Maarten Bouwhuis

Journalist Maarten Bouwhuis presenteert congressen, seminars, radioshows en verzorgt perspresentaties, waarbij hij zich onderscheidt door zijn bevlogenheid, scherpte en een kwinkslag op het juiste moment.

Presentatietalent
Maarten Bouwhuis is presentator bij BNR Nieuwsradio en een presentatietalent in de talentenpool van Endemol en Jeroen Pauw. Daarnaast leidt hij veel bijeenkomsten in het land. Hij bereidt een bijeenkomst samen met de opdrachtgever voor, en scherpt op basis van de inhoud en de doelstellingen het programma aan. Bij het leiden van een groepsdebat, panelsessie of inspraakavond heeft hij veel oog voor de interactie. Hij gebruikt creatieve maar passende werkvormen en verzorgt een scherpe en inhoudelijke begeleiding van een informatieve bijeenkomst.

Debatleider
Goed debatteren is volgens Maarten Bouwhuis goed luisteren en overtuigend spreken. Hij heeft zich gespecialiseerd in het organiseren, leiden en analyseren van debatten. Bouwhuis ondersteunt bedrijven, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties bij het goed en gestructureerd debatteren.

Maarten Bouwhuis is te boeken als presentator of dagvoorzitter.

Maarten Bouwhuis spreekt graag over:

Maarten Bouwhuis boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maarten Bouwhuis. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21