Info & boekingen
Spreker Christine Bender - Staan en Opvallen Copyright foto: Ammy Berent.

Christine Bender Staan en Opvallen

Christine Bender als spreker boeken

Christine spreekt op inspirerende wijze over leiderschap en gedragsverandering voor teams en individu. Haar kenmerkende bevlogenheid en haar aanstekende enthousiasme weet ze krachtig over te brengen op het publiek. Met haar inzichten en ervaringen weet ze de zaal te boeien. Ze staat garant voor een lezing vol inspiratie, entertainment en verfrissende inzichten.

Na haar lezing ‘Staan en Opvallen’ durven mensen nieuwe stappen te nemen en krijgen ze ook mee hoe ze die kunnen nemen. Lef is een belangrijk thema in de lezing: ‘hoe voelt het om zonder handrem door het leven te gaan?’

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Christine Bender
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Christine Bender

Christine is van origine Duits. Ze studeerde bedrijfskunde en heeft een grote schat aan kennis en internationale ervaring opgedaan bij Siemens (o.a. in Canada en München). Het getuigde van een flinke dosis lef om vijf jaar geleden München in te ruilen voor Middelburg om hier haar droom na te jagen: een eigen bedrijf bij de Zeeuwse kust. Juist die haar typerende lef en sprankelende persoonlijkheid trekt enthousiaste opdrachtgevers in Nederland en Duitsland aan.
Naast public speaker is Christine ook professional coach en specialist in gedragsveranderingen van individuen en teams. Met haar pakkende en boeiende lezing “Staan en Opvallen” heeft ze een unieke manier gevonden om een hele zaal te inspireren en ook concreet te activeren.

Lezing “Staan en Opvallen”
Buiten de gebaande paden, verfrissend anders. Met muziek, toneel, interactie én humor – ja, bij deze Duitse kan het wel! Christines lezing is een beleving, met verrassende inzichten en praktische handvaten voor persoonlijke ontwikkeling. Door haar authentieke uitstraling maakt ze makkelijk een connectie met het publiek.

Lef
In 7 stappen krijgt u een boost aan lef en zelfvertrouwen. De basis van de lezing biedt een coachingmethode waarmee u duurzaam uw gedrag verandert. Tijdens de lezing vindt u de oplossing in uzelf en weet u wat en hoe u iets concreet moet doen om uw doel te bereiken; doelen van uiteenlopende aard zoals zelfvertrouwen, assertiviteit, authenticiteit, communicatie, sales, stresspreventie en gezondheid, conflictmanagement, presenteren of teamwork.

Wat speelt in uw organisatie?
Waarvoor kunnen uw medewerkers meer lef gebruiken? Christine past haar lezing graag op uw behoeften en uitdagingen aan.

Meer informatie & boekingen

Christine Bender inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Christine Bender
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers