20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Chris van Vleuten

Chris van Vleuten als spreker boeken

Zoek je een inspirerende en deskundige gastspreker voor je volgende evenement? Chris van Vleuten, een trendspecialist en mediaondernemer, is een uitstekende keuze. Met zijn diepgaande kennis over technologische ontwikkelingen, inclusief AI, ChatGPT, en virtual en augmented reality, brengt Chris een ongeëvenaarde expertise naar je evenement. In deze pagina ontdek je meer over zijn unieke benadering en de dynamische thema’s die hij behandelt in zijn presentaties.

Chris van Vleuten

AI & video specialist

Chris van Vleuten als dagvoorzitter boeken

Chris van Vleuten is niet alleen een boeiende spreker, maar ook een uitzonderlijke dagvoorzitter. Zijn vermogen om gesprekken te leiden en interactie te stimuleren maakt hem de ideale keuze voor congressen en seminars. Chris’ diepgaande inzicht in technologische trends en de impact daarvan op verschillende industrieën, gecombineerd met zijn dynamische presentatiestijl, garanderen een boeiende en verrijkende ervaring voor alle deelnemers.

Over technologische innovaties

Technologische innovaties zijn overal om ons heen en beïnvloeden elk aspect van ons leven en werk. Chris van Vleuten, een autoriteit op dit gebied, deelt zijn kennis over onderwerpen als kunstmatige intelligentie, Internet of Things, 5G, en blockchain technologie. Deze sessies zijn niet alleen informatief, maar ook cruciaal voor iedereen die up-to-date wil blijven met de snel veranderende wereld van technologie. Chris behandelt onderwerpen variërend van videomarketing tot de toekomst van internet, en biedt unieke inzichten in hoe we als samenleving omgaan met deze ontwikkelingen.

Chris van Vleuten inhuren voor een lezing

Het boeken van Chris van Vleuten voor een lezing is eenvoudig en transparant. Ons All-Inclusive tariefbeleid en 24-uurs offerteservice maken het proces zorgeloos. We bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele boekingsproces en zorgen ervoor dat elke lezing aangepast wordt aan de specifieke behoeften van jouw publiek. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kun je erop vertrouwen dat je evenement in goede handen is.

Biografie van Chris van Vleuten

Chris van Vleuten is een gerenommeerde trend- en techspecialist en een succesvol online mediaondernemer. Zijn fascinatie voor nieuwe technologieën en gadgets begon al op jonge leeftijd. Deze passie heeft hem geleid naar een indrukwekkende carrière waarin hij zich heeft gespecialiseerd in technologische trends en kunstmatige intelligentie.

Chris is de oprichter van All Video Solutions, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van dronevideo’s en 360°-producties voor zowel nationale als internationale klanten. Hij is ook een ervaren spreker en workshopfacilitator, bekend om zijn dynamische en interactieve presentaties.

In zijn veelgevraagde presentatie ‘It’s all about video’ neemt Chris zijn publiek mee op een fascinerende reis door de wereld van online video. Hij behandelt onderwerpen als videomarketing, YouTube, contentcreatie, social media, deepfake, AI, en de realiteiten van virtual- en augmented reality. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook vooruitstrevend, met voorspellingen over de toekomst van het internet en de interactie van mensen hiermee.

Naast zijn presentaties, biedt Chris ook uitgebreide workshops aan. Deze workshops zijn ontworpen om deelnemers praktische kennis en vaardigheden bij te brengen in videomarketing en de impact van technologische innovaties. Zijn workshops, waaronder ‘Video Vitamins’ en ‘The Future is Now!’, zijn populair bij organisaties die hun teams willen updaten met de nieuwste technologische trends en toepassingen.

Chris’ presentaties zijn altijd op maat gemaakt, waarbij hij rekening houdt met de branche en de doelgroep van zijn publiek. Hij biedt ook de mogelijkheid om een presentatie uit te breiden met een masterclass of workshop, wat een extra dimensie geeft aan het leerproces van de deelnemers.

Met zijn uitgebreide ervaring en passie voor technologie is Chris van Vleuten een onmisbare aanwinst voor elk evenement. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en educatief, maar ook uitermate boeiend en interactief, waardoor hij een onvergetelijke indruk achterlaat bij zijn publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Chris van Vleuten

Schrijf een review

Video met Chris van Vleuten

Meer informatie & boekingen

Chris van Vleuten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Chris van Vleuten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers