20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Daniel Seesink

Daniel Seesink als spreker boeken

Op zoek naar een fascinerende en inzichtgevende gastspreker? Daniel Seesink is uw ideale keuze. Met zijn unieke benadering, waarin hij gedrag van apen gebruikt om menselijk gedrag te spiegelen, biedt hij een frisse kijk op persoonlijke en organisatorische ontwikkeling. Deze pagina biedt u een diepgaande blik op wat Daniel te bieden heeft en waarom hij een verrijking is voor uw evenement.

Daniel Seesink

Gedragsbioloog

De kracht van dierlijk gedrag in menselijke interacties

Daniel Seesink is een expert in het blootleggen van de parallellen tussen dierlijk en menselijk gedrag. Zijn focus ligt op het gedrag van apen, een onderwerp dat verrassend veel inzichten biedt in menselijke interacties, leiderschap en gedragsverandering. Hij benadrukt het belang van sociale veiligheid in groepen en organisaties, iets wat essentieel is voor een gezonde en productieve werkomgeving. Seesink’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en bieden praktische handvatten voor gedragsverandering in zowel persoonlijke als professionele settings.

Daniel Seesink inhuren voor een lezing

Het boeken van Daniel Seesink voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Van het aanvragen van een offerte tot het daadwerkelijke evenement, ons team staat klaar om u te begeleiden en eventuele zorgen weg te nemen. Met onze tevredenheidsgarantie en onze gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is.

Biografie van Daniel Seesink

Daniel Seesink heeft een fascinerende reis afgelegd om te worden wie hij vandaag is: een invloedrijke spreker en expert op het gebied van gedragsbiologie. Zijn carrière begon als biologiedocent, gevolgd door een periode in de farmaceutische industrie. Deze ervaringen vormden de basis voor zijn unieke perspectief op menselijk gedrag.

Seesink’s interesse in diergedrag, met name dat van apen, werd geïnspireerd door het werk van vooraanstaande biologen zoals Jane Goodall en Frans de Waal. Deze fascinatie leidde hem naar zijn huidige rol, waarin hij de link legt tussen dierlijk en menselijk gedrag om waardevolle lessen te trekken voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zijn benadering is uniek: hij combineert observaties van apengedrag met inzichten in menselijke interacties. Dit biedt een boeiend perspectief op thema’s als leiderschap, teamdynamiek en persoonlijke groei. Zijn workshops en lezingen zijn niet alleen educatief, maar ook boeiend en interactief, met gebruik van fotografie om non-verbaal gedrag vast te leggen en te analyseren.

Als dagvoorzitter onderscheidt Seesink zich door zijn vermogen om een programma naadloos te leiden met humor en inzicht, vaak verwijzend naar het instinctieve gedrag van apen om menselijke interacties te verhelderen. Zijn expertise en ervaring maken hem een waardevolle aanwinst voor elk evenement, of het nu gaat om lezingen, workshops of als dagvoorzitter.

Met zijn achtergrond in zowel het onderwijs als de zakelijke wereld, brengt Seesink een unieke mix van praktische ervaring en wetenschappelijke kennis naar zijn presentaties. Hij richtte Bewust Zoo op, met de missie om bewustwording te creëren over de invloed van ons gedrag op anderen en om managementteams te helpen bij het sturen van gedrag in de gewenste richting.

Zijn lezingen zijn niet alleen een weergave van zijn diepgaande kennis van diergedrag, maar ook van zijn passie om mensen te helpen hun potentieel te realiseren door beter inzicht in zichzelf en anderen. Door de ogen van onze ‘closest living relatives’, de apen, biedt Seesink waardevolle inzichten die zowel persoonlijk als professioneel van onschatbare waarde zijn.

Door Daniel Seesink te boeken voor uw evenement, kiest u voor een ervaring die zowel verhelderend als verrijkend is. Zijn expertise in het verbinden van dierlijk en menselijk gedrag biedt een uniek perspectief dat uw publiek zal inspireren en motiveren. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings voor meer informatie en bereid u voor op een onvergetelijke ervaring met Daniel Seesink.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Daniel Seesink

Schrijf een review

Video met Daniel Seesink

Meer informatie & boekingen

Daniel Seesink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Daniel Seesink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers