ook actief als trainer en coach. Hij werkt met individuen en organisaties om hen te helpen bij het ontwikkelen van mentale veerkracht en het toepassen van mindfulness in hun dagelijks leven en werk. Zijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat gemaakt, waarbij hij rekening houdt met de unieke behoeften en uitdagingen van elke cliënt.

Wouter de Jong is een inspirerende persoonlijkheid die met zijn kennis en ervaring een positieve impact kan hebben op uw evenement. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend en inspirerend, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten bij uw publiek. Met Wouter de Jong als spreker kiest u voor een ervaren professional die garant staat voor een waardevolle en onvergetelijke bijdrage aan uw evenement.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Wouter de Jong
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Wouter de Jong

Meer informatie & boekingen

Wouter de Jong inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Wouter de Jong
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers