20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Denise Dechamps
Exclusief bij
Quality Bookings

Denise Dechamps als spreker boeken

Denise Dechamps, een vooraanstaande psycholoog en lichaamstaalexpert, is de ideale keuze als gastspreker voor jouw evenement. Met meer dan een decennium ervaring in het bestuderen van menselijk gedrag, heeft Denise zich ontwikkeld tot een gecertificeerd expert in lichaamstaal. Ze is bekend van haar analyses van de lichaamstaal van wereldleiders, criminelen en beroemdheden op platforms zoals RTL Late Night, RTL Z, en NPO Radio 1 en 2. Haar lezingen bieden een diepgaand inzicht in de non-verbale communicatie, essentieel voor iedereen die effectiever wil communiceren.

Denise Dechamps

Lichaamstaalexpert

Denise Dechamps als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Denise Dechamps een unieke combinatie van expertise in psychologie en lichaamstaal. Haar vaardigheid in het lezen en interpreteren van non-verbale signalen maakt haar een uitstekende moderator, die de onderliggende dynamiek van discussies feilloos aanvoelt. Haar ervaringen met televisie- en radio-optredens verzekeren een professionele en boeiende leiding van je evenement, waarbij Denise’s inzicht in menselijk gedrag bijdraagt aan een vloeiende en effectieve communicatie.

Lichaamstaal: van onschatbare waarde in elk vakgebied

Denise Dechamps’ lezingen en workshops over lichaamstaal zijn van onschatbare waarde voor elke organisatie. Zij legt uit dat minimaal 60% van onze communicatie non-verbaal is, waarbij we in een half uur gesprek tot wel 800 signalen uitwisselen. Haar inzichten helpen bij het interpreteren en voorspellen van gedrag, wat cruciaal is in alle vakgebieden. Denise maakt de concepten van charisma en overtuigingskracht tastbaar en toegankelijk, en versterkt zo de communicatieve vaardigheden van haar publiek.

Ervaren lichaamstaalexpert boeken voor maatwerk lezing

Denise Dechamps inzetten als spreker is een slimme keuze voor organisaties die willen investeren in de sociale vaardigheden van hun medewerkers. Haar trainingen en lezingen benadrukken het belang van lichaamstaal in diverse professionele interacties. Denise combineert haar kennis van psychologie en neurologie met praktische voorbeelden en humor, waardoor haar publiek direct na de lezing praktisch toepasbare tips heeft voor blijvende verbeteringen in hun organisatie.

Biografie van Denise Dechamps

Denise Dechamps heeft een indrukwekkende achtergrond als psycholoog en is uitgegroeid tot een gerespecteerd lichaamstaalexpert. Haar passie voor het bestuderen van menselijk gedrag heeft haar gebracht tot het niveau waar ze nu staat. Met optredens op televisie en radio, en als coach van politici en bekende ondernemers, heeft Denise een grote invloed gehad op het gebied van non-verbale communicatie. Haar lezingen en trainingen zijn niet alleen gebaseerd op theoretische kennis, maar ook op rijke praktijkervaring, wat haar tot een van de meest gewilde sprekers in haar vakgebied maakt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Denise Dechamps

Schrijf een review

Video met Denise Dechamps

Meer informatie & boekingen

Denise Dechamps inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Denise Dechamps
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers