Journaliste en juriste Hella Hueck is werkzaam bij RTL Nieuws en RTL Z. Zij is te boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Verslaggever
Hella Hueck studeert rechten aan de Universiteit van Utrecht en aan de Universiteit van Stellenbosch (Zuid-Afrika). Daarna werkt zij bij KPN zowel in commerciële functies als in marketing. Later volgt Hella een postdoctorale opleiding radio- en televisiejournalistiek aan de Universiteit van Groningen. In het kader van haar opleiding loopt zij stage bij RTL, waar zij zich verder bekwaamt in het journalistieke handwerk en bijvoorbeeld ook leert monteren en interviewen. Na haar studie wordt Hella aangenomen bij het RTL Nieuws, waar zij het al snel tot verslaggever brengt. Ook presenteert zij economisch nieuws bij RTL Z. Daarnaast brengt Hella regelmatig het Middagnieuws op RTL 7. In 2010 maakt zij het interactieve internetprogramma Op en Top NL.

Economie
Als economisch verslaggever verdient Hella Hueck haar sporen onder andere met haar berichtgeving over de ondergang van DSB en over de Eurocrisis. Zij heeft inmiddels een groot aantal hoofden van ondernemingen en banken, onder wie Jean-Claude Trichet, geïnterviewd.
Naast haar journalistieke bezigheden en presentatiewerk in het land schrijft Hella blogs voor Rethinkingmedia.nl. Ook is zij medeoprichter van de Stichting Dutch Media Professionals.

De combinatie van haar ervaring in sales en marketing met haar journalistieke vaardigheden maken Hella Hueck bijzonder geschikt om bijvoorbeeld als dagvoorzitter op te treden.

Hella Hueck spreekt graag over:

Hella Hueck boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hella Hueck. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21