20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bamber Delver

Bamber Delver als spreker boeken

Bamber Delver is een naam die synoniem staat voor digitale wijsheid en jeugdbescherming in de online wereld. Als pionier op het gebied van jeugd en veilig internet in Nederland biedt hij ongeëvenaarde inzichten in de digitale opvoeding. Met een achtergrond die teruggaat tot het begin van de internetrevolutie, is Bamber iemand die niet alleen de evolutie van digitale media heeft waargenomen, maar er ook actief vorm aan heeft gegeven. Het boeken van Bamber Delver als spreker is een garantie voor een presentatie die zowel interactief als visionair is, overladen met humor en realisme, iets wat uw publiek zal waarderen en bijblijven.

Bamber Delver

Onderwijs spreker

Bamber Delver is een pionier op het gebied van jeugd en veilig internet in Nederland. Met zijn rijke achtergrond als directeur van de Nationale Academie voor Media en Maatschappij, biedt hij een schat aan kennis die essentieel is in ons digitale tijdperk. Als medeoprichter van de Digitale Burger Beweging Nederland en een van de eersten in Nederland met een eigen website, brengt Bamber een unieke mix van ervaring, inzicht en toekomstvisie naar elk evenement. Zijn presentaties zijn niet alleen interactief en informatief, maar ook visionair en doorspekt met humor, wat hem een uitstekende keuze maakt voor wie op zoek is naar een gastspreker die het publiek kan inspireren en motiveren.

Bamber Delver als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter schittert Bamber Delver door zijn vermogen om diepgaande gesprekken te faciliteren met een vleugje humor. Zijn expertise in media en maatschappij, gecombineerd met zijn ervaring als trainer en visionair, stelt hem in staat thema’s als online veiligheid, digitalisering en mediawijsheid op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren. Zijn aanpak zorgt ervoor dat elk evenement niet alleen leerzaam is, maar ook een plezierige ervaring voor alle aanwezigen.

Over mediawijsheid, online veiligheid, mediaopvoeding, AI

In een wereld waarin digitale media niet meer weg te denken zijn, is het thema mediawijsheid en online veiligheid relevanter dan ooit. Bamber Delver, met zijn jarenlange inzet voor veilig internet voor de jeugd, is de ideale spreker om dit onderwerp aan te snijden. Van cyberpesten, mediaopvoeding, privacybescherming, in deze door AI beïnvloede wereld.

Bamber Delver inhuren voor een lezing

Het inhuren van Bamber Delver voor een lezing is een gestroomlijnd proces met Quality Bookings. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, ons team staat klaar om u te ondersteunen met all-inclusive tarieven, snelle offerte service binnen 24 uur, en uitgebreide ondersteuning gedurende het hele traject. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, zorgen wij ervoor dat de ervaring van het boeken van Bamber net zo inspirerend en zorgeloos is als zijn lezingen.

Biografie van Bamber Delver

Bamber Delver heeft zich sinds de eeuwwisseling ontpopt als dé autoriteit op het gebied van jeugd en online veiligheid in Nederland. Zijn loopbaan begon bij Jantje Beton, waar hij zich inzette voor het spel en de ontwikkeling van kinderen. In 2003 nam hij het roer over bij de Nationale Academie voor Media en Maatschappij, waar hij zijn visie op mediawijsheid verder ontwikkelde en verspreidde.

Bamber is niet alleen een pionier, maar ook een visionair. Samen met zijn partner, futurist Marcel Bullinga, heeft hij de Digitale Burger Beweging Nederland opgericht, nog voordat het internet een centrale plek in onze levens innam. Zijn vooruitstrevende denken werd al snel zichtbaar met de lancering van een van de eerste Nederlandse websites in de jaren ’90, een tijd waarin het internet nog in de kinderschoenen stond.

Zijn werk is niet onopgemerkt gebleven. Bamber Delver wordt geprezen om zijn vermogen om complexe digitale thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn aanpak is uniek en effectief: hij ‘pakt je in om je vervolgens aan te pakken’, een werkwijze die zowel ontwapenend als confronterend is. Dit maakt zijn presentaties een krachtig instrument voor verandering en bewustwording.

Als auteur heeft Bamber een aantal belangrijke werken op zijn naam staan, waaronder ‘Slim en Safe Internetten’, ‘Vet Veilig Internet’, ‘de WIFI Generatie’ en ‘het Handboek Tegen Pesten’. Deze boeken zijn essentieel voor wie zich wil verdiepen in de digitale uitdagingen en mogelijkheden van deze tijd.

Bamber’s lezingen zijn een reflectie van zijn werk: ze zijn interactief, realistisch en begrijpelijk. Hij combineert zijn expertise met een toekomstgerichte blik en een ongeëvenaard gevoel voor humor. Zijn vermogen om te inspireren en tegelijkertijd concrete handvatten te bieden voor de uitdagingen van het digitale tijdperk, maken hem een onmisbare stem in de discussie over mediawijsheid en online veiligheid.

Zijn toewijding aan het bevorderen van een veilige online omgeving voor jongeren is meer dan een professionele missie; het is een passie die voortvloeit uit een diep geloof in het potentieel van digitale media om positieve verandering te bewerkstelligen. Bamber Delver is niet alleen een expert en een spreker; hij is een mentor voor een nieuwe generatie die opgroeit in een wereld waar de grenzen tussen online en offline steeds verder vervagen.

Als je Bamber Delver boekt voor jouw evenement, haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirator die de toon kan zetten voor een bewustere en veiligere digitale toekomst. Met Bamber Delver kies je voor een ervaring die je publiek zal informeren, uitdagen en bovenal inspireren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bamber Delver

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Bamber Delver inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bamber Delver
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers