20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hans Schuurmans

Hans Schuurmans als spreker boeken

Hans Schuurmans, een gerenommeerde naam in de wereld van artificiële intelligentie (AI) en digitaal ondernemerschap, biedt een unieke kans om uw evenement te verrijken met zijn diepgaande kennis en inspirerende inzichten. Als succesvol ondernemer, oprichter van SkillsTown – de grootste online opleider van Nederland – en een gepassioneerde investeerder en ondernemer in AI, belichaamt Hans de perfecte combinatie van zakelijk inzicht en technologische expertise.

Hans Schuurmans

Expert over artificiële intelligentie

Hans Schuurmans, een gerenommeerde naam in de wereld van Artificiële Intelligentie (AI) en digitaal ondernemerschap, biedt een unieke kans om uw evenement te verrijken met zijn diepgaande kennis en inspirerende inzichten. Als succesvol ondernemer, oprichter van SkillsTown – de grootste online opleider van Nederland – en een gepassioneerde investeerder en ondernemer in AI, belichaamt Hans de perfecte combinatie van zakelijk inzicht en technologische expertise. Zijn bijdrage aan de AI-sector strekt zich uit van het oprichten van innovatieve initiatieven zoals de AI Academy en de prestigieuze AI Awards, tot het schrijven van het invloedrijke boek “AI am a Human”. Deze prestaties benadrukken zijn toewijding aan het bevorderen van kennis en begrip van AI in zowel de zakelijke wereld als de bredere maatschappij.

Als spreker brengt Hans Schuurmans niet alleen zijn uitgebreide ervaring en kennis naar ieder evenement, maar ook een passie voor het onderwerp die gegarandeerd uw publiek zal boeien en motiveren. Zijn vermogen om complexe AI-concepten op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een ideale keuze voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om een lezing voor directie en management over de toekomst van leren en presteren, een keynote over succesvol ondernemen in het AI-tijdperk, of een inspirerende sessie over hoe AI kan bijdragen aan maatschappelijke vooruitgang, Hans Schuurmans is de spreker die u nodig heeft om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Hans Schuurmans laat uw publiek inspireren door de fascinerende zakelijke mogelijkheden van AI, gepresenteerd door een van de meest invloedrijke denkers in Nederland op dit gebied.

Hans Schuurmans als gastspreker boeken

Wanneer u Hans Schuurmans als gastspreker boekt, bent u verzekerd van een lezing die de nieuwste ontwikkelingen in de AI belicht. Hans deelt zijn visie op hoe AI de manier waarop we werken, leren en leven transformeert. Met voorbeelden uit zijn eigen carrière, van het starten van een online opleidingsplatform tot het initiëren van baanbrekende AI-projecten, biedt Hans een uniek perspectief dat uw publiek zal inspireren en aan het denken zetten.

Over artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Hans Schuurmans neemt u mee in de wereld van AI, waar hij de implicaties voor bedrijfsvoering, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling uitdiept. Van ethische vraagstukken tot disruptieve innovaties, Hans heeft de kennis en ervaring om uw publiek te onderwijzen en te fascineren.

Hans Schuurmans inhuren voor een lezing

Het boeken van Hans Schuurmans voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te begeleiden bij elke stap – van het kiezen van de juiste lezing tot het organiseren van de details. Met onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice, nemen we alle zorgen uit handen. U kunt zich volledig richten op het creëren van een memorabel evenement.

Biografie van Hans Schuurmans

Hans Schuurmans is een visionair op het gebied van AI en digitaal ondernemerschap. Met een achtergrond in technologie en bedrijfskunde, begon zijn reis met het oprichten van SkillsTown, Nederland’s grootste online opleider. Zijn passie voor levenslang leren en technologie dreef hem naar de voorhoede van de AI-revolutie. Als oprichter van de AI Academy en initiator van de AI Awards, heeft Hans een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van de toekomst van AI in Nederland.

Zijn boek “AI am a Human” is een bestseller en wordt geprezen om zijn toegankelijke benadering van complexe AI-thema’s. Door zijn werk heeft Hans een brug geslagen tussen de academische wereld en het bedrijfsleven, waarbij hij zich inzet voor een beter begrip en gebruik van AI. Zijn lezingen zijn een weerspiegeling van zijn missie: het ontsluiten van de potentie van AI voor een breder publiek en het stimuleren van innovatie en vooruitgang.

Hans wordt erkend als een pionier en thought leader in de AI-gemeenschap. Zijn bijdragen aan diverse bestuursraden en adviescomités onderstrepen zijn invloed en toewijding aan de groei en ethische ontwikkeling van AI. Met een talent voor het verhelderen van de impact van AI op verschillende sectoren, is Hans een veelgevraagd spreker en consultant voor bedrijven die streven naar transformatie en groei door middel van technologie.

Zijn visie op de toekomst van leren en ontwikkelen in een AI-gedreven wereld is niet alleen innovatief, maar ook praktisch toepasbaar. Hij gelooft sterk in de synergie tussen mens en machine, en hoe deze samenwerking kan leiden tot een betere toekomst voor iedereen. Met zijn lezingen biedt Hans een kijkje in een wereld waar AI en menselijk potentieel elkaar versterken, en waar elke organisatie de kracht van deze technologie kan benutten om nieuwe hoogten te bereiken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hans Schuurmans

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Hans Schuurmans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hans Schuurmans
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers