20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Stephan Fellinger

Stephan Fellinger als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een boeiende en innovatieve gastspreker, dan is Stephan Fellinger de perfecte keuze. Met zijn uitgebreide ervaring in digitale media en zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, maakt hij elk evenement onvergetelijk. Fellinger, bekend om zijn expertise in digitale transformatie en online communicatie, brengt een schat aan kennis en inzichten mee die elke opdrachtgever zal waarderen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarbij hij zijn publiek uitdaagt om verder te denken over de impact van digitale technologieën op onze samenleving en bedrijfsleven.

Stephan Fellinger

Online Mediaman

Stephan Fellinger als dagvoorzitter boeken

Stephan Fellinger is ook een uitstekende keuze als dagvoorzitter. Met zijn vermogen om discussies te leiden, vragen te stellen die ertoe doen en deelnemers te betrekken, creëert hij een dynamische en interactieve sfeer. Zijn expertise op het gebied van digitale media en online communicatie stelt hem in staat thema’s zoals digitale marketing, sociale media en de toekomst van digitale technologieën aan te snijden. Zijn stijl als dagvoorzitter is zowel vermakelijk als diepgaand, waardoor hij een memorabele en waardevolle toevoeging is aan elk evenement.

Over digitale transformatie

Digitale transformatie is een onderwerp dat tegenwoordig in bijna elke sector relevant is. Het gaat om meer dan alleen technologie; het is een culturele verschuiving die bedrijven en organisaties dwingt om continu te veranderen en te innoveren. Stephan Fellinger brengt dit onderwerp tot leven met zijn diepgaande kennis en praktische inzichten. Hij behandelt onderwerpen zoals de impact van digitale transformatie op bedrijfsmodellen, klantrelaties, en interne processen. Zijn lezingen bieden niet alleen een helder overzicht van de huidige trends, maar ook praktische tips om digitale transformatie succesvol te implementeren.

Stephan Fellinger inhuren voor een lezing

Het inhuren van Stephan Fellinger voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn, en binnen 24 uur na je aanvraag ontvang je een offerte. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat alle details van de boeking soepel verlopen, van het plannen van de datum tot de daadwerkelijke uitvoering van de lezing. Met onze tevredenheidsgarantie kun je erop vertrouwen dat het evenement aan je verwachtingen zal voldoen.

Biografie van Stephan Fellinger

Stephan Fellinger is een bekroonde expert op het gebied van digitale media en online communicatie. Zijn carrière begon in de vroege dagen van het internet, en sindsdien heeft hij een prominente rol gespeeld in de evolutie van digitale communicatie in Nederland. Hij is een pionier op het gebied van digitale marketing en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van verschillende innovatieve online campagnes.

Fellinger’s expertise is niet beperkt tot alleen marketing. Hij heeft een brede kennis van digitale technologieën en hun impact op de maatschappij en het bedrijfsleven. Deze kennis heeft hij opgebouwd door jarenlange ervaring in diverse sectoren, waaronder de media, reclame en het onderwijs.

Als spreker is Stephan Fellinger bijzonder boeiend. Hij weet complexe onderwerpen op een eenvoudige en toegankelijke manier te presenteren, waardoor zijn lezingen zowel informatief als inspirerend zijn. Hij heeft een uniek vermogen om zijn publiek te betrekken en te motiveren, wat hem een favoriete keuze maakt voor conferenties, workshops en bedrijfsevenementen.

Naast zijn werk als spreker en consultant, is Stephan Fellinger ook actief als trainer en mentor. Hij is gepassioneerd over het delen van zijn kennis en ervaring met anderen, en helpt graag individuen en organisaties om te navigeren in de steeds veranderende wereld van digitale technologie.

Zijn bijdragen aan het veld zijn erkend met meerdere onderscheidingen, waaronder de prestigieuze ‘Online Communicatie Man van het Jaar’ prijs. Deze erkenning bevestigt zijn status als een van de meest invloedrijke stemmen in de Nederlandse digitale gemeenschap.

Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan twee decennia, heeft Stephan Fellinger een diepgaand begrip van hoe digitale technologieën zowel kansen als uitdagingen bieden. Zijn lezingen zijn niet alleen een reflectie van zijn uitgebreide ervaring, maar ook van zijn voortdurende passie voor innovatie en vooruitgang in de digitale wereld.

Als je Stephan Fellinger boekt voor je volgende evenement, krijg je niet alleen een expert met een schat aan kennis, maar ook een inspirerende spreker die gegarandeerd waarde zal toevoegen aan je programma.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Stephan Fellinger

Schrijf een review

Video met Stephan Fellinger

Meer informatie & boekingen

Stephan Fellinger inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Stephan Fellinger
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers