20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Frank Grootenboer

Frank Grootenboer als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende spreker die de wereld van duurzaamheid en innovatie op een unieke wijze kan belichten? Frank Grootenboer, een autoriteit op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en innovatie, is de perfecte keuze voor uw volgende evenement. In deze pagina duiken we in de wereld van Frank Grootenboer, een spreker die niet alleen uw publiek zal informeren, maar ook inspireren en motiveren.

Frank Grootenboer

Duurzaamheid in bouwen

Over duurzaamheid, klimaat en milieu

Wanneer we spreken over de toekomst van onze planeet, zijn duurzaamheid, klimaat en milieu onontkoombare onderwerpen. Frank Grootenboer, met zijn uitgebreide expertise in deze domeinen, brengt cruciale inzichten over hoe we onze leefomgeving kunnen verbeteren. Zijn lezingen richten zich op belangrijke onderwerpen zoals circulaire economie, duurzaam bouwen, en energietransitie. Frank biedt een scala aan opties en innovatieve benaderingen, van het implementeren van energieneutrale oplossingen tot het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen die de balans tussen economie en ecologie herstellen.

Frank Grootenboer inhuren voor een lezing

Het boeken van Frank Grootenboer voor uw evenement is een naadloos proces, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Met onze 24-uurs offerte service en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat elke stap, van het eerste contact tot de daadwerkelijke lezing, soepel verloopt. Onze ervaring en expertise staan garant voor een succesvolle en inspirerende ervaring voor uw publiek.

Biografie van Frank Grootenboer

Frank Grootenboer, een vooraanstaand figuur in de wereld van duurzaamheid, heeft een fascinerende reis afgelegd van senior manager in de financiële sector naar een gepassioneerd adviseur en spreker over duurzaamheid. In 2011 maakte hij deze carrièreswitch, gedreven door zijn overtuiging dat duurzame ontwikkeling de sleutel is tot de toekomst.

Als adviseur concentreert hij zich op het verduurzamen van de gebouwde omgeving en duurzame mobiliteit. Zijn werk omvat het leiden van projecten gericht op circulaire economie, hernieuwbare energie, en CO2-reductie. Frank’s aanpak gaat verder dan alleen technologische innovatie; hij bekijkt ook hoe organisaties anders kunnen worden georganiseerd en hoe nieuwe verdienmodellen kunnen bijdragen aan duurzaamheid.

Frank’s expertise is niet onopgemerkt gebleven. Sinds 2016 is hij voorzitter van de Stichting PassiefBouwen. Zijn rol in deze stichting, officieel affiliate van het Duitse Passivhaus Institut, onderstreept zijn diepgaande kennis van energie-efficiënte bouw- en renovatieconcepten. Zijn ervaring strekt zich uit van architectuur en technische uitvoering tot bouwbegeleiding, waardoor hij een uniek perspectief biedt op duurzame bouwpraktijken.

Frank Grootenboer heeft ook naam gemaakt in de media. Als presentator en bouwkundig expert in het RTL4 programma ‘OnsHuisVerdientHet’, heeft hij een breder publiek bewust gemaakt van de noodzaak van woningverduurzaming. Bovendien adviseert hij gemeenten en semi-overheden over de energietransitie, van binnenstaddistributie tot het beter benutten van big data.

Zijn presentatiestijl is natuurlijk en energiek. Frank heeft een uniek vermogen om met zijn publiek te communiceren, waarbij hij een fijne balans vindt tussen technische details en toegankelijkheid. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en vaak doorspekt met humor. Hij weet complexe onderwerpen te vertalen naar begrijpelijke concepten, waardoor zijn boodschap zowel boeiend als toegankelijk is.

Frank Grootenboer is niet alleen een spreker; hij is een veranderaar. Door zijn ervaring en expertise is hij in staat om de urgentie en mogelijkheden van duurzaamheid op een overtuigende manier over te brengen. Zijn verhaal is niet alleen gericht op het presenteren van problemen, maar biedt ook praktische oplossingen en inspireert tot actie.

Inzetbaar als dagvoorzitter, keynote spreker of presentator, brengt Frank een rijkdom aan kennis en ervaring naar elk evenement. Hij is in staat om een breed scala aan onderwerpen te behandelen, van circulaire economie tot duurzame bouw en energietransitie. Zijn inzichten en benaderingen zijn van onschatbare waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid en de toekomst van onze planeet.

Boek Frank Grootenboer vandaag nog en geef uw evenement een krachtige, inspirerende en toekomstgerichte dimensie. Met Quality Bookings’ 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie, bent u verzekerd van een succesvolle en memorabele ervaring. Neem contact op en zet de eerste stap naar een evenement dat niet alleen informeert, maar ook inspireert en verandert.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Frank Grootenboer

Schrijf een review

Video met Frank Grootenboer

Meer informatie & boekingen

Frank Grootenboer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Frank Grootenboer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers