20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Henk Spaan

Henk Spaan als spreker boeken

Henk Spaan, een veelzijdig talent in de Nederlandse mediawereld, is een uitstekende keuze als gastspreker voor uw evenement. Met een rijke achtergrond in sportjournalistiek, televisiepresentatie en schrijven, brengt Henk een schat aan ervaring en inzicht. Zijn werk in televisieprogramma’s zoals ‘Pisa’, ‘Verona’, en ‘Studio Spaan’ en als medeoprichter van het voetbalblad ‘Hard Gras’ toont zijn diepe verbondenheid met voetbal en media. Als spreker brengt Henk Spaan humor, kennis en een unieke kijk op zowel sportieve als maatschappelijke onderwerpen.

Henk Spaan

Journalist

Henk Spaan als gastspreker boeken

Zoek je een ervaren en veelzijdige gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Henk Spaan, bekend als sportjournalist, televisiepresentator en columnist, is de perfecte keuze. Met zijn rijke carrière in de media en als schrijver biedt Henk Spaan een uniek perspectief op diverse onderwerpen. In deze pagina ontdek je meer over Henk Spaan en waarom hij de ideale spreker is voor jouw evenement.

Henk Spaan als dagvoorzitter boeken

Henk Spaan is niet alleen een boeiende spreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met zijn ervaring in het leiden van diverse televisieprogramma’s en evenementen, weet hij als geen ander hoe hij een publiek kan boeien en betrekken. Zijn scherpe inzicht en humoristische benadering maken hem tot een onmisbare aanvulling op elk congres of seminar.

Over media en communicatie

Henk deelt zijn diepgaande kennis over media en communicatie. Deze ervaren journalist en presentator biedt inzicht in de evolutie van media en de impact ervan op onze samenleving. Zijn lezingen behandelen diverse aspecten, van traditionele journalistiek tot de dynamische wereld van moderne media. Kies voor Henk Spaan als je meer wilt leren over de kracht en invloed van communicatie in onze hedendaagse wereld.

Henk Spaan inhuren voor een lezing

Het boeken van Henk Spaan voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Bij Quality Bookings zorgen we voor een soepel proces. Van het eerste contact tot de uiteindelijke lezing, wij staan klaar met uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Wacht niet langer en laat ons binnen 24 uur een offerte opstellen voor een inspirerende lezing door Henk.

Biografie

Henk Spaan, geboren op 30 september 1948 in Heerhugowaard-’t Kruis, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als Nederlands sportjournalist, televisiepresentator en columnist. Opgegroeid in Tuinstad Slotermeer, Amsterdam, studeerde hij Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn eerste stappen in de journalistiek zette. Al op jonge leeftijd werd hij columnist voor Het Parool en de Haagse Post.

Zijn schrijftalent bleek verder uit zijn dichtbundels, zoals “Een lach en een traan”, en zijn samenwerking met anderen in het schrijven van kinderboeken en hoorspelen. In de jaren zeventig verwierf hij bekendheid in de radiojournalistiek, vooral door zijn deelname aan het VPRO-forum met bekende namen als Ischa Meijer en Cees Nooteboom.

Henk zijn samenwerking met Harry Vermeegen in de jaren ’80 en ’90 bracht hem nationale roem. Programma’s als Pisa, Verona, en Die 2 trokken miljoenen kijkers en zijn nog steeds gegrift in het collectieve geheugen van Nederland. Na de breuk met Vermeegen in 1996, richtte Spaan zich meer op zijn passie voor voetbal, met het voetbalmagazine Hard gras en het televisieprogramma Studio Spaan.

Spaan’s betrokkenheid bij Hard gras, dat hij samen met Matthijs van Nieuwkerk oprichtte, toont zijn diepe affiniteit met voetbal. Hij bleef actief schrijven, zowel columns als boeken, en breidde zijn portfolio uit met romans zoals “Oude vrienden” en “De binnentuin”. Zijn boek over de beloftevolle voetballer Nouri getuigt van zijn betrokkenheid bij en kennis van de voetbalwereld.

Naast zijn schrijf- en televisiecarrière heeft Henk Spaan ook een unieke kant getoond door zijn deelname aan diverse projecten, zoals de dirigeerwedstrijd Maestro. Zijn veelzijdigheid en ervaring maken hem tot een boeiende en inspirerende spreker, wiens verhalen en inzichten elk publiek zullen boeien.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Henk Spaan

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Henk Spaan inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Henk Spaan
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers