20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Mulder

Jan Mulder als spreker boeken

Jan Mulder, een naam die resoneert met charisma, kennis en inspiratie, is een uitmuntende keuze voor uw volgende evenement. Als gastspreker brengt hij een unieke mix van ervaring, inzicht en passie. Jan staat bekend om zijn expertise in sportjournalistiek en zijn vaardigheden als voormalig profvoetballer, wat hem een fascinerende en veelzijdige spreker maakt. Zijn lezingen raken thema’s als teamdynamiek, motivatie, en de impact van sport op maatschappij en cultuur. Jan Mulder neemt zijn publiek mee op een reis door de intrigerende wereld van sport en media.

Jan Mulder

Voormalig profvoetballer en tv persoonlijkheid

Over sportjournalistiek en media

De wereld van sportjournalistiek en media is dynamisch en voortdurend in beweging. Jan Mulder, met zijn diepgaande kennis en persoonlijke ervaringen, biedt verhelderende inzichten in deze boeiende industrie. Hij spreekt over onderwerpen zoals de evolutie van sportmedia, de invloed van sportjournalistiek op de publieke perceptie, en de kruisbestuiving tussen sport en maatschappij. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en belichten de kracht van media in de sportwereld. Door voor Jan Mulder te kiezen, krijgt u inzicht in de fascinerende dynamiek tussen sport, media en cultuur.

Jan Mulder inhuren voor een lezing

Het boeken van Jan Mulder voor uw evenement is een gestroomlijnd en zorgeloos proces. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van efficiëntie en duidelijkheid. Het proces begint met uw aanvraag, waarin u uw wensen en vereisten voor de lezing aangeeft. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte met een all-inclusive tarief. Onze uitgebreide support staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat het inhuren van Jan Mulder een succesvolle en memorabele ervaring zal zijn.

Biografie van Jan Mulder

Jan Mulder, geboren op 4 mei 1945 in Bellingwolde, is een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid met een rijke en gevarieerde carrière. Hij begon zijn professionele leven als voetballer en maakte furore bij clubs zoals Anderlecht en Ajax. Na zijn actieve voetbalcarrière ontwikkelde Jan zich tot een bekende sportjournalist en televisiepersoonlijkheid.

Zijn voetbalcarrière begon bij WVV Winschoten, waarna hij al snel de overstap maakte naar Anderlecht. In België groeide hij uit tot een van de meest gevreesde spitsen van zijn tijd. Zijn succes bij Anderlecht leidde tot een transfer naar Ajax, waar hij onderdeel werd van een legendarisch team. Jan’s speelstijl kenmerkte zich door technische vaardigheden, inzicht en een onmiskenbaar scoringsvermogen.

Na zijn actieve sportcarrière maakte Jan Mulder de overstap naar de journalistiek. Hij werd een gewaardeerd columnist en schrijver, bekend om zijn scherpe pen en diepgaande analyses. Zijn columns en commentaren in diverse media, waaronder dagbladen en sporttijdschriften, zijn zowel gewaardeerd als soms controversieel. Zijn vermogen om complexe sportkwesties te vertalen naar boeiende verhalen maakt hem tot een unieke stem in de sportjournalistiek.

Daarnaast heeft Jan Mulder ook als televisiepersoonlijkheid veel succes gekend. Zijn optredens in sportprogramma’s en talkshows zijn altijd verrijkend en entertainend. Hij staat bekend om zijn directheid, humor en het vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Door de jaren heen heeft Jan Mulder een indrukwekkend netwerk opgebouwd en blijft hij een invloedrijke figuur in de wereld van sport en media. Zijn rijke levenservaring, gecombineerd met zijn expertise en charisma, maakt hem tot een ideale spreker voor diverse evenementen en bijeenkomsten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een sportgala of een educatieve bijeenkomst, Jan Mulder brengt een schat aan kennis, ervaring en inspiratie die elk publiek zal boeien.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jan Mulder

Schrijf een review

Video met Jan Mulder

Meer informatie & boekingen

Jan Mulder inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Mulder
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers