Carl Huybrechts

Carl Huybrechts is bij het grote publiek bekend als sportpresentator. Van 1977 tot 1994 is hij vaste presentator van het Vlaamse tv-programma ‘Sportweekend’. Daarnaast is hij van 1974 tot en met 2008 betrokken bij alle WK’s en EK’s. Ook in ons land maakt hij furore. In 1998 is hij commentator voor ‘Studio Sport’ en mag hij de Wereld Kampioenschappen in Frankrijk verslaan. Tevens verzorgt hij een aantal optredens bij ‘Villa BvD’.

Veelzijdige man

Ook is Huybrechts sinds 1985 vaste presentator van het programma ‘Night of the Proms’. Daarnaast schrijft hij columns voor diverse tijdschriften. En sinds het voetbalseizoen 2012-2013 is hij commentator bij de sportzender Sporting Telenet. Bovendien komt Huybrechts in 2012 bij de gemeenteraadsverkiezingen op voor de N-VA in het Belgische Brasschaat. Hij wordt verkozen en op 2 januari 2013 legt hij de eed af als gemeenteraadslid.

Auteur en spreker

Naast zijn drukke werkzaamheden als sportpresentator, vindt Huybrechts ook nog de tijd om diverse boeken te schrijven. In 2011 schrijft hij een boek over collega-voetbalcommentator Rik de Saedeleer. Huybrechts krijgt de smaak te pakken en in 2012 verschijnen nog eens drie boeken van zijn hand. Daarnaast vertelt Huybrechts op diverse congressen en seminars over zijn ervaringen met grote namen als Johan Cruijff, Dick Advocaat, Tom Jones en Mohammed Ali.

Wilt u Carl Huybrechts boeken voor uw bijeenkomst? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Carl Huybrechts spreekt graag over:

Carl Huybrechts boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Carl Huybrechts. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21