Journalist, presentator en schrijver Tom Egbers is sinds 1986 een van de vaste presentatoren van Studio Sport.Tom Egbers is te boeken als dagvoorzitter, discussieleider of spreker.

Sport en Muziek
Tijdens zijn studie aan de School voor de Journalistiek in Utrecht werkt Tom Egbers als freelancer voor Panorama, NRC Handelsblad en het NOS Journaal. Vervolgens treedt hij in 1984 dienst bij Studio Sport (NOS). Het dienstverband bij de NOS wordt van 1990 tot 1992 onderbroken door werkzaamheden voor de Veronica Omroep Organisatie. Voor Veronica maakt Egbers het mediaprogramma Stop de Persen en presenteert hij de actualiteitenrubriek Nieuwslijn. Na zijn terugkeer bij de NOS keert hij ook terug als presentator van Studio Sport. Daarnaast presenteert Egbers onder meer het muziekprogramma Tom & Herrie. Voor de NOS maakt hij bovendien een aantal sportdocumentaires. Egbers is ook presentator en verslaggever van het programma Andere Tijden Sport (VPRO en NOS).

Publicist
Naast zijn televisiewerk is Tom Egbers actief als publicist. In 1995 verschijnt van zijn hand het boek De Zwarte Meteoor, over de Zuid-Afrikaanse voetballer Steve Mokone, dat in 2000 wordt verfilmd. In 2002 publiceert hij een vervolg onder de titel Twaalf gestolen jaren. In 2012 verschijnt Rory Storm. Egbers heeft daarnaast enkele kleine rollen in films en televisieseries gespeeld.

Tom Egbers treedt regelmatig op als deskundig dagvoorzitter en discussieleider. Hij houdt ook lezingen, waarbij sport vaak als metafoor wordt gebruikt.

Tom Egbers spreekt graag over:

Tom Egbers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tom Egbers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21