Andrea van Pol, redacteur en programmamaakster met veel ervaring, is te boeken als presentator en dagvoorzitter. Zij staat bekend als iemand die een bijeenkomst kan verdiepen door haar geestige en scherpe observaties.

Kunst en cultuur
Andrea van Pol studeert Italiaans aan de Universiteit van Amsterdam. Haar carrière in de omroepwereld begint met een feministisch nieuwsprogramma op de lokale radio in Amsterdam. Zij presenteert culturele praatprogramma’s in het hoofdstedelijke debatcentrum De Balie en doet redactiewerk voor IdtV en de AVRO. Andrea werkt als presentator bij Talk Radio en is als redacteur werkzaam voor de TROS-Nieuwsshow (Radio 1). In het seizoen 1999-2000 is zij bovendien lid van de redactie van het televisieprogramma Laat de Leeuw van Paul de Leeuw. Met de befaamde interviewer Frènk van der Linden presenteert Andrea van Pol tussen 2003 en 2005 in de Haarlemse Toneelschuur ‘De Schuurshow’ en van 2003 tot 2007 presenteert zij ook een wekelijks kunst- en cultuurprogramma op de regionale zender RTV Noord-Holland.

Natuur en bestuur
Met Menno Bentveld presenteert Andrea van Pol van 2007 tot 2010 het VARA-programma Vroege Vogels op Radio 1 en op televisie. In 2011 presenteert zij een live uitzending van AVRO’s Kunstuur over de Zomer Expo van het Gemeentemuseum Den Haag. In het VPRO-televisieprogramma De Slag om Nederland onderzoekt Andrea van Pol sinds 2012 met collega’s Roland Duong en Teun van de Keuken ‘of de Nederlandse burger nog iets te zeggen heeft over zijn land’.

Met haar ontwapenende optreden en vaak verrassende kijk op dingen kan Andrea van Pol op eigen wijze bijdragen aan het succes van uw bijeenkomst. Zij is te boeken als presentator en dagvoorzitter. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Andrea van Pol spreekt graag over:

Andrea van Pol boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Andrea van Pol. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21