Margreet Spijker

Journaliste Margreet Spijker is vooral bekend als vlotte nieuwslezer van RTL Nieuws. Zij is te boeken als presentator of dagvoorzitter.

Journalistiek
Al tijdens haar studie aan de Academie voor Journalistiek in Kampen werkt Margreet Spijker als schrijvend journaliste, onder andere voor dagblad Trouw. Na haar studie gaat Margreet aan de slag als nieuwslezer bij Radio 10 en als verslaggever en presentator bij RTV Noord-Holland en VARA Ontbijtradio. Haar televisiecarrière begint zij als presentator van Veronica Nieuwslijn. Later presenteert Margreet diverse nieuwsprogramma’s bij RTL, waaronder 5 in het Land, RTL Nieuws en Editie NL, en is zij vaak te horen als commentaarstem bij tal van programma’s.

Energiek en alert
Presenteren geeft Margreet Spijker energie en live-uitzendingen maken haar extra alert. Deze energie en alertheid laat zij ook zien tijdens bijeenkomsten in het land. Het zijn eigenschappen die haar uitermate geschikt maken als presentator of dagvoorzitter op uw evenement. Haar enthousiasme en gedrevenheid vormen een toegevoegde waarde. Margreet Spijker is op zeer uiteenlopende bijeenkomsten in te zetten, maar zij is in het bijzonder geïnteresseerd in actualiteiten, het Midden-Oosten, onderwijs en consumentenzaken.

Margreet Spijker spreekt graag over:

Margreet Spijker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Margreet Spijker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21