20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lucille Werner

Lucille Werner als spreker boeken

Lucille Werner, een naam die resoneert met inspiratie, doorzettingsvermogen en positiviteit. Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen uw publiek inspireert maar hen ook een nieuw perspectief biedt, dan is Lucille Werner de ideale keuze. Haar unieke verhaal en ervaringen op het gebied van televisie, politiek en maatschappelijke inclusie maken haar een veelgevraagde gastspreker. Haar sprekerssessies zijn een mengeling van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten en motiverende boodschappen, perfect voor een breed scala aan evenementen en publiek.

Lucille Werner

TV presentatrice

Over maatschappelijke inclusie en diversiteit

Maatschappelijke inclusie en diversiteit zijn onderwerpen die in de hedendaagse samenleving steeds meer aandacht krijgen. Lucille Werner heeft zich jarenlang ingezet om deze belangrijke thema’s onder de aandacht te brengen. Haar lezingen bieden een diepgaand inzicht in hoe inclusie in de praktijk gebracht kan worden, zowel in het bedrijfsleven als in het dagelijks leven. Ze behandelt onderwerpen zoals de integratie van mensen met een handicap in de arbeidsmarkt, de kracht van diversiteit in teams, en het belang van inclusief denken in onze maatschappij. Door haar eigen ervaringen te delen, biedt ze waardevolle lessen en handvatten voor organisaties die streven naar een inclusievere cultuur.

Lucille Werner inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Lucille Werner als spreker is eenvoudig en transparant, mede dankzij de expertise en ondersteuning van Quality Bookings. Wanneer u interesse heeft in het boeken van Lucille, kunt u contact opnemen via onze website of telefonisch. Ons team zal u begeleiden bij het kiezen van het juiste format en thema voor uw evenement. Wij zorgen voor een snelle en heldere offerte, waarin alle kosten all-inclusive zijn. Dit betekent dat er geen onverwachte kosten achteraf zijn. Ons doel is om het boekingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op het organiseren van een succesvol evenement.

Biografie van Lucille Werner

Lucille Werner, geboren op 12 oktober 1967, is een bekend Nederlands televisiepersoonlijkheid en voormalig politica, die vooral bekendheid verwierf door haar werk als presentatrice bij verschillende televisieprogramma’s. Haar carrière in de media begon bij de AVRO, waar ze werkte als omroepster en later als presentatrice. Lucille’s doorbraak kwam met het presenteren van het populaire spelprogramma ‘Lingo’, wat haar landelijke bekendheid opleverde.

Haar pad is echter niet zonder obstakels geweest. Geboren met een handicap, heeft Lucille haar hele leven te maken gehad met fysieke uitdagingen. Desondanks heeft ze nooit toegestaan dat deze haar definiëren of beperken. Haar vastberadenheid en wilskracht hebben haar geholpen om te excelleren in een competitieve branche en hebben haar tot een rolmodel gemaakt voor velen.

Naast haar werk in de media, heeft Lucille zich ook ingezet op politiek vlak. In 2021 werd ze verkozen tot lid van de Tweede Kamer voor het CDA. Haar politieke focus lag voornamelijk op de onderwerpen zorg, cultuur en media. Hoewel haar politieke carrière van korte duur was, heeft het haar platform vergroot om te pleiten voor inclusie en diversiteit.

Lucille Werner’s levensverhaal is een inspirerende reis van overwinning en doorzettingsvermogen. Haar ervaringen, zowel persoonlijk als professioneel, maken haar een boeiende en aansprekende spreker. Door haar verhaal te delen, inspireert ze anderen om voorbij hun beperkingen te kijken en hun volledige potentieel te bereiken.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Lucille Werner

Schrijf een review

Video met Lucille Werner

Meer informatie & boekingen

Lucille Werner inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lucille Werner
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers