Chris van Vleuten

Ondernemer, trainer en presentator Chris van Vleuten wil merken en mensen zichtbaar maken en verbindingen leggen. Hij is te boeken als spreker over ondernemerschap, sales, marketing, media en klantgerichtheid.

Rendement

Chris van Vleuten heeft meer dan dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven. Hij richt zich op het verkrijgen van meer rendement uit mensen en middelen. Bewustwording en praktische toepasbaarheid vormen daarbij de basis, met humor en plezier als bindende factoren. De lezingen van Van Vleuten zijn inspirerend, met het goede evenwicht tussen serieuze inhoud en luchtige vorm. Van Vleuten schudt mensen op hilarische wijze wakker en laat ze op een frisse, nieuwe manier kijken naar herkenbare zaken. Daarbij staat maatschappelijk verantwoord denken en handelen steeds voorop. Hij vindt dat alles wat wij doen en laten ervoor zou moeten zorgen dat wij de wereld beter achterlaten dan wij hem aantroffen.

Thema’s

Thema’s waarover Chris van Vleuten kan spreken, zijn: communicatie & motivatie, klantgerichtheid, verandermanagement, ondernemerschap, marketing & sales, networking & media. Hij is lid van de Professional Speakers Association Holland.

Biografie

Chris van Vleuten spreekt graag over:

Chris van Vleuten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Chris van Vleuten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21