20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Andrea van Pol

Andrea van Pol als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die zowel intellectueel prikkelt als inspireert, is Andrea van Pol de uitgelezen keuze. Met haar rijke ervaring in de media en als cultuurkenner, biedt Andrea een verfrissende en diepgaande blik op actuele thema’s. Haar lezingen kenmerken zich door een mix van scherpe analyses en boeiende anekdotes, waardoor ze elke zaal weet te boeien. Of het nu gaat over kunst, cultuur, of de dynamiek van de media, Andrea’s expertise en enthousiasme maken haar tot een veelgevraagde gastspreker.

Andrea van Pol

Gesprekleider en interviewer

Over kunst en cultuur

In een wereld waarin kunst en cultuur steeds meer onder druk staan, biedt Andrea van Pol een verhelderende kijk op deze belangrijke onderwerpen. Ze neemt haar publiek mee op een reis door de wereld van kunst en cultuur, belicht vanuit verschillende perspectieven. Met haar achtergrond als presentatrice en kenner op dit gebied, verkent Andrea thema’s zoals de impact van cultuur op de samenleving, de rol van kunst in educatie, en de veranderende wereld van musea en galeries. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en uitnodigend tot nadenken.

Andrea van Pol inhuren voor een lezing

Het boeken van Andrea van Pol voor uw evenement is een eenvoudige en heldere procedure. Via Quality Bookings neemt u contact op, waarna we binnen 24 uur een offerte aanbieden. Onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten of onvoorziene omstandigheden. Met onze uitgebreide support staan wij u bij in het gehele proces, van het eerste contact tot de dag van het evenement. Ons team zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u zich volledig kunt richten op het succes van uw evenement.

Biografie van Andrea van Pol

Andrea van Pol, een naam die synoniem staat voor expertise en passie op het gebied van kunst en cultuur, heeft een indrukwekkende loopbaan in de media. Haar reis begon bij de radio, waar ze haar talent voor het vertellen van verhalen ontdekte. Al snel maakte ze de overstap naar televisie, waar ze zich ontpopte als een veelzijdige presentatrice.

Gedurende haar carrière heeft Andrea zich altijd sterk gemaakt voor kunst en cultuur. Ze presenteerde verschillende programma’s waarin deze thema’s centraal stonden, waarmee ze niet alleen kijkers informeerde, maar ook inspireerde. Haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en interessant te maken voor een breed publiek, heeft haar tot een van de meest gerespecteerde stemmen in haar vakgebied gemaakt.

Naast haar televisiewerk is Andrea ook actief als spreker en moderator op evenementen en symposia. Hierbij valt haar diepgaande kennis van kunst en cultuur op, evenals haar vaardigheid om gesprekken te leiden op een manier die zowel informatief als vermakelijk is.

Andrea’s toewijding aan kunst en cultuur gaat verder dan alleen haar professionele werk. Ze is ook actief betrokken bij verschillende culturele initiatieven en steunt jong talent in de kunstwereld. Haar inzet en passie voor cultuur maken haar tot een inspirerend figuur, zowel binnen als buiten de media.

Met haar rijke ervaring en diepgaande kennis is Andrea van Pol een verrijking voor elk evenement. Haar lezingen zijn niet alleen een bron van informatie, maar ook een inspiratiebron, waardoor ze de perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een spreker die zowel intellectueel als emotioneel raakt.

 

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Andrea van Pol

"Fijne dagvoorzitter Dag liep niet helemaal volgens planning, daar kon zij niets aan doen. Veel presentaties liepen uit waardoor rol als dagvoorzitter eerder die van politievrouw. Daardoor minder kans om scherpe kant van het vz te tonen. Afstemming was erg plezierig en ook omgang op de dag zelf."

― Eric van der Kooij
Schrijf een review

Video met Andrea van Pol

Meer informatie & boekingen

Andrea van Pol inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Andrea van Pol
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers