20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Margreet Spijker

Margreet Spijker als spreker boeken

Margreet Spijker, met haar indrukwekkende carrière in de journalistiek, is een inspiratiebron voor velen. Haar expertise in media en communicatie maakt haar een veelgevraagde gastspreker. Margreet biedt een unieke kijk op de dynamische wereld van nieuws en media. Met haar ervaring bij grote Nederlandse televisiezenders en als presentatrice van verschillende nieuwsprogramma’s, brengt ze een schat aan kennis en inzicht. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend en inspirerend, ideaal voor evenementen die op zoek zijn naar een spreker met diepgang en charisma.

Margreet Spijker

Dagvoorzitter & presentatrice

Over media en communicatie

Margreet Spijker is een expert op het gebied van media en communicatie. Haar lezingen bieden een fascinerende blik op de snel veranderende mediawereld. Ze bespreekt onderwerpen zoals de impact van sociale media, de toekomst van journalistiek, en de invloed van media op de publieke opinie. Met haar lezingen krijg je inzicht in hoe media ons dagelijks leven beïnvloeden en wat de toekomst mogelijkerwijs brengt. Kies je voor Margreet, dan kies je voor een lezing die niet alleen informeert, maar ook aanzet tot denken.

Margreet Spijker inhuren voor een lezing

Het boeken van Margreet Spijker voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en helder proces. Neem contact op met ons team, en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Onze all-inclusive tarieven zorgen voor een transparant overzicht zonder verborgen kosten. Onze uitgebreide support staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en te assisteren bij de organisatie. Met onze tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle en inspirerende lezing door Margreet Spijker.

Biografie van Margreet Spijker

Margreet Spijker, geboren op 5 juli 1964 in Zwolle, is een naam die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse journalistiek. Na het afronden van haar studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht, begon ze haar carrière bij de lokale radio in Zwolle. Haar talent en passie voor journalistiek leidden haar al snel naar grotere podia.

In 1994 begon Margreet bij RTL Nieuws, waar ze zich ontpopte tot een van de meest herkenbare gezichten van de Nederlandse televisie. Als presentatrice van verschillende nieuwsprogramma’s, waaronder ‘RTL Nieuws’ en ‘Editie NL’, werd Margreet bekend om haar scherpe interviewtechnieken en haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Margreet’s journalistieke integriteit en haar streven naar de waarheid hebben haar veel respect opgeleverd in de media-industrie. Haar betrokkenheid bij sociale kwesties en haar inzet voor onafhankelijke journalistiek maken haar tot een inspirerend rolmodel, niet alleen voor aspirant-journalisten, maar voor iedereen die waarde hecht aan betrouwbare en onpartijdige nieuwsvoorziening.

Naast haar werk in de media heeft Margreet Spijker zich ook ontwikkeld als een vaardige en boeiende spreker. Haar lezingen weerspiegelen haar jarenlange ervaring in de journalistiek en haar diepgaande kennis van media en communicatie. Ze is in staat complexe onderwerpen op een heldere en boeiende manier te presenteren, waardoor ze een breed publiek weet te boeien.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Margreet Spijker

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Margreet Spijker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Margreet Spijker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers