20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Viktor Brand Copyright foto: ANP
Exclusief bij
Quality Bookings

Viktor Brand als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die uw evenement een unieke en inspirerende dimensie geeft, is Viktor Brand dé keuze. Bekend om zijn energieke en boeiende stijl, weet Viktor als geen ander hoe hij een publiek kan boeien en inspireren. Deze alinea biedt u een inkijkje in de wereld van Viktor Brand als spreker. U krijgt een overzicht van de onderwerpen die hij behandelt en een voorproefje van wat u kunt verwachten wanneer u besluit hem te boeken voor uw evenement.

Viktor Brand

Tv persoonlijkheid

Viktor Brand als gastspreker boeken

Viktor Brand, een veelzijdige en charismatische spreker, is een ideale keuze voor uw evenement. Met zijn achtergrond in televisiepresentatie, waaronder het populaire programma Shownieuws, brengt hij een unieke mix van entertainment en inzicht. In deze sectie leert u meer over de redenen om Viktor als spreker te boeken en krijgt u een introductie over zijn sprekersthema’s en wat u kunt verwachten als u hem uitnodigt voor uw evenement.

Viktor Brand als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Viktor Brand niet alleen zijn ervaring als televisiepresentator mee, maar ook zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken. Zijn vaardigheden in het leiden van gesprekken en het betrekken van het publiek maken hem de perfecte keuze als dagvoorzitter voor uw congres of seminar.

Over leiderschap en motivatie

Viktor Brand is bijzonder bedreven in het spreken over leiderschap en motivatie. Deze sectie belicht Viktors inzichten en deskundigheid over deze cruciale thema’s. U leert waarom leiderschap en motivatie fundamenteel zijn voor succes, zowel persoonlijk als professioneel. Viktor deelt zijn kennis over effectieve communicatie, teamdynamiek, en zelfontwikkeling, en biedt praktische adviezen die direct toepasbaar zijn.

inhuren voor een lezing

Het inhuren van Viktor Brand voor een lezing is een gestroomlijnd en klantvriendelijk proces. Deze sectie leidt u door de stappen van het boeken, van het eerste contact tot aan de uitvoering. Quality Bookings maakt het proces eenvoudig met haar 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, en snelle offerte service, waardoor de keuze voor Viktor Brand een gemakkelijke wordt.

Biografie

Viktor, geboren op 19 februari 1971 in Deventer, is een bekende Nederlandse televisiepresentator. Deze uitgebreide biografie van ruim 500 woorden neemt u mee door het leven en de carrière van Viktor. Van zijn opleidingen tolk/vertaler en journalistiek tot zijn veelzijdige televisiecarrière, inclusief zijn rol bij Shownieuws en diverse andere programma’s, deze biografie biedt een grondig en boeiend beeld van Viktor. U leert over zijn persoonlijke en professionele reis, de uitdagingen die hij heeft overwonnen, en de mijlpalen die hij heeft bereikt.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Viktor Brand

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Viktor Brand inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Viktor Brand
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers