20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Maarten Bouwhuis - Debatleider en dagvoorzitter

Maarten Bouwhuis Debatleider en dagvoorzitter

Maarten Bouwhuis als spreker boeken

Op zoek naar een spreker die met scherpe inhoud en een kwinkslag uw evenement naar een hoger niveau tilt? Maarten Bouwhuis is de naam die u niet mag missen. Met een rijke ervaring als dagvoorzitter, debatleider en presentator, weet Maarten elk thema toegankelijk en boeiend te maken voor een breed publiek. Op deze pagina ontdek je waarom Maarten Bouwhuis de ideale spreker is voor je evenement en wat hij te bieden heeft. Je leest over zijn expertise, achtergrond en hoe je hem kunt boeken voor jouw volgende congres of bijeenkomst.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Maarten Bouwhuis
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Maarten Bouwhuis

Over communicatie en debatvaardigheden

Maarten Bouwhuis is niet alleen thuis in de wereld van politiek en maatschappelijke onderwerpen, maar ook een expert op het gebied van communicatie en debatvaardigheden. Een onderwerp kiezen voor je evenement is cruciaal en met Maarten’s passie voor het versterken van mondelinge vaardigheden en public speaking, zet je de toon voor een inspirerende sessie. Of het nu gaat om het belang van debatonderwijs, de kunst van overtuigende communicatie of het faciliteren van boeiende discussies, Maarten biedt een scala aan onderwerpen die hij kan behandelen. Hij gaat verder dan alleen spreken; hij betrekt het publiek actief bij de discussie en stimuleert interactie, mede dankzij zijn brede kennis van online tools en persoonlijke benadering.

Maarten Bouwhuis inhuren als dagvoorzitter

Het boekingsproces voor Maarten Bouwhuis is eenvoudig en transparant. Quality Bookings garandeert dat je altijd direct contact hebt met de spreker, en binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt. Wij begrijpen dat je een naadloze ervaring wilt bij het boeken van een spreker. Daarom kun je bij ons ook een boekingsgarantie afsluiten, zodat je verzekerd bent van Maarten’s aanwezigheid op jouw evenement. Laat ons de details weten van je evenement en wij zorgen voor de rest, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Maarten Bouwhuis

Geboren en getogen in een gezin waar maatschappelijke en politieke betrokkenheid de toon zette, heeft Maarten Bouwhuis zijn fundament voor publieke communicatie en debatvaardigheden gelegd. Zijn vader’s lange carrière als rijksambtenaar en zijn moeder’s expertise in de psychotherapie hebben thuis aan de eettafel altijd gezorgd voor boeiende gesprekken en levendige debatten.

+ lees meer

Tijdens zijn studietijd in Rotterdam, waar hij Communicatie studeerde en afstudeerde bij het Nederland Debat Instituut, ontwikkelde Maarten een passie voor het belang van debatonderwijs. Hij is ervan overtuigd dat het vermogen om jezelf helder uit te drukken en je mening te onderbouwen, essentieel is in alle aspecten van het leven.

Na zijn studie vestigde Maarten zich in het charmante Heemstede, waar hij geniet van het gezinsleven met zijn vrouw en drie kinderen. Zijn liefde voor de regio komt tot uiting in zijn vrijetijdsbesteding, waarbij hij vaak de pracht van Kennemerland ontdekt tijdens fietstochten. Ook het hockeyveld en de skipistes zijn hem niet vreemd; hij is een sportliefhebber in hart en nieren.

Maarten’s betrokkenheid bij het nieuws en zijn fascinatie voor politieke en geopolitieke ontwikkelingen kenmerken hem als een nieuwsfreak. Zijn honger naar kennis blijft hij stillen door het lezen van zowel offline als online kranten en het luisteren naar podcasts.

Zijn professionaliteit als dagvoorzitter komt naar voren in de manier waarop hij congressen en bijeenkomsten leidt. Of het nu gaat om grote internationale evenementen of intieme lokale congressen, Maarten zorgt ervoor dat de inhoud centraal staat en dat iedereen gehoord wordt. Hij is de natuurlijke leider die de rode draad bewaakt en zorgt dat alle deelnemers met nieuwe inzichten en inspiratie naar huis gaan.

Boek nu!

Wil je Maarten Bouwhuis als spreker voor je volgende evenement? Neem contact op met Quality Bookings en ontdek de mogelijkheden. We helpen je graag met het samenstellen van een programma dat past bij jouw doelstellingen en zorgen ervoor dat Maarten’s lezing een hoogtepunt wordt van je bijeenkomst. Boek nu en verzeker je van een evenement dat nog lang in het geheugen van je gasten gegrift zal staan!

Meer informatie & boekingen

Maarten Bouwhuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Maarten Bouwhuis
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers