Info & boekingen
Spreker Denise Dechamps - Lichaamstaalexpert
Exclusief bij
Quality Bookings

Denise Dechamps Lichaamstaalexpert

Denise Dechamps als spreker boeken

De minste kennis hebben we vaak over het meest impactvolle deel van onze communicatie: non-verbale communicatie. Als dé lichaamstaalexpert van Nederland en oprichter van gedragsinstituut de Body Language Academy laat Denise Dechamps zien hoe u gesprekspartners kunt lezen en uw eigen uitstraling en overtuigingskracht kunt versterken.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Denise Dechamps
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Denise is van origine psycholoog en houdt zich al ruim 10 jaar bezig met het bestuderen van menselijk gedrag. Ze is onder internationale deskundigen uitgegroeid tot gecertificeerd lichaamstaalexpert en analyseert op televisie en radio regelmatig de lichaamstaal van wereldleiders, criminelen en celebrities. Programma’s waarin ze eerder als expert verscheen zijn onder meer RTL Late Night, RTL Z, RTL Boulevard, Editie NL, Shownieuws, BNR, Radio538 en NPO Radio 1 en 2.

Als lichaamstaalcoach is Denise het geheime wapen van meerdere politici, BN’ers en bekende ondernemers die regelmatig spreken voor een groot publiek. Ook treedt ze geregeld in het Nederlands of Engels op als spreker voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Dat doet ze in de vorm van keynote lezingen of maatwerk trainingen en variërend van selecte trainingsgroepen tot een publiek van 1000 personen in het AFAS Circustheater en ruim 650.000 tijdens televisieoptredens.

Lichaamstaal: van onschatbare waarde in elk vakgebied

De lezingen en workshops van Denise zijn interessant voor elke organisatie die het ware potentieel van zijn medewerkers wil benutten. Minimaal 60% van onze intermenselijke communicatie bestaat namelijk uit non-verbale signalen; in een gesprek van een half uur zenden we er maar liefst 800 over en weer. Het lezen van deze signalen helpt om het gedrag van de ander te interpreteren en voorspellen en is daarmee van onschatbare waarde in elk vakgebied.

Ook bepaalt onze lichaamstaal hoe zelfverzekerd, overtuigend en empathisch we zelf overkomen. De inhoudelijke informatie die je zo goed probeert te verwoorden, heeft zonder de juiste non-verbale begeleiding weinig effect. Termen als charisma of de gunfactor zijn namelijk geen statisch gegeven, maar eerst en vooral een kwestie van lichaamstaal. In een lezing of training maakt Denise ogenschijnlijk ongrijpbare begrippen zoals uitstraling en overtuigingskracht tastbaar en bereikbaar.

Ervaren lichaamstaalexpert boeken voor maatwerk lezing

Het inhuren van Denise als spreker is een uitstekend idee voor elke onderneming of organisatie die wil investeren in de people skills van zijn medewerkers. Want of het nu gaat om een sales- of adviesgesprek, mediation of een recruitmentgesprek, netwerken of een dokter-patiëntrelatie; lichaamstaal beïnvloedt sterk de uitkomst aan beide kanten van de tafel. Grotendeels onbewust baseren we namelijk zo’n 80% van onze beslissingen op gevoel!

In de trainingen en keynote lezingen van Denise verbindt ze op toegankelijke wijze de wetenschap van de non-verbale communicatie met gerelateerde vakgebieden zoals psychologie en neurologie. In begrijpelijke taal en met een gezonde portie humor vertaalt ze deze multidisciplinaire kennis naar herkenbare praktijksituaties en inzetbare vaardigheden, zodat haar publiek direct na de lezing aan de slag kan met praktisch toepasbare tips voor een blijvend effect in de organisatie.

Lezingen:

Contact opnemen met Denise Dechamps

Wilt u Denise Dechamps ook inhuren als spreker of trainer op uw congres, symposium of seminar? Het team van Quality Bookings helpt u graag bij het boeken van dé lichaamstaalexpert van Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie over de boekingsvoorwaarden.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Meer informatie & boekingen

Denise Dechamps inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Denise Dechamps
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers