20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arjan Postma

Arjan Postma als spreker boeken

Arjan Postma is een fenomenaal spreker die bekend staat om zijn dynamische en interactieve lezingen. Met zijn hond Skipper aan zijn zijde weet Arjan ieder publiek te boeien. Of hij nu biologen, financiële experts of het waterschap spreekt, Arjans verhalen uit de natuur spreken elke groep aan. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor bezoekers gemotiveerd en verrijkt naar buiten gaan. Ontdek op deze pagina meer over Arjan als spreker en hoe hij uw evenement kan verrijken.

Arjan Postma

Natuurkenner

Arjan Postma brengt in zijn lezingen de verrassende parallellen tussen mens en natuur aan het licht. Zijn verhalen onthullen de diepe verbinding tussen onze menselijke inborst en de natuurlijke wereld. Ontdek hoe een manager kan leren van de blik van een hond, of wat organisatieveranderaars kunnen leren van mieren. Arjan’s inzichten over menselijk gedrag en dierlijke instincten zijn zowel verhelderend als vermakelijk. Van de leiderschapskwaliteiten van vrouwen tot de sociale complexiteit van koolmeesjes, Arjan’s lezingen bieden een unieke kijk op de natuur en haar lessen voor ons dagelijks leven.

Arjan inhuren voor een lezing

Het boeken van Arjan voor je evenement is een naadloos proces bij Quality Bookings. Onze ervaring van meer dan 19 jaar in spreker management verzekert je van een vlotte en duidelijke boekingsprocedure. Met direct contact met Arjan, garanderen we een perfecte afstemming op jouw evenement. We nemen alle drempels weg en zorgen voor een snelle en duidelijke communicatie, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Arjan Postma

Arjan Postma, een natuurkenner met een rijke achtergrond, begon zijn carrière als geschiedenisstudent, maar vond zijn ware roeping in de natuur. Als boswachter voor Landschap Noord-Holland, ontwikkelde Arjan een diepgaande kennis en liefde voor de natuur. Zijn passie voor buiten zijn en het geven van voorlichting leidde hem tot een carrière als freelance boswachter. Hierdoor kon hij zich volledig wijden aan wat hij het liefste doet: het delen van zijn uitgebreide kennis over de Nederlandse natuur.

Zijn talent om boeiende verhalen te vertellen maakt elke lezing een unieke ervaring. Van anekdotes over dieren tot de lessen die we kunnen leren van de natuur, Arjan’s lezingen zijn een schatkist vol wijsheid en humor. Zijn vermogen om zijn verhalen aan te passen aan verschillende doelgroepen maakt hem een veelzijdige en gewilde spreker voor een breed scala aan evenementen.

Arjan’s lezingen zijn niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend. Ze moedigen luisteraars aan om de natuur met een frisse blik te bekijken en lessen te trekken die van toepassing zijn in hun eigen leven en werk. Of het nu gaat om een educatieve bijeenkomst, een bedrijfsevenement of een publieke lezing, Arjan’s verhalen verrijken en motiveren zijn publiek.

Met zijn hond Skipper aan zijn zijde, creëert Arjan een ontspannen en toegankelijke sfeer tijdens zijn presentaties. Zijn lezingen zijn een mix van diepgaande kennis, persoonlijke anekdotes en een vleugje humor, waardoor zijn publiek zowel geboeid als geamuseerd blijft.

Buiten zijn werk als spreker, blijft Arjan actief in het veld als freelance boswachter. Deze directe verbinding met de natuur zorgt ervoor dat zijn lezingen altijd actueel en relevant zijn. Zijn passie voor de natuur is aanstekelijk, waardoor hij het perfecte rolmodel is voor duurzaamheid en milieubewustzijn.

Arjan als spreker

Arjan’s reis als spreker begon met zijn verlangen om meer tijd buiten door te brengen. Zijn lezingen reflecteren zijn diepgaande kennis en passie voor de natuur, duurzaamheid en verzameld door jaren van werk en excursies. Deze ervaringen hebben hem een fenomenale natuurkenner gemaakt, met een bijna ongeëvenaarde kennis over de Nederlandse natuur.

Arjan’s expertise strekt zich uit over een breed scala aan onderwerpen, van de psychologie van dieren tot de ecologische principes die onze wereld vormgeven. Hij heeft het vermogen om complexe ideeën op een eenvoudige en boeiende manier over te brengen, wat hem een ideale spreker maakt voor zowel gespecialiseerde als algemene publieksevenementen.

Arjan’s benadering van onderwerpen is uniek en innovatief. Hij zet aan tot nadenken en inspireert zijn publiek om buiten de gebaande paden te denken. Door voorbeelden uit de natuur te gebruiken, biedt hij nieuwe perspectieven op zakelijke en persoonlijke uitdagingen, waardoor zijn lezingen niet alleen informatief maar ook transformatief zijn.

Kortom, Arjan Postma is meer dan een spreker; hij is een verhalenverteller, een natuurkenner, en een inspirator. Zijn lezingen bieden een unieke combinatie van entertainment, educatie en inspiratie, waardoor hij de ideale keuze is voor elk evenement dat op zoek is naar een diepgaande en betekenisvolle ervaring. Boek Arjan vandaag nog en ontdek hoe hij jouw evenement kan verrijken met zijn unieke inzichten en boeiende verhalen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Arjan Postma

Schrijf een review

Video met Arjan Postma

Meer informatie & boekingen

Arjan Postma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Arjan Postma
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers