20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rob Janssen

Rob Janssen als spreker boeken

Ontmoet Rob Janssen, een gerenommeerde expert in communicatie, presentatietrainingen en dagvoorzitterschap. Met meer dan 25 jaar ervaring onderscheidt hij zich door zijn unieke vaardigheden in onderwatercommunicatie, lichaamstaal en interactie. Rob’s benadering zorgt ervoor dat iedereen in de zaal gezien en gehoord wordt, wat cruciaal is voor het succes van elke bijeenkomst. Zijn vermogen om met het publiek te communiceren creëert een betrokken en levendige sfeer, essentieel voor een succesvolle meeting. Boek Rob Janssen voor een ervaring waarbij communicatie en interactie centraal staan.

Rob Janssen

Spreker & dagvoorzitter

Rob Janssen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt Rob Janssen uit in het creëren van een dynamische en interactieve omgeving. Zijn expertise in lichaamstaal en non-verbale communicatie stelt hem in staat snel te schakelen en het gesprek in de zaal effectief te leiden. Rob’s stijl van dagvoorzitterschap nodigt uit tot actieve deelname en uitwisseling van ideeën, waardoor elk evenement een boeiende ervaring wordt. Zijn veelzijdigheid in presentatiestijlen, waaronder het leiden van interviews en Q&A-sessies, maakt hem een ideale keuze voor een breed scala aan evenementen.

Communicatie als expertise

Rob Janssen is een meester in communicatie, met een focus op de subtiele kunst van onderwatercommunicatie en body language. Zijn benadering benadrukt het belang van non-verbale signalen, die vaak een grotere impact hebben dan woorden alleen. Deze expertise is vooral waardevol in het leiden van gesprekken, het faciliteren van interacties en het creëren van een begripvolle omgeving tijdens evenementen. Kies voor Rob Janssen als spreker als u dieper wilt duiken in de nuances van effectieve communicatie en wilt leren hoe u deze kunt toepassen in uw professionele en persoonlijke leven.

Rob Janssen inhuren voor een lezing

Het proces om Rob Janssen te boeken voor een lezing is eenvoudig en transparant. We beginnen met een voorbespreking om uw specifieke behoeften en de context van het evenement te begrijpen. Vervolgens stemmen we Rob’s presentatie af op uw doelgroep en evenementsthema. Ons team biedt volledige ondersteuning gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de afhandeling van de boeking. Met onze tevredenheidsgarantie en all-inclusive tarieven, bent u verzekerd van een soepele en succesvolle ervaring.

Biografie van Rob Janssen

Rob Janssen’s carrière begon na een niet-afgeronde studie filosofie en een diploma als muziektherapeut, waarna hij de wereld van straattheater betrad. Als ‘Professor Pardouche’ verbaasde hij zijn publiek met trucs en kunsten, en ondervond hij zowel grote successen als diepe vertwijfeling. Deze ervaringen vormden de basis voor zijn expertise in publieksbinding en interactie.

Rob’s reis door verschillende disciplines, van clown en acrobaat tot muzikant en goochelaar, heeft hem een uniek inzicht gegeven in het menselijk gedrag en communicatie. Deze veelzijdigheid maakt hem niet alleen een boeiende spreker, maar ook een empathische en effectieve dagvoorzitter.

Zijn ervaring met grote bedrijven zoals AKZO Nobel getuigt van zijn bekwaamheid in het professioneel leiden van evenementen. Zijn aanpak in het begeleiden van sprekers en het gebruik van diverse presentatievormen, zoals interviews en Q&A-sessies, getuigen van zijn inzet voor de individuele behoeften van elk evenement.

Sinds 1997 is Rob actief als professioneel dagvoorzitter en heeft hij in 2009 een landelijke vakgroep opgericht. Zijn doel is niet alleen om zijn eigen diensten aan te bieden, maar ook om klanten te adviseren over de beste match voor hun evenement, zelfs als dat betekent dat hij een collega aanbeveelt.

Rob’s ervaring en veelzijdigheid in communicatie, presentatie en dagvoorzitterschap maken hem een uitstekende keuze voor uw volgende evenement. Met zijn achtergrond en unieke vaardigheden brengt hij een toegevoegde waarde die de betrokkenheid en interactie van uw publiek zal verhogen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies en ontdek hoe Rob Janssen uw evenement kan transformeren.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Rob Janssen

Schrijf een review

Video met Rob Janssen

Meer informatie & boekingen

Rob Janssen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Rob Janssen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers