De vlooiende CEO
Het gedrag van apen vertoont in de basis vele overeenkomsten met het menselijk gedrag. In zijn lezingen geeft spreker en bioloog Daniel Seesink op aansprekende wijze een kijkje in het gedrag van gorilla’s, chimpansees en bonobo’s. Daarbij gaat het over hiërarchie, leiderschap en samenwerking, over carrière maken, wederkerigheid en veilig opgroeien. Welke betekenis heeft het witte plukje haar bij een jong aap? Welke functie heeft vlooien? En wat zegt het vlooien over de onderlinge verhoudingen?  Luister naar het verhaal en krijg nieuwe inzichten. Inzichten die je helpen om menselijk gedrag op een positieve manier te sturen. Humoristisch, leerzaam en verrassend tegelijk.

Van alle markten thuis
Toen Daniel Seesink zijn loopbaan begon als docent biologie en voortzette binnen diverse salesfuncties bij multinationals, kon hij nog niet vermoeden dat hij nu, vijf jaar na de oprichting van Bewust Zoo, managementteams binnen o.a. de chemische industrie en de verzekeringsbranche alsook afdelingen van verschillende ministeries een kijkje achter de schermen bij mensapen zou hebben gegeven. Terug naar de basis van gedrag als vertrekpunt voor meer vertrouwen en betrokkenheid.

Dierentuin
Combineer de lezing van Daniel Seesink met een bezoek aan de apen. Kies voor een dierentuin als locatie voor jouw event. Informeer naar de mogelijkheden.

Daniel Seesink spreekt graag over:

Daniel Seesink boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Daniel Seesink. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21