20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dick Berlijn: Van defensie naar data-intelligentie
27 juni 2024

Dick Berlijn: Van defensie naar data-intelligentie

Dick Berlijn, voormalig viersterrengeneraal en Chief of Defence van Nederland, heeft zijn uitgebreide ervaring in leiderschap en internationale samenwerking ingezet in de wereld van data-intelligentie. Na zijn indrukwekkende carrière bij de Koninklijke Luchtmacht, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor buitenlandse vredesmissies en organisatorische hervormingen, heeft Berlijn nu een nieuwe uitdaging gevonden als lid van de raad van toezicht bij HAL24K, een bedrijf gespecialiseerd in data-intelligentie en voorspellende analyses​.

HAL24K en de kracht van data

HAL24K, met kantoren in San Francisco, Amsterdam en Singapore, biedt geavanceerde datawetenschapstechnieken zoals machine learning en diepe neurale netwerken aan. Hun SaaS-gebaseerde Dimension-platform helpt steden, landen en bedrijven om realtime data-gedreven beslissingen te nemen in complexe en multidimensionale omgevingen. Berlijn ziet enorme potentie in deze technologieën en benadrukt het belang van het kunnen voorspellen van toekomstige gebeurtenissen voor organisaties om een beslissende voorsprong te krijgen​.

Leiderschap en visie

In zijn nieuwe rol bij HAL24K brengt Berlijn zijn kennis van risicomanagement, strategie en cyberbeveiliging mee, opgedaan bij Deloitte’s Risk Services. Hij gelooft dat de oplossingen van HAL24K, die niet alleen uitmuntende datawetenschap bieden maar ook organisaties in staat stellen veranderingen te realiseren, van onschatbare waarde zijn. Berlijn’s betrokkenheid bij HAL24K onderstreept zijn toewijding aan innovatie en zijn streven om technologische vooruitgang te bevorderen ten voordele van de samenleving​.

Dick Berlijn over toekomstperspectieven

Berlijn blijft optimistisch over de toekomst van data-intelligentie en de rol die het kan spelen in het verbeteren van bedrijfsvoering en besluitvorming. Zijn visie en leiderschap worden gezien als belangrijke toevoegingen aan HAL24K, waarbij zijn strategische netwerk en ervaring bijdragen aan een nieuw hoofdstuk van groei voor het bedrijf. Berlijn’s overstap naar de private sector en zijn werk met HAL24K illustreren de veelzijdigheid en aanpassingsvermogen die nodig zijn om succesvol te zijn in verschillende domeinen​.

Dick Berlijn als spreker boeken

Het boeken van Dick Berlijn als spreker biedt een unieke kans om te leren van zijn uitgebreide ervaring in zowel militaire als civiele contexten. Zijn inzichten over leiderschap, strategie en de toekomst van data-intelligentie zijn zowel inspirerend als praktisch. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Dick Berlijn voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!