Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Dr Ehsan Natour - “Als het Leven stilstaat ” Copyright foto: Henry Peters

Dr Ehsan Natour “Als het Leven stilstaat ”

Dr Ehsan Natour als spreker boeken

Ehsan Natour neemt mensen op toegankelijke en inspirerende wijze mee op reis met als basis zijn ervaring en inzichten die hij opdeed als internationaal gewaardeerd hartchirurg en mens. Hij staat stil bij onverwachte, bepalende gebeurtenissen in een mensenleven en zoomt in op crisissituaties waar de meesten van ons ooit mee te maken krijgen. Vervolgens deelt hij Inzichten en handvaten die toepasbaar zijn op diverse persoonlijke thema’s en in vele organisaties. Hoe kunnen we onze wendbaarheid en veerkracht verbeteren in een veranderende wereld?

Deze spreker kunt u tevens inhuren voor maatwerkpresentaties

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Dr Ehsan Natour
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Dr Ehsan Natour

Dr. Ehsan Natour is een internationaal zeer gewaardeerd hartchirurg. Opgegroeid in Israël als zoon van Palestijnse ouders, voltooide hij zijn studie en specialistenopleiding in Duitsland. In 2003 is hij gepromoveerd tot Doctor (Magna Cum Laude).

Hij is van 2007 tot 2016 werkzaam geweest in het Universitair Medisch Centrum Groningen UMCG en hield zich o.a. bezig met complexe aorta pathologie, hart-Long transplantaties en left ventricle assist devices. Verder was hij opleider en hoofd van het aorta(klep) chirurgie programma van het UMCG. Sinds 2016 woont en werkt hij in Maastricht en Aken. Als oprichter van ‘stichting ‘stilgezet‘ heeft hij het boek “Als het Leven stilstaat ” geschreven, beschikbaar in Nederlands, Engels en Duits. Hij spreekt 5 talen en heeft het vermogen op natuurlijke wijze zowel in grote als kleine groepen verbinding te laten ontstaan.

Tijdens lezingen leidt hij ons door het proces van een crisis, als het leven stil lijkt te staan. Crisis beginnen meestal lang voordat we het beseffen. Ze duren veelal langer dan we willen toegeven. Toch kan een levensingrijpende gebeurtenis of verstorende fase ook veel moois brengen. ‘Een goede voorbereiding voor iets waar je je niet op kunt voorbereiden’ blijkt daarbij een grote bepaler te zijn. Ehsan Natour neemt mensen en organisaties op een gepassioneerde wijze mee op reis. Hij geeft vervolgens heldere handvaten en noodzakelijke randvoorwaarden die helpen iedere fase in een crisis goed door te komen.

Daarbij deelt hij tevens inzichten over hoe je aan je persoonlijke secure base kunt werken (security, confidence, competence and resilience). Om uiteindelijk een nieuwe, veilige thuishaven te bereiken…..

Vanuit dagelijkse ervaringen heeft Ehsan ondervonden dat tijdens een ingrijpend life event de emoties en de mentale toestand van mensen van grote invloed zijn op hoe zij uiteindelijk omgaan met veranderingen. Voor hem staat de kwaliteit van leven centraal. Hij zet zich daarbij in voor bewustwording van een gezonde levensstijl en deelt zijn kennis en inzichten graag met zo veel mogelijk mensen en organisaties.

Meer informatie & boekingen

Dr Ehsan Natour inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Dr Ehsan Natour
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers