Chimene van Oosterhout

De van haar fleurige televisiewerk bekende Chimène van Oosterhout is te boeken als presentator en dagvoorzitter.

TROS-omroepster
Chimène van Oosterhout, die werd geboren in Curaçao, verhuist op 7-jarige leeftijd met haar ouders naar Nederland. Na haar VWO-opleiding studeert zij Communicatie en Psychologie, waarna ze in de toeristische sector werkzaam is. In 1996 begint Chimène haar televisie-carrière als omroepster bij de TROS. Na drie jaar stapt zij over naar Omroep Veronica, waar zij programma’s als Motor TV, Go Travel, Yorin Travel, City Report en De Televisiedokter presenteert. Voorts speelt Chimène gastrollen in onder andere Het Zonnetje In Huis, Onderweg naar Morgen en Goede Tijden, Slechte Tijden, en krijgt zij in 2000 de hoofdrol in de Amerikaanse speelfilm X Patriots.

Health Angels
Later presenteert Chimène van Oosterhout onder meer Snowmagazine VIPS bij SBS 6, Trends en Shopping op RNN7, en Health Angels en 4me bij RTL. Daarnaast is Chimène ambassadrice van ‘Vriendjes van de KinderThuisZorg’, een stichting die wensen vervult van kinderen in de leeftijd van 2 tot 16 jaar die een acute of chronische aandoening hebben en een lichamelijke en/of licht verstandelijke beperking.

Chimène van Oosterhout heeft ook ervaring in het nationale en internationale bedrijfsleven, die zij goed kan gebruiken als dagvoorzitter en bij presentaties voor bedrijven. Verder spreekt zij maar liefst zes talen.

 

Chimene van Oosterhout spreekt graag over:

Chimene van Oosterhout boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Chimene van Oosterhout. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21