20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erben Wennemars

Erben Wennemars als spreker boeken

Erben Wennemars, bekend als voormalig topschaatser, is nu een veelgevraagde gastspreker die zijn ervaringen en levenslessen deelt met een breed publiek. Wennemars weet als geen ander hoe je topprestaties levert en wat daarvoor nodig is. Zijn presentaties zijn inspirerend en motiverend, en hij spreekt met passie over thema’s als doorzettingsvermogen, teambuilding en het overwinnen van tegenslagen. Het boeken van Erben Wennemars voor uw evenement betekent gegarandeerd een boost in energie en motivatie voor uw publiek.

Erben Wennemars

Voormalig topsporter

Als dagvoorzitter brengt Erben Wennemars een unieke combinatie van sportervaring en persoonlijke charisma naar uw evenement. Hij is bedreven in het leiden van discussies en panels en weet de aandacht van het publiek vast te houden met zijn boeiende verhalen en inzichten. Erben specialiseert zich in thema’s als sport, gezondheid, en persoonlijke ontwikkeling, en kan deze thema’s op een boeiende manier met elkaar verbinden. Zijn ervaring als topsporter en zijn analytische vaardigheden maken hem tot een uitstekende keuze voor elke bijeenkomst.

Over motivatie en doorzettingsvermogen

Motivatie en doorzettingsvermogen zijn essentiële thema’s in de lezingen van Erben Wennemars. Hij deelt zijn ervaringen over hoe hij deze kwaliteiten ontwikkelde tijdens zijn schaatscarrière en hoe ze toepasbaar zijn in het bedrijfsleven en persoonlijk leven. Wennemars bespreekt onderwerpen als het stellen van doelen, het omgaan met tegenslagen en het belang van een sterk team. Hij biedt inzichten die niet alleen inspireren maar ook praktisch toepasbaar zijn voor zijn toehoorders.

Erben Wennemars inhuren voor een lezing

Het boeken van Erben Wennemars voor een lezing is een eenvoudig proces. U begint met het invullen van een aanvraagformulier waarin u uw wensen en de details van het evenement specificeert. Ons team neemt dan contact met u op om de details te bespreken en de beschikbaarheid van Erben te bevestigen. Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van alle logistieke aspecten, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Erben Wennemars

Erben Wennemars is een voormalige Nederlandse schaatser die bekend stond om zijn ongeëvenaarde vechtlust en doorzettingsvermogen. Geboren op 1 november 1975 in Dalfsen, ontwikkelde hij al op jonge leeftijd een passie voor schaatsen. Wennemars’ carrière kenmerkte zich door talloze hoogtepunten, waaronder meerdere wereldtitels op de sprint en deelnames aan de Olympische Spelen.

Naast zijn indrukwekkende sportcarrière heeft Erben zich ontwikkeld tot een inspirerende spreker en dagvoorzitter. Zijn verhalen zijn niet alleen gebaseerd op zijn sportieve prestaties, maar ook op de levenslessen die hij daaruit heeft getrokken. Deze lessen zijn zowel toepasbaar in het bedrijfsleven als in persoonlijke ontwikkeling.

Wennemars’ reis naar de top was niet zonder obstakels. Zijn carrière kende zowel fysieke als mentale uitdagingen, waaronder ernstige blessures en de druk van hoge verwachtingen. Desondanks bleef hij veerkrachtig en wist hij keer op keer terug te komen op het hoogste niveau. Zijn verhalen over deze uitdagingen en hoe hij ze overwon, zijn een bron van inspiratie voor velen.

Na zijn actieve schaatscarrière heeft Erben zich gericht op het overbrengen van zijn kennis en ervaringen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het geven van lezingen en workshops over motivatie, teambuilding, en het stellen en bereiken van doelen. Zijn interactieve presentaties zijn gevuld met persoonlijke anekdotes en praktische tips, waardoor ze niet alleen leerzaam maar ook vermakelijk zijn.

Erben Wennemars is ook regelmatig te zien als schaatsanalist op televisie, waar hij zijn deskundige inzichten deelt over de sport. Zijn analytische vaardigheden en diepgaande kennis van het schaatsen maken hem tot een gerespecteerd figuur in de sportwereld.

Met zijn rijke ervaring en aansprekende persoonlijkheid is Erben Wennemars een uitstekende keuze voor uw evenement. Of het nu gaat om een lezing, workshop of als dagvoorzitter, hij zal gegarandeerd een blijvende indruk achterlaten op uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Erben Wennemars

"De gehele samenwerking verliep soepel, er was sprake van duidelijke communicatie."

― Linda
Schrijf een review

Video met Erben Wennemars

Meer informatie & boekingen

Erben Wennemars inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Erben Wennemars
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers