Stephan Fellinger

Stephan Fellinger is een van de meest gevraagde en best gewaardeerde sprekers en inspirators binnen de mediabranche. Stephan was zelfs de eerste Online Mediaman van het jaar. Boekt u Stephan als spreker of dagvoorzitter, dan boekt u een van de honderd invloedrijkste mensen in de Nederlandse media.

Specialist op het gebied van Internet

Naast specialist op het gebied van internet, weet Stepahn Fellinger u veel te vertellen over communicatie en mentaliteitsveranderingen om organisaties succesvol te laten zijn. Sinds 1995 heeft Stephan zich gespecialiseerd op zijn vakgebied. Naast zijn advieswerk is Stephan directeur en oprichter van Nederlands eerste webloguitgeverij.
Samen met Joost Schrage heeft Stephan Fellinger ‘de Zaak van Vertrouwen’ opgericht. Hiermee helpen ze organisaties bij het verdienen van vertrouwen en bij het in balans brengen van hun belofte en hun producten. Volgens Stephan laten organisaties nog enorm veel kansen liggen.

De mens als middelpunt van de marketingplannen

De deelnemers aan de presentaties van Stephan Fellinger bevinden zich in een digitale achtbaan, waar ze vol energie verlangen naar steeds een rondje meer. Hij neemt de mens als uitgangspunt van de marketingstrategie. Bij marketing gaat het uiteindelijk om mensen die tevreden zijn met de producten en diensten. Op heldere wijze en met gevoel voor entertainment weet deze enthousiaste spreker ingewikkelde internetmaterie over te brengen. Hij prikkelt en inspireert zijn toehoorders. Boek Stephan Fellinger als spreker of als dagvoorzitter. Informatie krijgt u via Quality Bookings.

 

Stephan Fellinger spreekt graag over:

Stephan Fellinger boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Stephan Fellinger. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21