20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tom Egbers

Tom Egbers als spreker boeken

Als je overweegt Tom Egbers als gastspreker te boeken, ben je verzekerd van een ervaren en veelzijdige spreker. Tom Egbers, bekend als televisiepresentator, journalist en sportcommentator, brengt een unieke combinatie van expertise en charisma naar elk evenement. Zijn uitgebreide ervaring in de media en sportjournalistiek maakt hem een uitstekende keuze voor lezingen over de dynamische wereld van sport, media en communicatie.

Tom Egbers

Media & sport

Over sportjournalistiek en mediapresentatie

Tom Egbers is een autoriteit op het gebied van sportjournalistiek en mediapresentatie. Hij heeft een rijke carrière in de televisiewereld, vooral bekend van zijn werk bij NOS Studio Sport. Zijn lezingen bieden inzicht in de evolutie van sportjournalistiek, de kunst van het presenteren en de impact van media op de sportwereld. Egbers behandelt onderwerpen zoals de veranderende rol van sportjournalisten, de invloed van sociale media op sportberichtgeving, en hoe effectief te communiceren in een steeds veranderende mediawereld. Deze onderwerpen zijn niet alleen relevant voor sportliefhebbers, maar ook voor professionals in de media en communicatie, en bieden waardevolle inzichten in de hedendaagse mediadynamiek.

Tom Egbers inhuren voor een lezing

Het boeken van Tom Egbers voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings zorgen we voor een soepele ervaring vanaf het eerste contact tot aan de dag van het evenement. Het proces begint met een aanvraag, waarna we binnen 24 uur een offerte op maat verstrekken. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn. Wij bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele traject en streven naar volledige tevredenheid van onze klanten, wat weerspiegeld wordt in onze gemiddelde beoordeling van 9,0.

Biografie van Tom Egbers

Tom Egbers is een van de meest herkenbare gezichten in de Nederlandse sportjournalistiek. Geboren op [geboortedatum], begon Egbers zijn carrière in de journalistiek als verslaggever bij de Twentsche Courant. Zijn talent voor schrijven en presenteren leidde hem naar de televisie, waar hij al snel een prominente rol speelde bij de NOS.

Egbers’ betrokkenheid bij Studio Sport, een van de meest bekeken sportprogramma’s in Nederland, heeft zijn reputatie als een deskundige en charismatische presentator versterkt. Zijn vermogen om complexe sportgebeurtenissen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, heeft hem zowel bij het grote publiek als bij vakgenoten veel waardering opgeleverd.

Naast zijn werk voor Studio Sport heeft Egbers zich ook onderscheiden door zijn verslaggeving van grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen en diverse Wereldkampioenschappen voetbal. Zijn journalistieke vaardigheden strekken zich uit tot het schrijven van boeken, waarin hij diepgaande analyses en persoonlijke verhalen over sport deelt.

Egbers’ interesse in sport gaat verder dan alleen verslaggeving. Hij heeft een diepe passie voor voetbal en is een fervent supporter van FC Twente. Deze passie, gecombineerd met zijn professionele ervaring, stelt hem in staat om unieke inzichten en verhalen te delen tijdens zijn lezingen.

Naast sportjournalistiek heeft Egbers ook belangstelling getoond in de bredere aspecten van media en communicatie. Zijn expertise omvat niet alleen de technische aspecten van het vak, maar ook de ethische en maatschappelijke vraagstukken die ermee gepaard gaan. Dit maakt hem een veelzijdige spreker die in staat is een breed scala aan onderwerpen aan te snijden.

In zijn vrije tijd is Egbers een enthousiaste lezer en een liefhebber van muziek en reizen. Deze persoonlijke interesses dragen bij aan zijn vermogen om met een breed publiek te communiceren en maken zijn lezingen nog aantrekkelijker en relatiever.

Door Tom Egbers te boeken als spreker, haal je niet alleen een expert in huis op het gebied van sport en media, maar ook een boeiende persoonlijkheid die gegarandeerd een onuitwisbare indruk zal achterlaten op je publiek. Met zijn jarenlange ervaring en brede kennis is hij een waardevolle aanvulling op elk evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tom Egbers

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Tom Egbers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tom Egbers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers